Partizan na iglama, da ne bude "Latini su stare varalice..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
12:59
Izvor: Sportske.net

Klub iz Ferare kasni sa uplatom prve rate za transfer Marka Jankovića.

twitter.com/spalferrara
twitter.com/spalferrara

Povezane vesti

Crnogorski reprezentativac Marko Janković priključio se prošle nedelje ekipi Spala i počeo adaptaciju na novi klub i sredinu.

Partizan je Jankovića prodao klubu iz Ferare za 1.800.000 evra, ali će, shodno dogovoru sa Olimpijakosom, polovinu pomenute sume proslediti u Pirej.

Crno-beli za sada nemaju šta da proslede najtrofejnijem grčkom klubu, pošto Spal još uvek nije uplatio prvu ratu za transfer Marka Jankovića, piše "Telegraf".

Dogovor je bio da član Serije A uplati prvu ratu u ponedeljak, ali je sa Apenina stiglo obaveštenje da je došlo do promene plana i da novac neće leći pre 18. februara.

Partizanu ovo odlaganje neće napraviti veliki problem, ali crno-beli ovakvu vrstu luksuza neće imati kada na red dođe naplata drugog dela obeštećenja za Jankovićev transfer.

Pomenuti izvor piše da su klubovi postigli načelni dogovor da druga rata "legne" u martu, a Partizanu je važno da tada ne bude kašnjenja jer krajem sledećeg meseca sledi redovni monitoring UEFA.

Vicešampion Srbije u obavezi je da sredi finansije kako bi mogao do licence za evropska takmičenja, pa će s te strane zarada od prodaje Marka Jankovića igrati važnu ulogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 15.02.2019
22:05

Kad nemas vlasnika, a trebalo bi jer bi se tako politicari otjerali iz klubova, onda je najkomotnije kad ti je drzava bankomat , kao komsijama...

avatar
Dača
Thursday, 14.02.2019
17:43

Ako neko uspe da trio VVV zavrne za pare onda mu treba odati priznanje.

avatar
Znajsha
Thursday, 14.02.2019
15:14
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
14:11

Jedino resenje za Partizan je jedan sponzor koji bi nam davao minimum pet miliona evra po sezoni zbog i posle cega ne bismo bili prinudjeni da mlade igrace prodajemo budzasto i posle prve ili druge nazovi ozbiljnIJe ponude. Drugo resenje je ubiranje prihoda od ''nejming-rajts'' ugovora i komercijalizacija Hrama, ali, i objekata oko samog stadiona i svih ostalih objekata koji su sad i definitivno (p)ostali tj. o(p)stali u nasem vlasnistvu i ''de iure''.

avatar
magister
Thursday, 14.02.2019
23:12

Plus en general, za način razmišljanja... Naravno da je neophodno koristiti sve potencijale, pa i da nam mnogo bolje ide, a posebno radi zaštite svoje supstance - a to su ti mladi igrači, koji izlaze iz Partizanove škole i ne stignu ni da se razviju ni da zajedno s Partizanom uđu u vrh Evrope, gde je Partizanu mesto. S druge strane, Ovi, što više zarade, samo će sebi i svojim sponzorima više uzeti... Hoće li već jednom otići? Po mo zi Bo že!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.02.2019
01:54

Nema Bog nista s tim iako ce neki reci da On ima veze sa svime sto se desava na svetu, druge sile su tu u pitanju.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.02.2019
02:17

5m? Pa navikli ste vi na te cifre 2000tih kad je to bila ogromna lova i ceo se tim mogao renovirati. Bili ste Pariz Sen Zermen sa ovih prostora dok su demokrate vladale..