Partizan - Možete li da zamislite Sumu i Leonarda u istoj postavi i kako bi ona izgledala?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net

Tri dana su ostala do početka letnjih priprema Partizana, a i dalje se ništa konkretno ne dešava po pitanju transfera.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Naravno, medijske najave ne izostaju, za sada su odlasci u prvom planu, kao i Partizanova možda i rekordna zarada ako se realizuju očekivati transferi Strahinje Pavlovića i Rikarda Gomeša, pa možda i još nekog, poput Svetozara Markovića.

Sve zajedno, crno-beli bi mogli da inkasiraju preko 10 miliona evra od tih transfera, ako sve bude kako se očekuje.

Sa dolascima je, za sada zapelo. Mnogo dilema ima trener Savo Milošević, pre svega jer će sada na raspolaganju imati i veliki broj igrača kojima su istekle pozajmice, a najbolje bi bilo kada bi bar neko od njih imao kvalitet za neku značajniju ulogu u novoj sezoni i kako pojačanja ne bi morala da se traže sa strane.

Kada to kažemo, pre svih mislimo na Sejdubu Sumu, igrača koji je pre dve godine u Partizan dočekan kao velika zvezda, mnogo se od njega očekivalo, ali reprezentativac Gvineje nije prikazao ni deo svojih nekadašnjih mogućnosti.

Mesecima su se tražili razlozi zašto je to tako, te nije prošao pripreme, te treba mu još vremena za adaptaciju na veliki pritisak koji postoji u Partizanu, a onda su u Humskoj izgubili strpljenje i poslali ga na pozajmicu u izraelski Makabi Haifu.

Ni tamo se nije proslavio, tokom proleća nije ni igrao, pominjalo se i neko problematično ponašanje, pa se onda postavlja pitanje ima li ikakve nade da bi ovaj momak tokom leta mogao da se nametne u Partizanu.

Navodno, trener Milošević ne želi da ga se tek tako odrekne, pokušaće da od njega izvuče najbolje, ali posle svega što je viđeno proteklih godina, biće to veoma težak posao.

Istovremeno, mediji spekulišu i o pokušaju crno-belih da u svoje redove vrate Brazilca Leonarda, ljubimca ''Grobara'', koji je blistao u Al Vehdi, ali i njegovo ponašanje je nepredvidivo, pa bi i to mogao da bude veliki rizik za crno-bele.

Ipak, hajde da zamislimo scenario da Suma ne ode, a da se Leonardo vrati i da Savo Milošević uspe da ih uklopi, kako bi izgledala ta ''veza'' iza najisturenijeg napadača?

Šta kažete za trio Tošić - Suma - Leonardo, iza njih Zdjelar i Šćekić, a ispred Rikardo, ako ne ode bar do kraja kvalifikacija za LE?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
12:48

Scekic i Rikardo? Riki ce sigurno otici, a djetic nema kvalitet ni za klupu ako pricamo o nekim evro-kriterijumima. Stojkovic kapiten (Stevanovic, Popovic)- ?/Miletic (Enake), Vitas (Markovic), ? (Ostojic, Balaz), Momcilo (Seha)- Zdjelar (Radin, Scekic), stranac/Nisic (?)- Tosic (Zakaric), Jojic/DP (Pavlovic, Birmancevic), Leonardo (Ivanovic, Kokira sam vec prezalio, S. Jovanovic)- stranac/Djurdjevic/Skuletic/DV (Saponjic, Novic/Arambasic).

avatar
paok
Monday, 10.06.2019
14:23

Ovo sto si napisao nema sanse, barem pola od toga ce otici a vecona nabrojanih nece doci.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
22:55

Blago meni pa uvek imam tebe kao nekog andjela i grizu savesti:-D Realni brat. Neverovatno je jedino da se vrati Vlahovic ako su ljudi uopste skontali da mislim na njega Hahaha, sve ostalo nije toliko neverovatno, to jest, barem ne bi trebalo da bude, a mozda i jeste, videcemo...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.06.2019
15:27

Tako je, Šćekić jedino može da igra protiv zvezde, to su mu najbolje utakmice u sezoni.

avatar
Damir111
Monday, 10.06.2019
12:39
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.06.2019
12:13

Na to kažem da u svakom slučaju treba što pre dovesti Momčilovića na pozicji levog beka, Radina na poziciji zadnjeg veznog i Škuletića na poziciji napadača, a onda u zavisnosti od prodaje na primer štopera ukoliko ode štoper i napadača ukoliko ode Rikardo. Svakako treba vratiti Šaponjića u rotaciji jer Partizanu trebaju igrači koji su golgeteri.

avatar
paok
Monday, 10.06.2019
14:26

Radin nije los ali nama trebaju igraci koje kasnije mozes prodati. Saponjic jedino da dodje i bude 100% nas a ne na pozajmicu. Nama je najpotrebniji igrac tipa Moreira, jedno krilo i dobar zadnji vezni ali ne Radin.