Partizan može da odahne, Zvezda bez pobede u Nišu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Posle kiksa Partizana u subotu, danas ni Crvena zvezda nije uspela da dođe do sva tri boda na gostovanju u Nišu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da iskoriste Partizanov remi sa Voždovcem u subotu. Danas su i oni osvojili samo bod protiv Radničkog u Nišu - 0:0!

Nišlije su se na svom terenu hrabro suprotstavile aktuelnom šampionu. Već u prvom minutu su imali odličnu priliku  preko Ašćerića, ali je iz izgledne pozicije napadač Radničkog poslao loptu iznad prečke Rajkovićevog gola.

Domaći tokom prvog poluvremena nisu dozvoljavali igračima Crvene zvezde da razviju svoju igru, koristili su svaku priliku da napadnu, a u 17. minutu su tražili i jedanaesterac, međutim, sudija Mažić je mislio drugačije.

Popara je tada odlično šutirao, Rajković je odbio loptu do koje je pokušao da dođe Ašćerić, a njegov duel sa golmanom Zvezde Mažić je okarakterisao kao pokušaj simuliranja.

Na drugoj strani, Darko Lazović je bio glavna pretnja na polovini Radničkog, ali njegovi prodori po desnoj strani i pokušaji proigravanja napadača Zvezde nisu imali željeni efekat.

Drugo poluvreme je takođe počelo pritiskom Zvezde, opet je darko Lazović bio u glavnoj ulozi, ali napadači nisu dolazili do izražaja.

Kako se bližio sam finiš meča, fudbaleri Radničkog su igrali sve povučenije, zadovoljni početnim rezultatom, a trener Zvezde Nenad Lalatović je bacio sve karte na napad, uvodeći Luku Jovića umesto desnog beka Miloša Cvetkovića.

Poslednji minuti meča protekli su u žestokom pritisku Zvezde, a najbolju priliku propustio je Savo Pavićević posle kornera, kada je sa nekih sedam metara šutirao pod prečku, ali je golman Borjan sjajno intervenisao i izrastao u junaka ove utakmice.

Ostalo je 0-0.

RADNIČKI NIŠ: Borjan - Petrović, D. Bulatović, Lakić-Pešić, R. Bulatović, Ćulum (Kolarević od 78.), Marjanović, Popara, Ašćerić (Pejčić od 68.), Đuričković (Zemljanukin od 72.).

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Cvetković (Jović od 76.), Pavićević, Lazić, Anđelković - Kovačević - Savićević, Stojanović (Ristić od 67.), Lazović, Gavrić (Katai od 58.) - Parker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ognjen Petrovic
Monday, 23.02.2015
18:57

ko forsira ovog savicevica da mi je znati pa ovo je sramota kakav fudbal igraju ljudi,ugasiti pod hitno nas fudbal na jedno 10-15 godina

avatar
Ivancz
Monday, 23.02.2015
22:09

Savicevic je odigrao odlično za razliku kako je odigrao katai.