Partizan mora dan ranije u Novi Sad

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Za toliko će biti kraća i prvenstvena pauza za crno-bele, u odnosu na ono što je prethodno bilo planirano.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a fudbaleri Partizana gostovaće na novosadskom ''Karađorđu'', gde ćeodmeriti snage sa ekipom Proletera.

Očekivalo se da će ta utakmica biti odigrana u nedelju, ali danas je iz Partizana, kao i na zvaničnom sajtu FSS potvrđeno da će Proleter dočekati crno-bele u subotu, od 20 časova i 30 minuta.

Tako će aktuelna prvenstvena pauza trajati jedan dan kraće za ekipu Partizana, ali će ujedno imati i dan više za pripremu utakmice protiv AZ Alkmara, na startu takmičenja u Ligi Evrope.

Taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas u Humskoj, ali uz prisustvo samo gledalaca starosti do 14 godina, pošto je UEFA jutros odbila žalbu Partizana na prethodno izrečenu suspenziju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 10.09.2019
20:48

kad god vidim kako nam se zove liga ne mogu da zadrzim smeh. Prvi put jurimo dva mesta u LS a oni je nazovu LingLong :D:D

avatar
Offside
Tuesday, 10.09.2019
20:34

Odlican termin!Pauza ce se prekinuti ranije na nezgodnom terenu a Savo ce imati priliku i da kristalise startnu postavu a opet za AZ ima odmorne igrace!Bolje i ovako nego odlaganje ili da se igra u nedelju.