Partizan - Miloševiću sužen manevarski prostor za Mančester, ima li dobrih vesti oko ''Markeca''?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizan će morati značajno oslabljen da izađe na megdan slavnom engleskom klubu, ali ne samo njemu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Lazar Marković je minulog leta bio jedno od najvećih pojačanja i možda najprijatnije iznenađenje koje je uprava kluba priredila navijačima u prelaznom roku.

Bilo je jasno da će mu posle duge pauze koju je imao u proteklom periodu biti potrebno vremena za povratak u formu, ali popularni ''Markec'' je do sada ostavio dobar utisak, uz tri postignuta gola u domaćem šampionatu.

I kada se očekivalo da će posle prvenstvene pauze da bude još za nijansu bolji i korisniji ekipi Partizana, stigla je vest o njegovoj povredi, zbog koje je, gotovo izvesno, za njega jesenji deo sezone završen. Izgleda da je nastup protiv Vodojaže u Grošnici, u 1/16 finala Kupa Srbije, bio za Markovića poslednji u ovoj klendarskoj godini.

Ono što bi mogla da bude nešto povoljnija vest u celoj priči je da, kako prenosi današnji ''Žurnal'', Marković možda neće morati na operaciju.

U pitanju je povreda aduktora koju je već imao pre nešto više od tri godine, kada je nosio dres Fenerbahčea, a u narednih par meseci ga očekuje kombinacija rada u teretani i odlazaka na terapije, pa se nadamo da će do zimskih priprema ''Markec'' uspeti da se oporavi.

Nažalost, ovo znači da ga nećemo gledati u četvrtak u Humskoj priotiv Mančester junajteda, sigurni smo da je posle boravka na Ostrvu imao ogroman motiv da zaigra protiv slavnog engleskog kluba, ali moraće da sačeka neku drugu priliku. Ko zna, možda već tokom proleća...

Istovremeno, treneru Partizana Savu Miloševiću je izbijen veliki adut iz ruku pred pomenuti dvoboj sa engleskim premijerligašem, pa deluje da se već sada zna startna postava crno-belih i da nema prostora za neka veća iznenađenja, uz eventualnu rotaciju u veznom redu na relaciji Natho-Šćekić-Suma.

Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho (Šćekić) - Tošić, Suma (Natho), Asano - Sadik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke