Partizan - Milošević servirao iznenađenje, stigao novi napadač! Još kad bi se i zadržao...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2020.
20:42
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivano ime na Partizanovim pripremama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Poznato vam je da je Partizanu ove zime potreban još jedan napadač koji bi u nastavku sezone bio konkurencija Umaru Sadiku, najboljem strelcu crno-belih tokom jeseni.

Prethodnih nedelja se spekulisalo o nekoliko imena, pominjali su se Nikola Petković iz Javor Matisa, Petar Škuletić iz Monpeljea, Bojan Matić iz Vojvodine, Nenad Lukić iz TSC-a, ali umesto njih, danas se ekipi Partizana na pripremama u Beleku priključio - nekadašnji napadač OFK Beograda Miljan Škrbić!

Ovaj momak je u septembru napunio 24 godine, visok je 1.92 metra, trenutno je bez kluba, a u dosadašnjoj karijeri prošao je put od Crvenke, preko OFK Beograda, Krškog u Sloveniji, do turskog Giresunspora.

Na ''Transfermarktu'' mu se tržišna vrednost procenjuje na 100.000 evra, a u Partizan je došao na probu, kako bi pokušao da se izbori za ugovor sa crno-belima.

Miloševićev letošnji eksperiment sa Petrom Gigićem iz Mačve, što je takođe za mnoge bio iznenađujući transfer, nije se pokazao kao pravi potez, biće zanimljivo videti kako će izgledati ovaj zimski eksperiment.

Vreme prolazi, pripreme su već odmakle, brzo će početak drugog dela sezone, a Partizanu treba još jedan kvalitetan napadač. Možda je baš Škrbić taj...?

''Drago mi je što ću narednih sedam dana trenirati sa Partizanom. Neke momke i lično poznajem, a što se tiče igre potrudiću se da se nametnem šefu Miloševiću'', poručio je Škrbić po dolasku među crno-bele.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 21.01.2020
06:03

Jeftino, a ko zna možda će biti odlično rešenje

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 21.01.2020
00:07

Ja mislio neki napadač tipa Prijović došao u posetu ili tako nešto, a ono, ovo...

avatar
REV
Monday, 20.01.2020
23:38

Stvarno treba imati celicne zivce za prelazne rokove Partizana i Milana.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.01.2020
22:21

Biće nezadrživ hahaha