Partizan - Milinković, pa svi ostali!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.05.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net

Ideja rukovodstva fudbalskog kluba Partizan je jasna, Milinković će biti prvo 'pojačanje' za narednu sezonu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pre nego što započnu letnje reorganizacije i pre nego što krene prelazni rok, fudbalski klub Partizan želi da obezbedi bazu.

Primarna ideja rukovodstva Partizana jeste da obezbedi poziciju na klupi svog tima, gde je Zoran Milinković prilikom dolaska potpisao ugovor do kraja sezone. Nije tajna, Uprava je ponudila produžetak saradnje, što je bilo i logično, a 'Sport' izveštava da će Milinković baš danas potpisati novi ugovor sa crno-belima.

Milinković će osim novog ugovora, navodno dobiti i određene ruke u vezi sa sastavljanjem tima za narednu sezonu, te u izboru pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Kostur tima se već sada nazire.

FK Partizan je prošle nedelje produžio ugovore sa Sašom Ilićem i Živkom Živkovićem, prevashodna namera rukovodstva, pa i samog Milinkovića biće zadržavanje mladog Ivana Šaponjića, za kim vlada interesovanje iz Belgije.

Šaponjić je budućnost kluba, rukovodstvo uverava da se neće ponoviti slučaj kakav je bio i Petar Škuletić, koji je označen kao fudbaler koji nije na prodaju, pa je potom iznenada otišao iz kluba.

Iz sadašnjeg tima garantovano mesto trebalo bi da imaju Bandalovski i Balažic kao fudbaleri na koje se računa i u narednim sezonama. Najveći 'znak pitanja' stoji iznad glave Andrije Živkovića, koga će biti teško zadržati u ekipi za narednu sezonu. On ima ugovor sa Partizanom koji ističe naredne godine, situacija je dosta komplikovana.

Od potencijalnih pojačanja - poznata imena: Marko Lomić ima želju da se vrati, međutim on ima jak ugovor u Rusiji, ali on je jedna od opcija za pokrivanje prostora koji će ostati sve izvesnijim odlaskom Vladimira Volkova.

Lola Smiljanić i Marko Jovanović treniraju sa ekipom, postoji mogućnost da potpišu ugovore i svojim iskustvom pomognu Milinkoviću da ostvari nove ciljeve koji su zacrtani nakon osvajanja titule.

Prvi je svakako ulazak u evropska takmičenja, jedno od dva na talonu.

Jasno je da će Partizan, finansijski limitiran, morati dobro da prouči tržište, pominje se povratak Marka Šćepovića, Frajdej je takođe mogućnosti, dok je Krunić kao želja Milinkovića jasno istakao da mu je draža crveno-bela večita strana, fotografijom u dresu Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totti10
Monday, 25.05.2015
19:05

NEka dovedu,Trujica i Stoiljkovica u napadu ukoliko ne moze Kleo ili Frajdej,na krilu Gacinovic,Lomic i Rendukic za odbranu i jedan veznjak tipa Zuke da se dovede samo da je kvalitetan igrac i to je to.A koga treba prodati to se vec zna ne treba stalno nabrajati...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 27.05.2015
12:10

Samo Drazic umesto Trujica i jos jedan napadac pored Stojiljkovica cak i ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, ovo ostalo ti je OK:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 27.05.2015
13:34

Apsolutno se slazem(o):-D

avatar
Totti10
Wednesday, 27.05.2015
13:09

Moze i Drazic,a ako uspemo da prodamo ovih 5 igraca sto su na transfer listi plus dobijemo i za Mitra pare lepa ekipa moze da se napravi.Samo treba dovesti prava pojacanja,a prodajom Cirkovica bi imali pare za Stoiljkovica posto Cuka trazi 700 hiljada a Cirko ide navono za milion.

avatar
Chelsea123
Monday, 25.05.2015
16:35
avatar
kkkfafa
Monday, 25.05.2015
14:06

Partizanu treba veznjak. I to dobar, kakvog smo imali u Moreiri!nČast Iliću, ali mu treba zamena ili saradnik.nnNapred Partizan!

avatar
ImaginaryBoy977
Monday, 25.05.2015
13:36

Od zla oce i od gore majke. Ocaj, od ovih pojacanja jedino vredi Lomic a i pitanje je u kakvom je on stanju. Mada kad je bio na pripremama zimskim bio je spreman 100 posto! Nama su potrebna minimum 2 spica, dva krila, levi bek i stoper! Bez toga nista ozbiljno ne moze da se uradi! A naravno moraju da ostanu Zivkovic,Brasanac,Drincic,Balazic,Vulicevic,Bandalovski,Grbic i Ninkovic da ulaze sa klupe,Babovic takodje! Ako vec nemate pare za Sulejmanija dovedite Trujica! Bolji je od Grbica 5 puta, plus nase dete!

avatar
ujka Vanja
Monday, 25.05.2015
11:44

Sramota bre,da nam trener bude covek kome je OFK Beograd plafon karijere,covek koji ne moze da pobedi Cukaricki,Borac,na nikad losiju Zvezdu postavi formaciju bez IJEDNOG klasicnog spica!UPRAVA NAPOLJE!!!Ako bih zbog neceg voleo da ispadnemo vec u drugom kolu kvalifikacija za LS,je upravo zbog ovoga.Pa kad ne odbranimo titulu valjda ce im doci u glavu da ne dovode ove amatere iz Superlige za trenere.Eej bre Milinkovica da postave za trenera!Pa tako sam mogao i ja postati trener,samo da mi nabave A licencu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 25.05.2015
11:10

Kakvim narednim sezonama:-D Bandalovskom ugovor istice narednog juna ili prvog jula (kao) sto bi neki voleli da kazu:-D Andrija Zivkovic ce sigurno otici, bila bi senzacija kad bi ostao cak i samo do kraja godine, a o Loli i Scepi je vec sve receno, oni jedva da su pojacanja i za fudbal ispred zgrade, a kamoli da mi predstavljaju Iks faktore za Ligu Evrope!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 25.05.2015
15:37

Lepo bi bilo kad bi Živkovića prodali a da odigra do kraja godine za nas na pozajmnici + Lomić da raskine ugovor u Rusiji.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 25.05.2015
19:05

Videćemo šta će se izdešavati, biće zanimljiv prelazni rok.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 25.05.2015
16:26

To za Andriju bi bilo odlicno, ali ne verujem da cemo uspeti da ga zadrzimo, a cak i ako budemo uspeli, bojim se da to opet ne povuce neku vrstu novog ustupka sa nase strane...