Partizan ''merka'' pojačanje iz Obale Slonovače?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Bliži se kraj sezone, letnja pauza će za srpske klubove biti kraća nego obično, pa i ne treba da čudi što su već počele i najave pojedinih transfera.

africatopsports.com
africatopsports.com

Povezane vesti

Zbog novog sistema takmičenja u Superligi, naredni šampionat startovaće već u drugoj polovini jula, a u Partizanu izgleda već rade na jačanju aktuelnog sastava, koji će na leto ponovo pokušati da napravi neki korak napred na evropskoj sceni.

S tim u vezi, jedan od vodećih sportskih portala u Africi ''Africa Top Sports'' objavio je u ponedeljak da je 26-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače, Okou Zahui, navodno na meti beogradskog Partizana.

Radi se o fudbaleru koji igra na poziciji štopera, njegov trenutni klub je AFAD Đekanu iz Obale Slonovače. Zahui na leto namerava da se preseli u Evropu, a pomenuti izvor navodi da je za njegove usluge interesovanje pokazao i engleski Barnli, kao i pojedini klubovi iz Hrvatske i BiH. Ipak, ističe se da je sada i Partizan u igri.

Pitanje je koliko bi Partizanu njegove usluge bile potrebne u ovom trenutku, kao i da li bi uopšte mogao da poveća kvalitet u odbrambenoj liniji crno-belih, s obzirom da na mestu centralnih defanzivaca trener Milinković sada ima Branka Iliča, Balažica, Ćirkovića i  Ostojića.

Naredni dani pokazaće da li su u pitanju samo spekulacije ili nešto više, a do tada u prilogu pogledajte deo repertoara pomenutog fudbalera iz Obale Slonovače.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 05.05.2015
08:48

Ako ovog dovedemo, vise ne pratim. Novi Ngambi i Sljivancanin, to je to.

avatar
Петар Чалић
Tuesday, 05.05.2015
00:18

Mislim da nam je odbrana, ako se svi zadrze (osim Volkova, ali zamena je sasvim solidna) vrlo dobra. Na sredini nam je od vitalnog znacaja da se zadrze Drincic i A.Zivkovic. Vidim da je Pantic nazalost vec prezaljen i to nam je vise nego dosta bacenog talenta za ovu godinu. Drincic, Brasanac..zamena Markovic i neki od mladjih (ima ih) je ok za poziciju zadnjeg veznog. Zivkovic, Babovic, Ilic, Ninkovic, Grbic kao krila i ofanzivni vezni igraci su isto ok. Fofana kad se vrati, uz Saponjica bi bio dobar tandem. Kojic samo kad nemoze drugacije. Imamo pored navedenih jos par dobrih mladih igraca koji bi mogli da "eksplodiraju". Dobra ekipica za domacu titulu ako se zadrzi. Uz 1 rasnog golgetera i ekstra dobrog veznog mozda i u Evropi nesto postignemo. Tako malo nam fali, a bez toga smo jedna velika NULA....

avatar
Totti10
Tuesday, 05.05.2015
14:37

Mislim da sada na leto postaje dosta realnije da se vrati Kleo i Fofana kad se vrati sa pozajmice bice odlican tandem.Kojica prodati,kao i jos neke igrace koji nisu u prvom planu i samim tim smanjiti troskove.Zivkovica ako se moze izvicu preko 5 miliona evra za njega plus neki procenat od naredne prodaje bi bio odlican posao.Ako uspemo uz dobra pojacanja i sacuvati kostur tima,imali bi izgledne sanse da udjemo u Ligu sampiona i samim tim inkasiramo oko 10 miliona evra sto je 85% nasih rashoda kao sto je navedeno u izvestaju,tako da od sponzora i prodajom nekog igraca eventualno mozemo zavrsiti i uci u plus bar 2-3 miliona i samim tim smanjiti dug,a i ocekivano je da Mitrovic bude prodat za nekih 15-20 miliona tako da i odatle imamo 25% od transfera a to je oko nekih 5 miliona evra.

avatar
lewa9
Monday, 04.05.2015
23:49

Овако смо довели и Забију ( или како се већ каже ), па је против Тромзоа промашио гол са пола метра и умало да нас то кошта ЛЕ те године на срећу Иванов је погодио, онда глупости око његове исхране итд..Ако остану Балажиц, Илић и Ћирковић не треба нам штопер, боље да се фокусирамо на напад јер Којић и Шапоњић неће моћи сами. На средини да задржимо Дрину и ако је икако могуће А.Живковића..Иначе не би шкодило неко ''нормалније'' појачање, а да није неки повратник који хоће да ''оживи'' каријеру јер такви дођу на сезону и оду ( типа Лазовић )..Све у свему биће занимљиво видети шта остаје од тима :)

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 05.05.2015
02:09

Nisu to gluposti u ishrani, već ramazanski post. Kako tako nemaš zrno poštovanja nije mi jasno. Ali je bio truba igrač, to je istina. Još smo mi Zubiju čekali godinu i po dana. Ništa pokazao nije

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 05.05.2015
02:10

Nije to glupost, već ramazanski post. Kako tako nemaš ni zrno poštovanja? Ali je istina je bio loš igrač, ništa nije pokazao. Čak i ona promašaj protiv D. Srema, sećam se, kada je sa metra promašio prazan gol

avatar
Monday, 04.05.2015
23:27

ma daj bre ovaj je smesan...

avatar
Monday, 04.05.2015
23:25

jedino ako ode neko od ovih,mada Ostijic je los i stalno se povredjuje,mislim da je nepotreban :D

avatar
Monday, 04.05.2015
23:22

Ako je ovo izdvojeno najbolje od ovog igrača onda je to skromno i nedovoljno za Partizan. Partizan ima Balažica sa kojim bi treba da produži ugovor, B.Ilića, Ćirkovića za kojeg će možda nakon EP U21 stići dobra ponuda, Stevanovića koji bi trebalo da bude 4. štoper po kvalitetu, napreduje i čeka šansu i Ostojića koji bi i za svoje dobro i dobro Partizana trebao da ode iz Partizana tako da ukoliko ode Ćirković Partizanu će biti potreban štoper ali dosta boljeg kvaliteta od ovog koji vidimo na klipu.

avatar
ujka Vanja
Monday, 04.05.2015
23:40

Tacno,nama treba NAPADAC,cekamo da se vrati Fofana iz Kine. :)

avatar
Tuesday, 05.05.2015
17:16

Fofana možda i ostane u Kini jer ima otkupnu klauzulu čini mi se oko 800 000 € I bilo bi lepo da ga kupi taj klub, a da novac uložimo u boljeg napadača, a Frajdej je svakako bolji od Fofane.

avatar
baldekeita
Tuesday, 05.05.2015
01:17

Ma to je neki menadzerski clanak,nema sanse da smo zainteresovani za ovoga jedino da nam ga njegov menadzer mozda nudi.Igrac koji sa 27 godina igra ligu O.Slonovace nema sta da trazi ni u Napretku,a kamoli kod nas.Iz te lige sve sto valja odlazi jos pre 21. u Evropu ili u Tunis i Egipat koji su elita u Africi.Afrikanac da bi dosao kod nas mora biti ili zalog za buducnost ili reprezentativac koji odmah pravi razliku.