Partizan menja bazu, evo gde će obaviti zimske pripreme

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
18:10
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Biće to ključni period za ono što ćemo od Partizana videti u sledećoj godini.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan nikako da se izbori sa svojim slabostima koje se već predugo ponavljaju, ne samo ove sezone, i koje posle kraćih bljesaka, ponovo dolaze do izražaja.

Razočarali su crno-beli i proteklog vikenda protiv Spartaka ŽK u Kuli, jedva su izborili bod (0:0), ostali i bez povređenog Šćekića, pa navijači crno-belih imaju razloga za zabrinutost i pred sutrašnje gostovanje Zemunu u osmini finala Kupa Srbije.

Zaostatak na tabeli u odnosu na vodeću Zvezdu sve je veći i potpuno je jasno da će tokom zimske pauze i priprema morati do dođe do značajnih promena u ekipi ukoliko crno-beli žele da naredne godine naprave konkretniji korak napred.

Zbog toga će zimske pripreme imati ogroman značaj za ekipu Partizana, pogotovo što aktuelni trener Zoran Mirković tokom letnjih priprema nije bio na toj poziciji.

A kako prenosi ''Telegraf'', u Partizanu su odlučili da promene bazu u kojoj će se pripremati. Posle par godina na Kipru, crno-beli će se vratiti u Tursku, koja je ranije bila maltene stalna baza tokom zimskog perioda.

Naredne pripreme u Tusrkoj trebalo bi da budu obavljene od 26. januara do 8. februara, a pomenuti izvor navodi da su ljudi iz Partizanove agencije otputovali u Tursku gde razgledaju hotele i biraju konkretnu destinaciju.

Ono što je takođe važno, to je da će Partizan u Turskoj imati znatno veći izbor potencijalnih rivala za prijateljske utakmice u odnosu na Kipar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke