Partizan - Marka Jankovića ne dotiču komentari...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.04.2018.
11:59
Izvor: Beta

Juče je bio svetla tačka u Partizanovom timu, postigao prelep gol, stvorio još par dobrih prilika, ali to nije bilo dooljno ni za bod u Novom Sadu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici protiv Vojvodine morala da iskoristi prilike koje su joj se ukazale i dodao da se ne obazire mnogo na komentare javnosti, bili oni pozitivni ili negativni.

"Morali smo da iskoristimo šanse koji smo imali i koje su bile stopostotne, a sa druge strane ne možemo da dozvolimo da ih olako primamo", rekao je Janković za klupski sajt.

Partizan je sinoć izgubio u Novom Sadu od vojvodine sa 1:2 u 34. kolu Super lige Srbije, a strelac jedinog pogotka za crno-bele bio je upravo Janković.

"Ja sam neko ko u svojoj glavi uvek zna koliko može i koliko vredim bez obzira na situaciju i na trenutno stanje. U fudbalu kao i sportu dolazi do pada forme, što je i normalno, ali je najbitnije truditi se da se to prevaziđe. Ne obazirem se na negativne komentare, kao što ni posle pozitivnih ne poletim", rekao je on.

Partizan je meč završio s desetoricom igrača, nekon što je Saša Zdjelar dobio crveni karton.

"Situaciju kod Zdjelara nisam dobro ispratio, bio sam na drugom kraju terena, te stoga ne mogu da komentarišem. Imajući u vidu da je Milorad Mažić sudija, pretpostavljam da zna šta radi", rekao je crnogorski reprezentativac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 30.04.2018
18:19

Ja sam mnogo ocekivao od njega kad je dosao i kao sto svi mozemo da primetimo covek igra dobro kad je odmoran,odnosno na pocetku sezone,svi znamo one njegove 3 asistencije protiv olimpijakosa i igrao je relativno dobro u prvom delu sezone,ali posle povrede se utopio u sivilo i to je to,mislim da kada bi imao bolju fizicku spremu,mogao bi da izraste u lidera,al ovako se samo muci.

avatar
svojnasvome
Monday, 30.04.2018
15:13

Mazic ga iskljucio I mislim da je Imao osnova za to I nema zasto da ne verujem takvoj sudijskoj velicini.....necemo se valjda poistovecivati sa nekima za koje I mazic ne vredi nista,naravno dok ne budu sigurni u npr osvajanje titule, tad je sve ok, a do tada konstantno pritisak kako bi imali startnu pool poziciju kod sudija uvek I svugde

avatar
cole50
Monday, 30.04.2018
12:56

to sto ti igras je fudbal pre 20 godina i vise,bez lopte si nevidljiv,za moderan fudbal si slab fizicki da bi pokrio nedostake koje imas.