Partizan - Koliko još pobeda do nove titule?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.01.2015.
11:31
Izvor: Sportske.net

Te teme se u jučerašnjem razgovoru sa novinarima dotakao trener Partizana Marko Nikolić, koji se indirektno osvrnuo i na najavljene velike ambicije ''večitog rivala''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prošle sezone smo bili svedoci ''Zvezdinog proleća'', iako je Partizan, kao i sada, bio na čelu tabele posle prvog dela šampionata.

Doduše, sada je prednost crno-belih ubedljivija, šest bodova razlike nije malo, ali nije ni nedostižno, pogotovo ukoliko pojačana Zvezda bude igrala mnogo bolje nego jesenas, što je i za očekivati, jer se aktuelni šampion neće tek tako odreći titule.

I trener Partizana Marko Nikolić je svestan težine zadatka koji na proleće očekuje njegovu ekipu. On je na prozivci upozorio da bez obzira na odličan utisak tokom jeseni, Partizan još uvek ništa nije osvojio i da će biti još teških borbi do novih trofeja, možda i do duple krune.

Zato od svojih igrača očekuje maksimum i tokom proleća, pa u tom slučaju i neće biti toliko bitno koliko će pobeda Zvezda ostvariti. Ipak...

''Vidim da neki drugi sada najavljuju svih 15 pobeda na proleće. Ne znam da li je to sportski motiv, kao u našem slučaju prošle godine, ili neko upozorenje, u ovom trenutku ne znam. To pitanje me malo i plaši, ali da ne širimo temu. Možda nam bude dovoljno i deset pobeda za titulu'', konstatovao je Nikolić.

Podsetimo, Partizan će na proleće biti gost ''večitog rivala'', a u jesenjem duelu u Humskoj, crno-beli su evrogolom Drinčića slavili sa 1-0. Možda baš naredni derbi bude odlučujući po pitanju šampionske titule...








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdabre
Tuesday, 13.01.2015
14:24

Titulu nece videti ni ove godine,to je sigurno

avatar
Bojan Dmitrovic
Tuesday, 13.01.2015
14:33

Kao ni vi Evropu. Pozdrav.

avatar
Povratak kralja BAN6
Tuesday, 13.01.2015
16:42

Vi ćete videti titulu na stadionu Rajka Mitića ali u rukama kapitena Partizana nakon 3,. uzastopne pobede u derbiju i nakon 8. uzastopno osvojene titule Partizana ali zato nećete videti ni kvalifikacije za LE... samo nastavite sa bahatom politikom kluba i bahatim ponašanjem u državi i fudbalu...UEFA i FIFA vas čekaju :)

avatar
zvezdabre
Tuesday, 13.01.2015
15:48

Ma ne brini ti za to,bice od para od poplava,pozdrav