Partizan - Ko će biti precrtan zbog najnovijeg pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.01.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su konačno probili led ove zime, prvo pojačanje je pred promocijom, ali njegov dolazak neminovno će izazvati i određene posledice.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, u Humsku stiže Musa Nđije, 23-godišnji fudbaler norveškog Stabeka, koji igra na poziciji levokrilnog veziste.

Opširnije o ovom igraču čitajte u priloženoj vesti, a ono što odmah upada u oči, to je da će Nđije biti šesti stranac u aktuelnom sastavu Partizana, pored Aleksandra Šćekića, Gorana Zakarića, Gabrijela Enakea, Marka Valijentea i Rikarda Gomeša.

Znate već da u Superligi postoji ograničenje u vezi sa brojem stranaca u ekipi tokom utakmice, dozvoljeno je da u protokolu budu najviše četvorica, a jesenas je prekobrojan uglavnom bio Rumun Enake.

Sada će još jedan morati da bude ''precrtan'', pa će biti zanimljivo videti Mirkovićevu odluku po tom pitanju, osim ako u međuvremenu neko od pomenutih ne napusti Humsku, a Enake je najbliži tome.

Druga posledica Nžijeovog dolaska mogao bi da bude status talentovanog Jovana Kokira, koji igra na istoj poziciji i koji se nada da bi tokom proleća mogao da dobije priliku da zaigra u seniorskom timu posle odličnih igara među omladincima.

Među mnogim navijačima vlada želja da ovog momka konačno vide u prvom timu, ali ukoliko Nžije opravda ulogu pojačanja, pitanje je da li će talentovani, 18-godišnji fudbaler moći da se nada bitnijoj promeni svog statusa u odnosu na jesenji deo sezone, pogotovo što su tu i dalje Janković, Ivanović, Zakarić, Tošić...

Naravno, nikome nije garantrovano mesto u timu, za to će svi morati da se bore tokom priprema, pa možda ipak bude i određenih iznenađenja, da se nametnu i neki igrači iz drugog plana, što bi za Partizan svakako bilo dobro.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 14.01.2019
23:37

Sve u svemu tuga za jug!

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 14.01.2019
22:15

Nma tu dugog razmišljanja ,Šekića treba precrtati iz više razloga.On je za daleko manji klub.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 14.01.2019
21:37

To drugo je vaznije. Kokir ili Ivanovic ce gotovo sigurno otici vec ove zime zbog jednog prosecnog (ako ne cak i ispodprosecnog) stranca...

avatar
Osijek 51
Monday, 14.01.2019
21:30

Nikako da shvatim kome i zasto su trebali Scekic , Zakaric i jos neki domaci, ako su oni nivo Partizana, onda sam ja Ronaldo...Serija gluposti VVV...

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 15.01.2019
01:24

Zakaric je pored Gomeša, Stojkovica i Pantica bio najbolji prethodne jeseni

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 15.01.2019
19:43
avatar
neme
Monday, 14.01.2019
21:26

Jankovic Tosic Vulicevic Ostojic Scekic Zdjelar ko kod hoce za koliko hoce ako neko hoce.Enake je OK brz jak dobar igrac .Zakaric za nasu ligu dobar.Treba jedno tri ooooozbiljna igraca.

avatar
deki trbic
Monday, 14.01.2019
20:59

Nzm sto mu Enake ne igra?

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Monday, 14.01.2019
20:52

Kako,NAJNOVIJE POJACANJE..kad je to PRVO I JEDINO??? :-)

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 15.01.2019
11:54

Koliko se ja razumem poslednje pojačanje Partizana je bio Leonardo,a ovi što dolaze da smetaju jedan drugom su samo da su tu i kao nešto se radi.Da li je Tošić bio pojačanje?Jeste pojačao pritisak na klupsku kasu,ali on više nikome ne bi bio pojačanje.Zakarić,korektan igrač,ali pojačanje?Ivanović i Nikolić debelo plaćeni Spartaku,a bolje da su tamo ostali.Ivanovića još mogu i da prihvatim,bar se bori,a ovaj paun ,Nikolić,mlitav,na terenu prepotentan,a potencijal, možda za fudbal pre 35 godina,danas on može da igra rekreativni fudbal u klubu bez ambicija.Od svih levih bekova ipak je najmanje loš Miletić,a Zahoviću treba pružiti šansu u kontinuitetu,jer mi ništa nećemo osvojiti(u kupu ispadamo od Napretka),pa neka se dečko kali.Isto važi i za Kokira,pustiš dečka da odigra celih 6-7 utakmica,pa ili jeste ili nije,u svakom slučaju dati mu prednost u odnosu na strana"pojačanja".Cucina puštaju na pozajmicu,a na kraju će ga uz narukvicu dati Spartaku,umesto da se i njemu pruži prilika na nekoliko utakmica.Pišem,a koga ovo interesuje,ali eto .penzioner sam i imam vremena,a nekada sam visio na JNA,ovo danas nije za gledanje,već za ovakvo jadikovanje.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 15.01.2019
19:44

Zahovicu:-D Zlatanu Sehovicu.

avatar
MMK
Monday, 14.01.2019
18:50

Meni je Enake skroz korektan utisak ostavio, plus igra i beka i krilo sto je pohvalno...