Partizan - Ko bi mogao da ode u januaru?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.11.2017.
18:30
Izvor: Sportske.net

Nekoliko fudbalera je pod velikim znakom pitanja za drugi deo sezone u Partizanu.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Partizan nije na visokom nivou kao na kraju prethodne sezone, trenutno je drugi u prvenstvu iza Crvene zvezde, ali više od toga brine ne tako dobra forma.

Možda je i pitanje trenutka kada će Partizan početi da igra sve bolje i bolje, trebaće i strpljenja navijačima kako bi ova ekipa bila ravnopravan rival Crvenoj zvezdi za titulu u domaćem prvenstvu.

Očekuje se i nekoliko promena u igračkom kadru, ekipu bi moglo da napusti nekoliko fudbalera.

Juče smo vam pisali o Evertonu i Tavambi, dvojici stranaca za koje postoji interesovanje, ali u crno-belom taboru ne žele tek tako da prodaju igrače od kojih dosta toga zavisi u igri Partizana.

Jedan od onih koji bi mogao da napusti crno-bele jeste Nemanja Miletić, levi bek.

Za njega navodno postoji interesovanje i on bi mogao da ode u januaru, a uprava crno-belih i ne bi imala previše problema pošto je na početku ove sezone doveden mladi reprezentativac Nemanja Antonov, a na toj poziciji je i Mohamed El-Monir.

Očekuje se i prodaja jednog igrača na sredini terena, a to je Marko Jevtović.

Jevtović je u klub stigao 2015. godine iz Novog Pazara, dobio je šansu i zainteresovao par klubova koji bi mogli da ga odvedu iz Humske u januaru mesecu.

I na ovoj poziciji Partizan ima nekoliko igrača koji bi mogli da ga zamene, Kosović se oporavlja od povrede, tu je i sasvim solidni Radin.

Teofil Solomon o kome smo takođe pisali i koga je Miroslav Đukić hvalio izgleda gubi poverenje uprave i trenera, mogao bi i on da bude vraćen sa pozajmice čak i pre isteka roka.

Mnogo toga u Partizanu će zavisiti od učinka Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope, novac igra veoma značajnu ulogu u svemu tome...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 11.11.2017
09:47

Miletic i Jevtovic mogu odma da idu

avatar
Friday, 10.11.2017
21:06

Nek idu Miletić i Jevtović.Može i Tawamba ali samo za velike pare.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Friday, 10.11.2017
20:49

Odlicna dva pojacanja ako prodaju Miletica i Jevtovica :-D

avatar
Realan_PFC
Saturday, 11.11.2017
01:47

upravo tako ........... nikad se nije dogodilo da partizan proda igrace i pojaca tim, uvek se slabio tim prodajom igraca, ovo je cudo .......... samo da se ispuni pa mi idemo u ligu sampiona dogodine

avatar
MARCO NICO
Friday, 10.11.2017
20:25

Desni bek, centralni vezni, levo krilo i spic, sve to treba dovesti na zimu...

avatar
Ponos Srpskog naroda
Saturday, 11.11.2017
11:28

Spic ako ode Tawamba.

avatar
Ponos Srpskog naroda
Saturday, 11.11.2017
14:40

Mnogo je,tek bi onda ugusili Jovanovica,inace kog bi voleo napadaca da dovedu,ja se nadam Gohui.

avatar
MARCO NICO
Saturday, 11.11.2017
12:54

Bogami, i ako ne ode.

avatar
Baxter Stockman
Friday, 10.11.2017
20:18

Miletic, Jevtovic Hvala Bogu... Tawamba u slucaju dobre ponude 2,5 miliona najmanje, sve vise je odlicno... Evertonu produziti ugovor i dati mu platu kao sto ima Suma. Sumu da ga je neko hteo ne bi bio u Partizanu.

avatar
MARCO NICO
Saturday, 11.11.2017
10:48

Ko ce ti dati vise? Dva i po miliona evra su odlicne pare za igraca tih godina koji je u Kairatu bio rezerva, igraca koji, objektivno gledano i posmatrano, ipak nije dovoljno dobar ako mi zelimo neki iskorak da napravimo.nNjegove odluke u toku meca su neverovatne, non stop iznenadjuje sto negativno sto pozitivno. Npr. udarac protiv sipaca- koliko god mozda i bio nepotreban i nerezonski jer je imao slobodnog i samog igraca za taj pas, bio je tehnicki perfektan, retko se vidja i na evropskim utakmicama, dok protiv Macve ima sav prostor i vreme sveta da razmisli, namesti se i postigne gol, on maltene ode sa sve loptom u korner.nnnnIma problem sa realizacijom, pregrst meceva je bilo gde sutira i po 5,6 puta iz izglednih pozicija i to sve kilavo i traljavo, samim tim nepouzdan je, moze da donese lepo, ali isto svojim promasajima i da odnese.nnIzgubljen je izmedju pozicija, ne moze biti dobar spic sa takvom realizacijom, ne moze biti dobar ofanzivni vezni sa tom motorikom i brzinom.nnDobar je on u polju i sve to stoji, ali valjda je logicnije da mi umesto njega imamo veznog koji takodje zna da zadrzi loptu i prosledi dalje, a spica moze da igra i igrac koji zna samo da postize golove, citaj: Djole.nnOvaj rok je Suma trebao da donese mnogo vise, bar je tako Ivica ocekivao, on je trebao da bude nas Tevez, Aguero, Grizman, koji ce imati svu slobodu, igrati izmedju linija i do samog spica, dobra gradja, brzina, tehnika, ali na terenu za sada to ne ide.nnAko se i dalje veruju u Sumu, Tawamba je visak, njih dvojica nisu kompatibilni, treba nam spic koji se mnogo vise krece izmedju stopera i zna da se ubaci iza ledja stopera, brz a opet dovoljno visok i jak, (evo za komsinicu se pominje onaj Ben iz Olija sto je nama strpao dva komada, on bi nam dobro legao)- ako cemo da se otarasimo Sume (licno nesto i ne verujem bas u to, pre ce biti da ce nam jedini ostati od svih stranaca), onda mogu i Tavamba i Gohua.

avatar
Povratak kralja 59
Friday, 10.11.2017
20:14

Partizan na zimu treba da pravi tim za novi napad na LŠ u sezoni 2018/19 pa zato bi bilo lepo da prodamo Miletića i Jevtovića i da dovedemo centralnog veznog igrača koji će imati obavezno dobre ofanzivne karakteristike, a neće igrati loše odbranu kao što je igra npr. Kosović. Prodali smo dva krilna igrača (Leonarda i Mihajlovića), a jednog otpisali (Alena) tako da nam je prekopotrebno levo krilo. Napadač u zavisnosti od ostanka Tavambe i potpisivanje novog ugovora Jovanovića. Partizan je pokraden protiv zvezde za dva penala, a zvezda osim što je igrala prijateljske utakmice pokrala je i Rad, Partizan, Mladost i Spartak tako da je Partizan prvi na tabeli iako nije ni blizu 100% svojih mogućnosti, a biće kad cela ekipa prođe kompletne pripreme koje inače letos nisu prošli cele: Stojković, Miletić, El Munir Mitrović, Antonov, Kosović, Janković, Suma, Tošić, Solomon i Ožegović što je bukvalno ceo jedan tim, a utakmice su na svaka 3 i po dana.

avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 10.11.2017
22:41

Pa da. Zvezda je pokrala 4 utakmi e ali realno ne bi izgubila sve cetiri. Osvojila bi makar 2 boda iz te cetiri utakmice. Zar ne? Znaci imala bi deset bodova manje nego sto ima. A vi bi imali 3 vise. Znaci bili bi u prednosti 9 bodova u odnosu na Zvezdu. Ali..... Kad se oduzme bod protiv Napretka,pa jos dva protiv Cacka pa jos dva protiv Macve pa svaka utakmica penal ili dva pa....Mislim ja da se Zvezda po tvojoj logici i Partizan po mojoj logici uopste ne bi plasirali u Evropu a o LS bi mogli razmisljati Vojvodina,Cuka ili neko treci

avatar
DaxSport
Saturday, 11.11.2017
00:26
avatar
Povratak kralja 59
Friday, 10.11.2017
23:49

Kad se uzme u obzir da su i Borac i Mačva jedini golovi Partizanu postigli nakon nedosuđenih prekršaja nad igračima Partizana Partizanove pobede su čiste kao suza i bez dosuđenih penala i slobodnih udaraca na tim mečevima. Svi penali dosuđeni za Partizan su postojali u dosadašnjem delu sezone, gol Napretku jeste iz ofsajda za taj 1 bod ali je Partizanu poništen regularan gol zbog nepostojećeg ofsajda protiv Voždovca za 2:2 pa je pitanje koliko bi bodova imao Partizan iz te utakmice ali ono što najviše pravi razliku je utakmica protiv zvezde jer bi tu Partizan pobedio pa su to dva boda koja nam nedostaju, a vi imate svakako više nego što ste osvojili. O utakmicama tipa kao ove protiv Radničkog ne želiš vidim ni ti, a nema potrebe ni ja da komentarišem, a bilo ih je...Zemun 2p...