Partizan kao Atletiko Madrid?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.07.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Postavio je jasan cilj.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Jedan od igrača od kojih se u narednoj sezoni ponajviše očekuje u Partizanu jeste novi napadač crno-belih Rikardo Gomeš.

Imao je blistavu golgetersku sezonu u portugalskom Nasionalu, što ga je i preporučilo za dolazak u Humsku, ali iako su pripreme u punom jeku, navijači Partizana još uvek nisu videli njegov golgeterski prvenac u crno-belom dresu.

Jedan od razloga jeste i povreda leđa koja ga je zadesila tokom ove nedelje, zbog koje nije igrao protiv Rostova (0:2) i od koje se još uvek oporavlja.

''Prvo sam osetio mali bol u leđima, pa onda sve jači i jači. Mislim da ću pauzirati dva-tri dana. Moram da priznam da je ritam rada znatno jači od onog na koji sam navikao u Portugaliji, ali kao i svaki profesionalac znam da ću morati da se naviknem i odgovorim obavezama na način na koji se to od mene očekuje'', objašnjava Rikardo, a prenose ''Novosti''.

Da nije ove povrede, prvi utisci po dolasku u Partizanu bili bi mu idealni. Ističe da je sjajno prihvaćen u ekipi, da se oseća kao da je već dugo ovde i to bi trebalo da se pozitivno odrazi i na njegove igre tokom predstojeće sezone.

Nestrpljiv je i da izađe pred ''grobare'' o kojima je čuo mnogo toga lepog, a atmosferu koju oni prave na utakmicama već je osetio gledajući brojne video-klipove.

Ipak, ono što mu je najveća želja u ovom trenutku jeste da Partizan u narednoj sezoni igrom podseti na - Atletiko Madrid. Naravno, i sam će dati maksimalan doprinos u ostvarenju ovog cilja.

''Ono što mogu da obećam jeste da ću u svakom trenutku dati maksimum za ovaj klub. Učinak pojedinca nikada nije važan ako rezultat izostane. Voleo bih da funkcionišemo kao Atletiko Madrid, koji nema velike zvezde, ali igra odličan fudbal i postiže rezultate za respekt iz godine u godinu'', poručuje Rikardo Gomeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 01.07.2018
16:20

Bicete kao Atl Madrid-osvojicete kup

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Sunday, 01.07.2018
15:55

Cim se slikas sa ovim ne znad kakav je psiho,tek ces videti

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 01.07.2018
15:39

Da li je neko primetio kako nasi igrači, klubovi iz Srbije, pa i naša reprezentacija, kada igraju evropska takmičenja, ili SP, ne mogu da igraju ozbiljan fudbal duže od 60 minuta, meni je tu nešto čudno. Mislim da se na našim treninzima i dalje radi nekim zastarelim metodama...

avatar
neme
Sunday, 01.07.2018
13:26

Nije navikao da moras u julu da budes u formi posle nije bitno.usino se od dukinog drila sta bi bilo da ga colo natera da trci sa 50kila na ledima uzbrdo .koji atletiko sa13 igraca odigra 80utakmica.

avatar
ZoranZ.
Sunday, 01.07.2018
12:04

Ivica napravio od Partizana centar za oporavak ..Tosic, Rikardo, Suma..i tako redom...o Djukicu je suvisno trositi reci u celoj toj propaloj kombinaciji. Jos jedna sezona ode u nepovrat.

avatar
Doktor Trax
Sunday, 01.07.2018
11:00

Covjek iz trckaranja dosao u ozbiljan trenazni proces,raspao se odma

avatar
MOE28
Sunday, 01.07.2018
10:23

Cekam pogresno protumacene komentare...