Partizan - Kako protiče Vulićevićev oporavak?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.12.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Na kraju jesenjeg dela sezone, u kojoj je Partizan izborio prvu startnu poziciju za proleće, prilika je i da se malo pažnje posveti Miroslavu Vulićeviću, koji je dao značajan doprinos rezultatima crno-belih ove jeseni, ali koji je zbog povrede ligamenata

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U trenucima najvećeg slavlja navijača Partizana ove jeseni, posle pobede u 147. večitom derbiju, stigla je vest da je odlični bek crno-belih i jedan od najstandardnijih igrača kluba iz Humske, Miroslav Vulićević, doživeo težu povredu kolena.

Posle obavljenih pregleda, ustanovljeno je da je neophodna operacija ligamenata kolena i da ga očekuje pauza od oko šest meseci.

Nepuna dva meseca je prošlo od tada, a za Partizanov YouTube kanal Vulićević je govorio kako se sve dogodilo i kako se sada oseća.

''Ne može da se tačno utvrdi kad sam povređen, verovatno je sve počelo od udarca koji sam dobio u Grčkoj, pa je u derbiju posle novog udarca situacija pogoršana. Mislili smo u prvom trenutku da nije ništa ozbiljno, ali snimak je potvrdio suprotno.

Do sada me je pratio glas da nisam imao nikakve povrede, ali sada se desilo i šta da se radi. Iz ove kože se ne može'',
objašnjava Vulićević.

Naravno, sada vredno radi na oporavku, obavlja fizikalne terapije i nada se da će sve proteći po planu.

''Dosta je bilo bolno u početku, ali svaka muka se zaboravi. Hvala Bogu, sada sve ide po planu, fizikalne terapije, vežbe...

Nedostaje mi fudbal, ali sada je i pauza, pokušaću da je maksimalno iskoristim i da se što bolje pripremim za povratak, kad za to dođe vreme''
, dodaje Vulićević.

Takođe, iskusni fudbaler Partizana je podsetio i na svoje fudbalske početke, kao i profesionalni put do Partizana, gde je došao sa jasnim ciljem - da osvaja trofeje.

''Imao sam nekoliko inostranih ponuda pred odlazak iz Vojvodine, ali sam pre svega želeo da osvojim i neki trofej, da kada završim karijeru, imam nešto iza sebe. I trener Marko Nikolić mi je pomogao u toj odluci'', otkriva Vulićević.

Najbolji prijatelj u Partizanu mu je Petar Škuletić, sa kojim je zajedno bio i u Vojvodini. O njemu - sve najbolje!

''Dosta toga smo pregurali zajedno, imamo i neke svoje šale, o njemu i kao čoveku mogu da kažem samo najbolje, on mi je više od prijatelja'', naglašava Vulićević.

Razgovor koji je sa Vulićevićem vodila portparolka Partizana Bilja Obradović možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke