Partizan - Kako protiče Vulićevićev oporavak?

  • Autor: Darko Mitrović

  • 15. decembar 2014.

  • 17:58

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Na kraju jesenjeg dela sezone, u kojoj je Partizan izborio prvu startnu poziciju za proleće, prilika je i da se malo pažnje posveti Miroslavu Vulićeviću, koji je dao značajan doprinos rezultatima crno-belih ove jeseni, ali koji je zbog povrede ligamenata kolena već dva meseca van terena.

Partizan - Kako protiče Vulićevićev oporavak?
Foto: partizan.rs
U trenucima najvećeg slavlja navijača Partizana ove jeseni, posle pobede u 147. večitom derbiju, stigla je vest da je odlični bek crno-belih i jedan od najstandardnijih igrača kluba iz Humske, Miroslav Vulićević, doživeo težu povredu kolena.

Posle obavljenih pregleda, ustanovljeno je da je neophodna operacija ligamenata kolena i da ga očekuje pauza od oko šest meseci.

Nepuna dva meseca je prošlo od tada, a za Partizanov YouTube kanal Vulićević je govorio kako se sve dogodilo i kako se sada oseća.

''Ne može da se tačno utvrdi kad sam povređen, verovatno je sve počelo od udarca koji sam dobio u Grčkoj, pa je u derbiju posle novog udarca situacija pogoršana. Mislili smo u prvom trenutku da nije ništa ozbiljno, ali snimak je potvrdio suprotno.

Do sada me je pratio glas da nisam imao nikakve povrede, ali sada se desilo i šta da se radi. Iz ove kože se ne može'',
objašnjava Vulićević.

Naravno, sada vredno radi na oporavku, obavlja fizikalne terapije i nada se da će sve proteći po planu.

''Dosta je bilo bolno u početku, ali svaka muka se zaboravi. Hvala Bogu, sada sve ide po planu, fizikalne terapije, vežbe...

Nedostaje mi fudbal, ali sada je i pauza, pokušaću da je maksimalno iskoristim i da se što bolje pripremim za povratak, kad za to dođe vreme''
, dodaje Vulićević.

Takođe, iskusni fudbaler Partizana je podsetio i na svoje fudbalske početke, kao i profesionalni put do Partizana, gde je došao sa jasnim ciljem - da osvaja trofeje.

''Imao sam nekoliko inostranih ponuda pred odlazak iz Vojvodine, ali sam pre svega želeo da osvojim i neki trofej, da kada završim karijeru, imam nešto iza sebe. I trener Marko Nikolić mi je pomogao u toj odluci'', otkriva Vulićević.

Najbolji prijatelj u Partizanu mu je Petar Škuletić, sa kojim je zajedno bio i u Vojvodini. O njemu - sve najbolje!

''Dosta toga smo pregurali zajedno, imamo i neke svoje šale, o njemu i kao čoveku mogu da kažem samo najbolje, on mi je više od prijatelja'', naglašava Vulićević.

Razgovor koji je sa Vulićevićem vodila portparolka Partizana Bilja Obradović možete da pogledate OVDE.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari