Partizan - Kako će izgledati stručni štab Bate Mirkovića, šta (ni)je promenio?

Autor: Darko Mitrović
subota 04.08.2018.
20:37
Izvor: Sportske.net

Novi trener Partizana neće imati mnogo vremena za upoznavanje sa ekipom, sve će to morati u hodu, a u tome će mu pomagati i njegovi sadarnici.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Dan pošto je potvrđeno da će Zoran Mirković naslediti Miroslava Đukića na mestu šefa stručnog štaba Partizana, on je večeras i zvanično predstavljen u klubu iz Humske.

U prilogu možete da pročitate šta je Mirković tom prilikom poručio i koje je probleme odmah izdvojio, a bitan detalj u celoj priči je i sastav njegovog stručnog štaba.

Ono što se još juče znalo, to je da će mu prvi saradnik biti Gordan Petrić, a uz njega ostatak stručnog štaba izgledaće ovako:

pomoćni trener Žarko Lazetić, trener golmana Nemanja Jovšić, kondicioni treneri Miša Filipović i Aleksandar Tomić i Strahinja Pandurović.

Dakle, uz Miroslava Đukića, klupu Partizana napustio je i njegov pomoćnik Goran Pandurović, a nejasno je da li će i Đorđe Pantić ostati na mestu trenera golmana, s obzirom da se na klupskom sajtu njegovo ime i dalje nalazi uz Nemanju Jovšića.

S obzirom na učestale povrede igrača, bilo je u proteklom periodu kritika i na račun kondicionih trenera, ali Mirković je za sada odlučio da Mišu Filipovića i Sašu Tomića ostavi u stručnom štabu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragi
Sunday, 05.08.2018
21:04

Ovo stanje je napravila losa uprava , zato ko je kriv treba da ode !

avatar
Sunday, 05.08.2018
12:13

JASAM MAKEDONAC.. NAVIJAM ZA MOI PARTIZAN OD SVOJE 8- ME GODINE .. NEMOGU DA SVATIM KAKAV VI TRENER ZELITE U PARTIZANU. KO I DA DODJE ZA VAS JE NEPRIHVATLJIV OVDE.. DAJTE SANSU BATI I GORDANU PA CEMO VIDETI . ZNAM DA CE DA BUDU BOLJI OD SVIH OSTALIH TRENERA KOI SU RADILI OVDE U KLUBI .. ZATO SRETNO BATO I POKAZI SVIMA STA MOZS DA URADIS ZA NAS KLUB

avatar
Sunday, 05.08.2018
12:10

BATA MIRKOVIC I PETRIC SU GROBARI DO KOSKE .. NAPRAVICE ONI DOBRU EKIPU.. A ONI STO SE PRAVE PARTIZANOVCI BOLJE DA KAZU NEKU DOBRU REC NEGO DA SAMO DA KUKAJU

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 05.08.2018
09:52

Mišu Filipovića treba sa noge na nogu najuriti iz kluba.. Sramota je da se taj čovek naziva kondicionim trenerom..

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 04.08.2018
22:27

Sve je super.Idete po protivnika,drzite loptu u svom posedu 70 posto,igraci su odlicno fizicki pripremljeni,prava tika-taka,u stvari vise lici na taka-tiku jer ide unazad ali nema veze,isto mu je to,nista ne menjajte,odlicno ste krenuli samo tako nastavite,pomoci ce sudije kad bas puno budete bili jadni,neki penal,crveni,neki produzetak 8-15 minuta i to je to.

avatar
Fikan
Saturday, 04.08.2018
23:47

Ajde za promenu idi gledaj vesti svoje male Zvezde prema kojoj su protivnici svaku utakmicu "darežljivi"kao danas,da je to postalo providno.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 05.08.2018
10:49

Jadan vozdovac deset godina ce morati da poklanja bodove zbog one izgubljene titule.A protiv Partizana na krv i noz.Kao recko i kao mnogi drugi

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 05.08.2018
01:56

Ako si stvarno gledao utakmicu i zaista tako mislis onda nitije dobro uopste. Ljudi su se pokidali da nam daju gol u drugom,u prvom smo ih zgazili,sve to sa trecim timom...kako cemo i vas . Ako mam se kako kazes sklanjaju u prvenstvu u evropi se ne sklanjaju...mi izvrnemo Suduvu 2:0 i 3:0 a vi traktorajija kome Suduva bezi 24 boda u prvenstvu zamalo da ne izbacite...pa nasi omladinci bi rastavili taj trsktirajo . Nema argumenata poneataje. Realni navijaci tvog kluba kazi da smo klasa za vas ove godine a ti lazi mene,lazi sebe,tesi se ako ce tu biti lakse da tako razmisljas...ali mismo vam mi krivi vec ovi vasi,bombe i ostali mangupi. Cuti doveli ste Zakarica,sad smo gotovi kad zaigra taj neki

avatar
Saša Ilić
Saturday, 04.08.2018
22:23

Prvo da se dovedu 2-3 ozbiljna brza vezna igrača inače je sve džabe.Vezni red nam na nivou druge lige.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 04.08.2018
20:59

Odmah pisi propalo...