Partizan - Kakav je dogovor oko Zdjelara, ''zagonetka'' oko Vlahovića

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.02.2018.
09:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, zurnal.rs

Dogovor je postignut, na leto sledi realizacija, pod uslovom da Zdjelar u nastavku sezone opravda očekivanja. A gde je ''nestao'' Vlahović?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura juče je u razgovoru sa novinarima na Kipru ''pretresao'' sve najaktuelnije teme u klubu iz Humske, od kojih je najveći odjek imao nagoveštaj povratka Leonarda u redove crno-belih.

Naravno, to je još uvek neizvesno i eventualno će se razmatrati na leto, a ono što će u narednom prelaznom roku sigurno biti tema u Partizanu, jeste dalji status Saše Zdjelara koji se ove zime preselio iz Olimpijakosa u Humsku, na šestomesečnu pozajmicu.

Crno-beli bi želeli da sa Pirejcima realizuju transfer sličan Jankovićevom, ali pre svega Zdjelar treba da pokaže sve što zna tokom prolećnog dela sezone.

Miloš Vazura je juče otkrio i kakav je finansijski aranžman dogovoren sa Olimpijakosom.

''Zdjelar je u Partizanu do juna i mi tada imamo prvenstvo u odnosu na Grke, možemo da ga otkupimo za 500.000 evra. Ali, ako do toga dođe, Olimpijakosu pripada 50 odsto od naredne prodaje'', izjavio je Vazura, a prenosi ''Mondo''.

S obzirom da ove zime nije bilo značajnijih prodaja u Partizanu, postavlja se pitanje kako će crno-beli ''izgurati'' proleće, a Vazura otkriva da bi određena sredstva mogla i unapred da stignu od Olimpijakosa.

To nije sve, očekuje se da i Fiorentina isplati milion i po za Dušana Vlahovića.

''Izdržaćemo, imamo i neke stare obaveze, repove bivše uprave. Izgubili smo spor sa Mogrenom oko Nikole Vujovića i morali smo da platimo 167.000 evra...", objašnjava Vazura.

Ipak, Vlahovićev status je i dalje neizvestan, iako je postao punoletan i stekao se uslov da se preseli u Fiorentinu. Umesto toga, on je licenciran za ''evropsko proleće'', a u Firenci ga još nema.

''Dobili smo draft ugovor od Fiorentine. Videćemo ovih dana'', zagonetan je Vazura, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.02.2018
15:23

opet nas vuce ta viola za nosine lepo

avatar
Wednesday, 07.02.2018
13:18

10.02.2016- vasa vest i vas tekst: -Partizanov budžet za 2016. godinu iznosi 8.6 miliona evra. Od grada nemamo pomoć, a od generalnog sponzora Telekoma dobijamo 1.2 miliona. Finansijsku konstrukciju najviše zatvaramo transferima igrača i od nagrada za dobre rezultate u Evropi-, istakao je Vazura.nDakle, jel neko misli da smo posle ovako skromnog budzeta pre samo godinu dana, izasli na cifru od preko 25 miliona? Da li postoji takav lik?nnJos nesto, jako bitno. Dakle kaze kako od grada ne dobijamo nista. A od telekoma 1,2 miliona. Ceo budzet 8,6 miliona. Znaci Telekom nam za ovu 2016. obezbedio 13% budzeta. U cemu je poenta? Pre neki mesec isti lik je rekao kako od sponzora, svih sponzora, prodaje ulaznica, tv prava, obezbedjujemo samo 5% budzeta. Interesantno. Matematika je zanimljiva, pogotovo kada nam je prezentuju duduci za matematiku koji vode nas FK. Pri cemu treba napomenuti da te pare od telekoma i nisu za jednu godinu nego za skoro dve...

avatar
Budva
Wednesday, 07.02.2018
13:09

A kako ste izgubili spor sa Mogrenom kad je taj klub ugasen evo vec dvije godine?Kome cete da isplatite pare...tu mi nesto smrdi

avatar
Wednesday, 07.02.2018
21:58

Eto koliko ce staviti u dzep...

avatar
Wednesday, 07.02.2018
10:26

Sta je draft ugovor, 'leba ti?

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 07.02.2018
13:38

Nacrt ugovora. Nije sve precizirano. To je bar pravno znacenje drafta (nacrt, skica..) ugovora. E ti sad zamisli upravu koja pola godine govori da je prodala Vlahovića a oslanja se na nacrt ugovora.

avatar
Wednesday, 07.02.2018
21:57

Da, u pravu ste, sad se i ja secam da imas tu opciju za SMS i mejlove:-) Ne mogu da zamislim, brate...

avatar
magister
Wednesday, 07.02.2018
14:16

Nacrt ugovora. Kao predlog. Otprilike, evo ovako predlažemo da izgleda ugovor. Čudno da je taj veoma talentovani dečko gurnut u stranu i ne igra. Zašto? To je stvarno misterija. I ko bi sad hteo da kupi igrača koji već nekoliko meseci ne nastupa. Čudno ponašanje Partizana. Sa vrhunskim talentima koje smo imali, mogli smo da postanemo ozbiljan takmičarski klub u Evropi i da dobro posle zaradimo i mi i ti igrači. Ovako, prodali smo ih premlade, prerano, pa niti smo mi posebno zaradili (kod nekih ništa), niti su oni uspeli da naprave karijere kakve su mogli, a sam Partizan se nije odmakao od proseka u kome odavno tavori.

avatar
Wednesday, 07.02.2018
10:26

– Олимпијакос је одбијао све наше понуде и, коначно, јавио се последњег дана прелазног рока. Здјелар је дошао на позајмицу до јуна, уз могућност откупа уговора за 500.000 евра. Грцима, у том случају, остаје 50 одсто права на везисту, с тим што се од наредног трансфера одбија уложена сума и дели. Можда ће то сутра да нам представља проблем, али зар није боље да такав играч буде у Партизану? По шефу струке и спортском директору, Сашин ангажман је пун погодак.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 07.02.2018
20:20

Ako sam te dobro razume tvrdis da mozda i njegov aganzman i nije pun pogodak?! Naravno da jeste pa zar mislis da bi bilo bolje da smo doveli nekog Rumuna ili mozda Brazilca?

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 08.02.2018
21:58

Ok mozda nisam razumeo... Citat brate koga Ilijeva?

avatar
Wednesday, 07.02.2018
21:56

Nisi me dobro razumeo, ovo je citat.