Partizan - Kad će taj generalni sponzor, kad će to pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.09.2014.
17:53
Izvor: Sportske.net

Septembar polako prolazi, a nagoveštaji koje je predsednik Partizana Dragan Đurić davao početkom meseca, još uvek se nisu ostvarili.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, par dana posle plasmana crno-belih u Ligu Evrope, u srpskim medijima se pojavila informacija da bi azerbejdžanska kompanija ''Sokar'' mogla uskoro da postane generalni sponzor Partizana.

Ubrzo je tu vest kategorički demantovao predsednik kluba iz Humske Dragan Đurić, ali je u isto vreme konstatovao i kako je uprava Partizana ''u pregovorima sa pet-šest kompanija'', izražavajući nadu da će ti pregovori uspešno da se završe.

Navijači su očekivali da će crno-beli dobiti generalnog sponzora do početka Lige Evrope, ali ekipa Marka Nikolića u četvrtak već igra meč drugog kola, a niko iz kluba se više i ne oglašava na tu temu.

Takođe, istoga dana, Dragan Đurić je nagovestio da bi Partizan mogao da se pojača ''jednim igračem iz inostranstva koji ima status slobodnog igrača''.

Iako nije pominjao ime, sudeći prema razvoju događaja, utisak je da je Đurić mislio na Nikolu Vujadinovića, koji uveliko trenira sa Partizanom, ali nikako da se sa njim postigne dogovor i ta saradnja ozvaniči.

Ali, ko zna, možda je Đurić u međuvremenu odlučio da sačeka decembar, povuče se sa čela kluba i posao prepusti nekom drugom, kako je u više navrata sam najavljivao. Mada, ne bi nas iznenadilo da i od te njegove najave ne bude ništa...







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke