Partizan - Kad će ta pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.01.2020.
17:30
Izvor: Sportske.net

Već imamo prvo neispunjenjo obećanje u novoj godini, ili...?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra počinju pripreme za drugi deo sezone.

Trener Savo Milošević je zakazao prozivku za nedelju u 10 časova u prostorijama SC Partizan-Teleoptik, a kako sada stoje stvari, na prozivci će se pojaviti uglavnom ista lica, uz eventualno nekolicinu mladih igrača, koji će tokom priperema biti priključeni iz omladinskog pogona.

U odnosu na jesenji deo sezone, neće biti Filipa Kljajića, koji je postao novi golman japanske Omije, kao ni Periše Pešukića i Petra Gigića, koji su vraćeni na pozajmice u klubove iz kojih su letos i došli u Partizan - podgoričku Budućnost, odnosno Mačvu.

Još uvek nema prvih zimskih pojačanja, a sudeći po onome što je uoči novogodišnjih praznika najavio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, već je trebalo da ih bude.

''Bitno je da se ekipa dobro spremi, da se ekipa pojača na nekim pozicijama, gde nemamo dovoljno igrača, na tome radimo i imaćemo već neke nove igrače do početka priprema'', rekao je, između ostalog, Miloš Vazura 25. decembra za TV Partizan.

Ono što se očekivalo, to je da se najpre angažuje još jedan napadač, koji bi bio jaka konkurencija Umaru Sadiku, a trener Milošević je ranije najavio da bi to trebalo da bude domaći igrač.

S tim u vezi, spekulisalo se o Petkoviću iz Javor Matisa, Lukiću iz TSC-a, ali za sada još nema konkretnijih informacija.

Takođe, crno-beli za sada nisu uspeli da se dogovore ni sa iskusnim štoperom Slobodanom Rajkovićem, koji je jesenas trenirao sa Partizanom, ali za očekivati je da se narednih dana ipak nešto konkretnije dogodi po pitanju pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 11.01.2020
22:34

razmena sa Javorom:
iz Javora u Partizan: L. Nikolić (za poziciju z.vezni), N. Petković, M. Mrkajić
iz Partizana u Javor: Pešukić, Dinga, Milosavljević, S. Jovanović, Stanojlović, Musa N.
Naravno, naši na pozajmicu, kao i L. Nikolić, ostalo dogovor. Vrednost dolazećih prema TM je oko 1 milion evra, a vrednost naših oko 1,5m evra.

avatar
REV
Saturday, 11.01.2020
19:39

Dokle god se ovakvi budu nesto pitali (a ni da kroci na stadion ne zasluzuje), mi necemo biti na nivou svoje velicine i svog renomea.

avatar
svojnasvome
Saturday, 11.01.2020
19:12

isto je rekao i prošle godine u tom periodu i nista opet nije uradio ....