Partizan - Kad će ta pobeda?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.02.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Još jedna provera Partizana u Antaliji i - još jednom je izostala pobeda jesenjeg prvaka Srbije! Ima li trener Marko Nikolić razloga za zabrinutost?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Posle dva ubedljiva poraza od Dinama iz Moskve i Austrije iz Beča, kao i remija sa Cirihom u prvoj fazi priprema Partizana u Antaliji, nešto slično dešava se i tokom ove druge, završne.

Podsetimo, Partizan je juče poražen od Sarajeva sa 1-0, a večeras su Nikolićevi puleni igrali nerešeno sa ruskim Anžijem - 2:2.

Sva četiri pogotka su postignuta još u prvom poluvremenu, a rezultat govori da je u odbrani crno-belih ponovo ''duvala promaja''.

Nikolićev tim je dobro počeo, nametnuo svoj ritam igre i već posle četiri minuta, Nemanja Kojić je zatresao mrežu Anžija, ali je taj pogodak poništen zbog navodnog ofsajda. Ipak, Partizan je poveo posle 17 minuta igre golom Nikole Ninkovića iz jedanaesterca, ali je vođstvo uspeo da zadrži svega pet minuta, kada je Leonardo da Silva savladao Živka Živkovića - 1:1.

Na ulasku u finiš prvog poluvremena, u 36. minutu, iskusni Nenad Marinković je doneo drugo vođstvo Partizanu, ali kao i posle prvog gola, crno-beli su ponovo dozvolili rivalu sa odmah uzvrati, pa je Leonardo da Silva dva minuta kasnije svojim drugim golom, ovog puta sa bele tačke, postavio konačnih 2:2.

Dodajmo da je u startnoj postavi Partizana danas bio i novi štoper Gregor Balažic, koga je u 64. minutu zamenio Ćirković.

Sledeću utakmicu u Antaliji Partizan će odigrati u utorak protiv Liteksa iz Loveča od 14 časova.

Partizan: Živković, Marinković (od 74′ Grbić), N. Petrović, Stevanović, Balažic (od 64′ Ćirković), Marković, I. Petrović, A. Živković, Ninković, S. Ilić, Kojić (od 74′ Šaponjić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Sunday, 08.02.2015
19:05

Izgleda nikad.Rad dobije jednu Slviju iz Praga,a Partizan ne moze raspalog ruskog drugoligasa.Vreme je za smenu Nikolica.Treba da ide.Ima solidan tim a ne moze nikog da dobije,problem je u njemu,a ne u igracima.

avatar
Povratak kralja BAN9
Sunday, 08.02.2015
19:17

Imena klubova ne moraju mnogo da znače kad su u pitanju prijateljske utakmice jer neki timovi igraju u rezervnim sastavima, neki sa najjačim, neki su na kraju, neki u sredini priprema i to dosta utiče na rezultate tih utakmica. Partizan je danas igrao skoro u rezervnom sastavu, tu su jedino Balažic i Ninković blizu statusu standardnog prvotimca. Problem je u pojedinim navijačima koji se ne razumeju u fudbal pa svašta pišu, menjati trenera u sred priprema bez ozbiljnih razloga je ravno samoubistvu.

avatar
Povratak kralja BAN9
Monday, 09.02.2015
14:12

Dok nije Nikolić došao Partizan (sa Rašovićem) nije ni imao igru, sve je bilo stvar improvizacije i konačno dolaskom Nikolića izgledamo kao tim na terenu!nŽeljko mi odgovara za sebe, a ti za sebe, pitam te da li si gledao utakmice Partizan-Sarajevo i Partizan-Anži? Ukoliko nisi gledao utakmice onda su tvoji komentari samo plod mašte i onda nemamo o čemu da pričamo!

avatar
mileta
Sunday, 08.02.2015
19:49

Odgovorio ti je Zeljko Grobar tako da nema potrebe ja da odgovaram.Nikolic je zreo za menjanje.Jedinog napadaca koji je mogao bar donekle da zameni Lazovica pustio je na pozajmicu u Kinu.Sad cemo citavo prolece da gledamo tandem Kojic-Skuletic.nZamo mi je sto na pocetku godine nije promenjen.unistio nam je igru totalno.

avatar
Sunday, 08.02.2015
19:24

Ali menjati trenera koji i dalje forsira i tera inat sa jednim napadacem valja menjati. Ovo sad vec prelazi u bezobrazluk, igramo previse defanzivno. Blizi nam se kraj priprema a on jos nije poceo da uigrava tim, a kad ce??Jedino sto ne garantuje da bi novi trener igrao sa dva napadaca ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo.