Partizan juče predstavio dvojicu debitanata, jedan je mogao do het-trika, šta poručuje posle meča?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
17:55
Izvor: Sportske.net

Crno-beli imaju još talentovanih bisera u svojim redovima.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je još jednu odbranu trofeja u Kupu Srbije krenuo juče iz Grošnice, gde je sa 6:0 savladao domaću Vodojažu.

U centru pažnje bio je petostruki strelac Đorđe Ivanović, još jedan gol je postigao Aleksandar Lutovac, ali ovaj meč će dugo pamtiti još dvojica momaka.

Talentovani Slobodan Stanojlović i Luka Đorđević juče su upisali svoje prve nastupe u takmičarskim mečevima za prvi tim Partizana.

Stanojlović igra na krilnim pozicijama, krajem decembra postaće punoletan, a ugovorom sa Partizanom vezan je do leta 2021. godine.

Luka Đorđević je defanzivni vezni, u maju je napunio 18 godina, a juče je odigrao posldnjih 20 minuta meča u Grošnici.

Svoje utiske posle utakmice izneo je Stanojlović, koji je na debiju mogao da se proslavi. Čim je ušao na teren umesto Lutovca, imao je prvu stopostotnu šansu u situaciji jedan na jedan sa protivničkim golmanom, a nedugo zatim još dve sjajne prilike, ali prevelika želja mu je očigledno poremetila koncentraciju i mirnoću u završnici.

Bez obzira na to, prezadvoljan je onim što se juče dešavalo u Grošnici.

''Ostvario sam svoj san jer sam debitovao u zvaničnoj utakmici za moj voljeni Partizan, klub u kojem sam već osam godina i klub koji ima posebno mesto u mom srcu.

Drago mi je pre svega da smo uspeli da pobedimo sa 6:0 i prođemo u sledeću fazu takmičenja u Kupu. Mnogo sam srećan i zbog Đorđa Ivanovića koji je postigao pet golova.

Čestitam mu i želim mu da nastavi u ovom ritmu. Želeo bih da zahvalim i treneru Miloševiću na ukazanom poverenju, celom stručnom štabu i igračima koji su od prvog dana uz menei pružaju mi veliku podršku'', izjavio je Stanojlović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 10.10.2019
18:57

Niko nema šanse da parira Partizanu u domaćim igračima i zato su svi ostali za "8 stranaca za srpas srpskog fudbala". Partizan je ponos, ali ne ove zvezdine, već prave Srbije!