Partizan još nije pobedio ČETIRI učesnika plej-ofa!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Čemu nakon jako lošeg učinka u preliminarnom delu sezone crno-beli mogu da se nadaju u plej-ofu?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je preliminarni deo takmičenja u Super ligi završio na trećoj poziciji na tabeli sa 54 boda, što je identičan učinak kao i u sezoni 2015/16 kada je prvi put igran plej-of i plej-aut u domaćem prvenstvu.

Razlika u odnosu na pomenutu sezonu leži u tome što je Partizan sa 54 boda tada bio drugoplasiran, dok je sada na trećem mestu i ima isti broj bodova kao četvrtoplasirani Čukarički, pa mu ni izlazak u Evropu više nije zagrantovan.

Plej of tabela

Crno-bele već u subotu očekuje težak izazov jer će u Humskoj odmeriti snage sa direktnim konkurentom za mesto na tabeli, ekipom Čukaričkog. Sa "Brđanima" je Partizan dva puta odmeravao snage i ima pozitivan učinak (4 boda), ali samo oni koji nisu gledali utakmice na Banovom brdu i nedavno u Humskoj mogu da tvrde kako je "Parni valjak" lako stigao do remija i pobede.

Ništa bolji utisak Partizan nije ostavio ni u duelima sa ostalim učesnicima plej-ofa. Od moguća 42 boda crno-beli su u dvomečima sa timovima koji će igrati plej-of osvojio samo 19 bodova!

Najbolji učinak Partizan je ostvario u duelima sa Proleterom, dobio je obe utakmice, a najviše su ga namučili Radnički Niš (1 bod), Napredak (1 bod), Crvena zvezda (2 boda) i Mladost (2 boda).

Protiv pomenute četiri ekipe Partizan nije uspeo da ostvari trijumf u tekućoj sezoni i videćemo hoće li imati više sreće i umeća da stigne do tog cilja u doigravanju.

Partizan će u plej-ofu imati sledeći raspored:

31. kolo
Čukarički (D)

32. kolo
Radnički Niš (G)

33. kolo
Crvena zvezda (G)

34. kolo
Mladost (D)

35. kolo
Napredak (D)

36. kolo
Vojvodina (G)

37. kolo
Proleter (D)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 09.04.2019
21:57

Може се надати четвртом или петом месту.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
17:10

U oba Derbija i u oba meca protiv Nislija smo bili osteceni (tu nam je potencijalno oteto sedam bodova), protiv Mladosti i Napretka smo bili osteceni za penal (protiv Napretka na oba meca), a na to dodajte i ovaj sad penal protiv Vojvodine koja je takodje u plej-ofu. Protiv Cukarickog smo primili jako glup gol pred kraj, a ako se ne varam, i u Lucanima je onaj jedan prekrsaj u poslednjim trenucima isto bio za najstrozu kaznu.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 09.04.2019
15:46

Nema to veze sa srećom i umećem...