Partizan JEDNOGLASNO - Održana Skupština, ovo su odluke

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.07.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljeno, u Partizanu je danas održana redovna sednica Skupštine kluba.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Prema očekivanju, protekla je mirno i bez podela kakve su bile karakteristične pre par godina.

Odluke su donete jednoglasno, a o kojim odlukama se radi Partizan je obavestio javnost u saopštenju koje u nastavku prenosimo u celini.

''Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora.

Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura.

Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj Nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan.

Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo'', navodi se u saopštenju FK Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Wednesday, 01.08.2018
13:31

ilija stolica nije vise trener olimpije,,,,,,,odlazi djukicu

avatar
Peca Partizan
Tuesday, 31.07.2018
07:04

odlazi djukicu

avatar
AlexPFC
Monday, 30.07.2018
19:58

Čudi me da se nisu odlučili da sa nama podele te ''fantastične'' rezultate Vazurinog finansijskog izveštaja. Po njihovom mišljenju para ima više nego dovoljno a posle jednoglasnog zaključka ''da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju'' može se konstatovati da su pare od prošle sezone još uvek u klupskoj kasi, ''netaknute'' i spremne za dalja ulaganja u tim i infrastrukturu. A rečenica ''Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi'' me je slatko nasmejala. Valjda žele da nas uvere da su se svi mirno i jednoglasno složili da u klubu nema nikakvih problema i da je situacija potpuno redovna u suprotnom bi se verovatno potukli pa bi ih policija razdvajala isto kao i prošli put.
Odgledao sam i najnoviji Partizanov vesnik u kom je Željko u prvih 30 minuta žestoko raspalio po Đukiću, da bi pred sam kraj počeo da gasi vatru. Čak i on smatra da je napad najbolja odbrana i da će na takav način najlakše da skine fleke posle onog otvorenog poziva na smenu.
Posle ovih današnjih dešavanja nisam stekao utisak da ćemo se Đukića lako rešiti osim ukoliko se katastrofalni rezultati i igra ne nastave. Tako da i dalje ne menjam stav da još uvek nismo promenili trenera, ili zato što je uprava nesposobna da mu nađe zamenu ili su klupske pare misteriozno nestale pa uprava ne može da isplati Đukića, koji će im uzeti sve do poslednjeg €-centa. Šta god od ovoga da je u pitanju neophodno je oterati ih sve i dovesti ljude koji će Partizan voditi stručno i odgovorno, jer sa ovom upravom nema budućnosti.

avatar
magister
Monday, 30.07.2018
17:45

Da, super je: mirno i dostojanstveno. Koga briga za činjenicu da je prodato ko zna koliko igrača, prihodovano na razne način blizu 140m evra za 10 - 12 godina (prodaja igrača, UEFA, tv prenosi, igre na sreću, dresovi, prodaja ulaznica...), kupljeno za manje od 10% od prihodovanog (manje od 14m), a Partizan duguje oko 20m. Niko i ne pita zašto su Đurđević u Olimpijakos (hajde još to), ali i Leonardo u Al Ahli prodati po cenama nižim od onih koje su dobijane iz Zapadne Evrope, Francuske. Zar je moguće da nikog u toj skupštini ne zanima šta je tu bio motiv? Mislim da je svima jasno da je to skupština koja glumi skupštinu, da bi se ispunili zakonski uslovi za funkcionisanje, a omogućilo nekoj višoj sili, čiji se lice ne vidi, a ime ne zna, da preko VVV kontroliše Partizan.