Partizan je zimus igrao protiv njih, ali Zvezda i Dinamo Zagreb su tamo prepoznali veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net, avaz.ba

Neočekivana priča danas stiže iz Bosne i Hercegovine.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Sećate li se ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja?


Šest meseci kasnije, Mladost iz Doboja kod Kaknja ponovo izaziva pažnju, zahvaljujući jednom svom talentovanom fudbaleru, 18-godišnjem Nemanji Nikoliću.

Naime, ''Dnevni avaz'' danas otkriva da je ovaj krilni fudbaler ''na listi želja beogradske Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama''!

Isti izvor navodi da je predsednik Mladosti Mensur Mušija, zajedno sa svojim saradnicima već obavio prvi krug razgovora sa predstavnicima oba kluba, ali da je, kako trenutno stoje stvari, Nikolić bliži Dinamu.

Kada je interesovanje Crvene zvezde u pitanju, ''Dnevni avaz'' navodi da je Mušija prošle nedelje boravio u Beogradu i obavio razgovore sa generalnim direktorom šampiona Srbije Zvezdanom Terzićem, a da se potom, u subotu, ''tajno'' sastao sa predstavnicima Dinama, koji su, izgleda bili konkretniji.

Da se zaista radi o velikom talentu, svedoči i informacija da je Nikolić bio i na probi u Šahtjoru iz Donjecka, ali da na kraju nije došlo do dogovora dva kluba o njegovom transferu.

Njegov aktuelni ugovor sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja važi još dve godine.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pogled
Tuesday, 06.08.2019
18:15

Odlican igrac,igra desno,Ali je po vokaciji i onme sto posjeduje ,rođeni zadnji vezni!Ko bude radio sa njim i otklonio neke nedostatke,imace savrsenig igraca!(dogovir sa Ukraincim nije postugnut zbog kvote steanaca)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 06.08.2019
17:16

7. stranac, 4. desni bek pored Stojkovića, Gobeljića i Gajića, u ovom klipu ne vidoh nijedan centaršut, dovode osamnaestogodišnjaka iz Kaknja, ne mogu nijednog jedinog igrača da izbace iz svoje škole, a prošle sezone im omladinci igrali LŠ, a nijedan jedini ove sezone nije ni blizu prvog tima, sve sa strane kao pravi veštački klub.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.08.2019
18:24

Vi u svojoj istoriji nikad niste izbacili ni jednog igraca iz vase skole fudbala, nego ste se uvek kitili tudjim perjem i trolovanjem na vestima o Zvezdi.

avatar
Capitano
Tuesday, 06.08.2019
23:36

Pokusava da troluje a ne kapira da je sam sebe pokopao u prvoj recenici...