Partizan je prvo želeo njega, ali on je rekao ''NE''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2018.
23:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prva želja nije ostvarena, crno-beli su se potom opredelili za alternativno rešenje.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Status Miroslava Đukića i izbor novog trenera Partizana i dalje su fudbalska tema broj 1 u Srbiji.

Preneli smo već da je u toku današnjeg dana ulogu ''prvog pika'' preuzeo trener Vojvodine Ilija Stolica koji ne bi imao ništa protiv da ove zime uradi ono što se letos nije realizovalo, kada je takođe bio jedna od želja čelnika Partizana posle odlaska Marka Nikolića.

Pre toga, čeka se da se klub iz Humske i definitivno rastane sa Miroslavom Đukićem, tačnije da se pronađe najbolji model rastanka.

Ali, ''Žurnal'' večeras prenosi da su crno-beli posle poraza u Nišu najpre kontaktirali Aleksandra Stanojevića koji im je bio prva želja, ali da im je on poslao jasan i nedvosmislen - negativan odgovor.

Slično je reagovao i Vladimir Ivić, ali uz određenu dozu rezerve, pa se potom došlo do Ilije Stolice, koji je na tek tri prvenstvene utakmice vodio ekipu Vojvodine.

Ali, Novosađanima ne bi bio prvi put da ekspresno menjaju trenera...

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 05.03.2018
16:42

Onaj ludi advokat treba da objasni kakav je to ugovor sklopljen sa sabackim civijasem, izgleda tutljavo, ali je od napredne uprave napravio majmune...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
19:29

A sta su bili pre toga?

avatar
RIP KOBE
Monday, 05.03.2018
15:41

stanoje i vlada nisu ludi da prihvataju ovaj posao prvo je pantic sam i rekao da stanojevic nikada vise nece biti trener da ce se sam on postarati za to a znamo i zasto bojkot do kraja sezone bre

avatar
trifun
Monday, 05.03.2018
12:53

Sad je jasno kao dan da je i uprava Partizana svatila da od Djukića nema leba,ali ugovor ih je kočio da to odavno prelome preko kolena.Samo u najmanju ruku čudi da profesora Vuletića predibla dunster Djukić u poznavanju sklapanja ugovora i prava koja proističu iz istog.

avatar
trifun
Monday, 05.03.2018
09:33

Sad će tek da bude ludo i nezaboravno ako dodje Stolica i dovede 8 svojih ljudi,pa penali Djukiću,pa plata za 40-godišnjeg Ilića , pa bla bla bla...

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 05.03.2018
08:30

Stanojevic je grobarcina, zato i nece da dodje da mu drugi sastavljaju tim, a i zna covek kakvo je stanje u srpskom fudbalu , tako ce i Stolica da prodje kao i ostali, ako bude dosao!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
07:57

Ne bi ovo bio dobar uvod, opet ce se pricati da je Partizan Vojvodini uzeo trenera...