Partizan je opet u modi, Savo objašnjava euforiju i zahtevnost crno-belih navijača

Autor: Pavle Knežević
subota 10.08.2019.
15:35
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je govorio i o atrakciji Asanu, ne samo o uslovima koje Partizanova publika postavlja pred ekipu.

Sportske.net/Darko Gajić
Sportske.net/Darko Gajić

Povezane vesti

Partizan je ove sezone odigrao pet takmičarskih utakmica, ostvario pet pobeda i primio samo jedan gol. To je izazvalo veliko interesovanje navijača i medija, koji su "kupljeni" brzom i atraktivnom igrom. Dve uzastopne utakmice u Evropi crno-bele je gledalo oko 20 hiljada ljudi, što je velika brojka za tim iz Humske 1.

Može se reći da su stvari krenule na bolje dolaskom Sava Miloševića, koji, međutim, kaže da to nije ništa novo. On nije želeo da priča o sebi, niti o činjenici da se preokret desio njegovim dolaskom.

"Možda s mojim dolaskom, opet ću izbeći da pričam o sebi. To je tradicionalna priča, Partizanovi navijači su jako zahtevni. Mi smo sezonu završili relativno uspešno, što je donelo neko interesovanje. Pa smo relativno dobro počeli sezonu, pa je publika stidljivo počela da se zanima, pa smo izbacili Konas Ki, pa je onda krenulo zanimanje, pa Mačva... i tako.

Ali, to je nešto što nije novo. Partizanova publika pre podrške traži neke stvari od ekipe, traži da vidi kako igrate i šta nudite. Ova, da tako kažem, euforija i ovo zanimanje publike mi je razumljivo i shvatljivo i ono će ići dok mi budemo igrali dobro ili se poboljšavali. A to je, na kraju krajeva, pošteno i dobro
", objasnio je Savo.

Veliku atrakciju izazvao je dolazak Japanca Asana, koji je odigrao 45 minuta protiv Malatije i postigao gol. Za koliko je on spreman i da li je početak odigrao na svežinu?

"To je bilo prvih 45 minuta. Nije na svežinu. On je, kao što znate, Japanac. To dosta govori i o nama. Bilo koji igrač sa ovih prostora je pauzirao dva-tri meseca ne bi bio u stanju da odigra ni ovih 45 minuta. Moramo da vodimo računa da on podiže svoj takmičarski ritam, ne smemo da ga prefosiramo brzo", rekao je Savo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tas123
Sunday, 11.08.2019
11:44

Zanima me partizanovci da li od pomenutih igraca koji su vecina otpisani moze da se uzme 2-3 miliona? Jer po transfermarketu vrede vise.
Kljajic, Vulicevic, Enache,Miletic, Smiljanic,Ivanovic, Zakaric, Nikolic, i Gigic(nzm zasto su ga doveli) i da se od tih para dovede neki centralni vezni ili jos jedan napadac (stranci)

avatar
Silent
Saturday, 10.08.2019
19:11

Sudije su opet u modi odnosno u pomoci partizanu kad zagusti

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 10.08.2019
17:18

Drugi po veliciini klub u Srbiji ima iznenadjujucu posecenost, cuj 20 nije mali broj