Partizan je opet razigran, neka se spremi Megvajer!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Posle Crvene zvezde i Radničkog, Partizan danas savladao još jednog rivala u borbi za vrh tabele i popravio raspoloženje u ekipi posle bolnog poraza na Banovom brdu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

U derbiju 15. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je danas pred malim brojem svojih navijačima u Humskoj savladao Vojvodinu sa ubedljivih 4:0.

Posle mirnih dvadesetak minuta igre, buru na stadionu podigao je detalj iz 26. minuta, kada je Sadik bio u kontri, imao otvoren put ka golu rivala, ali ga je ispred  kaznenog prostora klizećim startom zaustavio Đurišić, koji je već imao žuti karton.

Sudija Miloš Đorđić nije dosudio prekršaj, smatrao je da je fudbaler Vojvodine startovao na loptu, što je razbesnelo i fudbalere i navijače Partizana, kao i trenera Miloševića.

Ali, samo tri minuta kasnije, situacija se smirila kada je Đorđić pokazao na belu tačku posle prekršaja nad Ostojićem u kaznenom prostoru gostiju.

Precizan sa bele tačke bio je Bibras Natho, za vođstvo Partizana od 1:0.

Isti igrač je u 43. minutu duplirao prednost Partizana, posle asistencije Umara Sadika sa desne strane - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle samo tri minuta u nastavku, Saša Zdjelar je poslaopravi projektil sa preko 20 metara, pošto mu je prethodno Sadik odložio loptu, koja je završila u gornjem desnom uglu gola golmana Rockova.

Kako je meč odmicao, Sadik je bio sve raspoloženiji za igru, a u 69. minutu je to i potvrdio najpre lepim dribingom u duelu sa Đurićem, a onda i preciznim udarcem - 4:0.

Najbolju priliku da stigne bar do počasnog gola, Vojvodina je propustila preko Đuričina, koji je obišao Stojkovića, ali iskosa sa leve strane nije uspeo da pogodi nebranjenu mrežu. Takođe, i Drinčić je imao svoj dobar pokušaj iz daljine, kada je Stojković sačuvao mrežu.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, Natho (od 59. Suma), Asano – Sadik (od 73. Ivanović).

Vojvodina: Rockov – Veselinović, Đurić, Saničanin, Devatak – Drinčić, Đurišić (od 61. Topić) – Đuričin, Bojić, Eze (od 61. Gemović) – Matić (od 61. Nikolić)

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Saturday, 02.11.2019
21:56

Bravo za sudiju..jos jedan derbi za sufije

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
09:26

Naravno da je navijače 5-okake odlično sve dok ovako kradu Partizan, u prvih pola sata nepokazani crveni Đuričiću i Saničanin, ne znam samo kolko bi bilo da je sudio po pravilima i da Partizan nije spustio intenzitet jer ga čeka derbi s Mančester Junajtedom, verovatno bi prošlo kao 5-okrakini omladinci u Londonu.

avatar
carbone
Monday, 04.11.2019
08:37

kao i prosle godine deoba 3 za 3

avatar
Ovono
Saturday, 02.11.2019
18:29

A kada ce Zvezda da se spremi za Partizan 😂 na terenu naravno.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 02.11.2019
17:59

Прави ријалити шоу да се оживи партизан пред Мајнчестер.

avatar
Dorotej
Sunday, 03.11.2019
11:04

Alo ništa drugo PR služba im "devera" prekovremeno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
17:11

Savo se konačno setio da izvede tim koji ne dozvoljava nijedan šut u okvir gola, a najvažnija odluka je izostavljanjeTošića koji ne igra odbranu pa je Miletić konačno sa igračem ispred sebe koji igra u oba pravca mogao da igra normalno, a cela ekipa je bila kompaktna. Sadiku sve manje i manje prostora i vremena treba da napravi dribling i uputi šut, golom, dve asistencije i igrom je pokazao napredak, a Natko je za ovu ligu tatko, pravi profesionalac, lider i čovek koji igra i srcem i glavom pa je gospodarev Buda dobio moralno pravo da ćuti nakon ovakvog gaženja. Miloš Đorđić već dovoljno poznata nova zvezdina zvezda: 1. Ako nije ofsajd Sadika onda je crveni za Đuričića kada je đonom s leđa zaustavio Sadika samog ustremljenog ka golu Rockova. 2. Saničanin s leđa povlači Sadika koji ga pretrčava i ne dobija žuti karton, a Šćekić samo par minuta pre toga dobija za blaže povlačenje, iako kako kaže stara zvezdina zvezda Radojičić igrač vojvodine je išao na igrača Partizana (na Pavlovića) ili to pravilo važi samo za Crvenu 5-pokraku. Saničanin gazi Sadika koji je već poslao loptu do saigrača i ona se već nalazi u nogama drugog igrača, to je drugi žuti i crveni karton u 30. minutu za štopera vojvodine - krađa, lopovluk, pljačka. 3. Udarac u glavu Stevanovića nije ni faul, a kamoli žuti karton za vojvodinu. 4. Udarac u glavu Šćekića takođe nije faul za Partizan, a kamoli žuti karton. 5. Uroševiću pocepan dres verovatno od vetra. 6. Prekršaj nad Miletićem koji nije dosuđen već je vojvodina gurnuta u kontru pa je onda izmišljen slobodnjak za vojvodinu na 20-ak metara od gola. 7. Da li se sećate kada je neki poslednji igrač koji je igrao protiv Partizana dobio žuti karton za šutiranje lopte nakon prekida igre, a igrač Crvene 5-okrake koji isto to uradi? Ni ja se ne sećam, ali je nova zvezdina zvezda našla način da napuni Sadika kartonima jer kad ne mogu protivnički igrači mogu zvezdine sudije da ga zaustave. Jadna 5.okrakina sestrica pokrade je zvezdin sudija protiv Partizana za izmišljeni penal viču u glasu svi moji fanovi ovde, a da nisu ni videli da li je penal ili nije kao što smo i svi mi ostali uskraćeni od zvezdinog sponzora koji opet nema vremena za izjave trenera Partizana, a kukali su kad ih je Savo iskulirao. Ne zaslužujete izjave zbog odnosa prema Partizanu. Krađe nad Partizanom se neće smanjiti jer je čovek koji je bio potpredsednik 5-okrake u sezoni kada je izbačena iz Evrope postavljen na čelo FSS izabran, pazite sad, u Izvršni Odbor UEFA za nacionalne saveze i raspodelu finansijskih sredstava UEFA-e....ahahahahahahaha....Evropa će cela da zna ko je 5-okraka Crvena i to ću lično i detaljno da radim na tome. A sad uživajmo u gaženju malog Bude.

avatar
Dorotej
Saturday, 02.11.2019
17:32

PETOKRAKU ne diraj jer je simbol borbe protiv okupatora i nas potomaka iz partizanskih porodica čiji su članovi dali živote u toj borbi. PARTIZAN je to samo po imenu, jer tužakaju srpske klubove UEFI. opanjkavaju po Hrvatskoj.

avatar
Dorotej
Sunday, 03.11.2019
00:28

Ovano, koji smo to mi, koji smo vratili kokardu? Misliš da su je vratilo svi Srbi? Grešiš dečko. Iz koje li si ti galaksije pao? I nemoj da me učiš čiji je simbol Zvezda. Oba roditelja su mi bila partizana. Zvezdu ne vezuj sa Jugoslavijom. Moj je otac stavio na glavi 1941 kad je imao 20 godina i nije bilo tada nikakve Jugoslavije. O tome sam više puta pričao sa njim. Ti očito Srbin nisi i nemoj da me učiš o istoriji svog naroda. A ovo je sportski portal, ostavi se politike, Hrvata. Ja sam samo napisao da se ne vređa Zvezda kao simbol, da se u debati ne ide izvan sportskih okvira. A ti svoje istine plasiraj po portalima države iz koje si, iz Srbije nisi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
19:08

Partizan su osnovali ljudi koji su se borili protiv okupacije i zato su mu tako i dali ime, a očigledno je da vama uvek smeta kada se stvari nazovu pravim imenom bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Meni petokraka ne smeta, ali izgleda da smeta "Četnicima" sa severa. Zamisli nosiš zastavu sa natpisom "Četnici Sever", a na njoj petokraka, ahahahaha kako se neko dobro šali s tom masom.

avatar
Ovono
Saturday, 02.11.2019
18:39

Decko ti kao da si sa Melmaka. Pa i Hrvati su nosili zvezdu na celu sve dok se šahovnici nisu vratili kao i vi kokardi. Nisam bas siguran da bi tvoji preci podrzali tvoj sadasnji status cetnika sa petokrakom na celu. U nekoj drugacijoj formi tvoje pricice bi verovatno ta ista zvezda bila dzelat srpskog naroda. E tako na kraju izgubis identitet a onda je kasno. Dakle zvezda je simbol Jugoslavije decko. Nemoj to nikada da zaboravis. A Savi svaka cast na borbi!

avatar
Le Tissier
Saturday, 02.11.2019
17:39

Mislim da Tosic treba da igra ono sto igra Suma, i dalje ima dobru levicu i pas igru, a ocigledno je da nema snagu i brzinu za krilo.

avatar
Dorotej
Saturday, 02.11.2019
17:07

Naslov je pravi, Partizan je opet razigran. Smešno. Napravi se histerija, pritisak na sudije, pa je onda lako igrati. Partizan treba izbaciti iz lige, a ne da oni prete da će da istupe. Zvezdu tužakaju UEFI, opanjkavaju je u Hrvatskoj, žale se na nepravde sudijskoj organizaciji. I takav neće nikada da osvoji titulu, jer ga ostali klubovi opravdano ne podnose.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
17:25

Crvena 5-okraka ne može ni 16.mesto da osvoji jer da bi nešto osvojio moraš da zaslužiš, a ona ne može regularan gol da da u 13 utakmica, evo je već protiv Proletera Gajić sam po desnoj strani centrira samom Pavkovu na u petercu, ali mu lopta prolazi kroz noge hahahaha....Evopa će cela da zna šta radi Crvena 5-okraka.

avatar
Le Tissier
Saturday, 02.11.2019
17:41

Hahahahaha postena zvezdana 😂

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 02.11.2019
16:53

Nakon cistog starta na loptu,iako je Sadik pre toga bio u ofsajdu,dobro svi navijaci nisu uleteli na teren,igraci trcali ka sudiji...i nakon toga penal koji naravno nije bio,dobili su sta su trazili silom :)

avatar
MilošPB
Saturday, 02.11.2019
17:37

Njima je malo jedan izmišljen penal. Hoće da im sudija svira 3 u 1, penal, crveni i krađom da im unište volju protivnika. Nije im po volji i ovaj lopovluk.

avatar
paok
Saturday, 02.11.2019
19:58

Koliko su vama svirali izmisljenih penala. A sti se tice starta na Sadiku, faula nije bilo a vi ste za isti takav dobili penal protiv Indjije, zar ne.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
19:39

Vidi, vidi komenarišu suđenje ovi što se zvezdanaestercima dive. Crvena 5-okraka bi se ugasila da nije dobijala zvezdanaesterce kroz istoriju.

avatar
REVØLT
Saturday, 02.11.2019
16:53

NAJBOLJI TIM, TO SVAKO ZNA, NAJBOLJE IGRA PARTIZAN! Tako to radi Partizan Revoltizan, das jos tri komada i nakrivis kapu. Zasto ne mozete uvek ovako?! P.S. Pohvale za Urosevica i Asana, ali, i Ostojica, Zdjelar, Natko i Sadik se podrazumevaju:-D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 02.11.2019
19:01

Je l' ono bilo za penal ? :) Pokazi koliko si realan.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
09:40

To je sigurno bilo za penal za Crkvenu 5-okraku, bilo je sigurno za popularni zvezdanaesterac. A da bi videli da li je stvarno bilo penala morao bi 5-okrakin sponzor da nas udostoji zumiranog snimka ili snimka iz drugog ugla, ali je jedno sigurno - igrača vojvodine ne interesuje i inicirao je kontakt nad Ostojićem, sprečio ga je da se kreće u napad, samo je pitanje da li je dovoljnog intenziteta za penal. E sad ti nama kaži da li je Saničanin zaslužio 2 žuta kartona za povlačenje Sadika koji ga je već pretrčao i za gaženje Sadika na stopalo koji se već oslobodio lopte? Bi_li mi odgovorio na to pitanje ili ćeš i dalje da se kriješ :D

avatar
REVØLT
Sunday, 03.11.2019
00:01

Prokomentarisao sam to odmah posle penala, stvarno nije tesko da se pronadje.

avatar
Tas123
Saturday, 02.11.2019
20:26

Tosic je visak u ekipi(ili ako ode Suma da igra of. veznog) Jer kad se vrati Markovic bice to extra napad (jos ofanzvniji d. bek i Stoper nalik Pavlovicu)
Samo nzm sta je Gigicem, Zasto mu ne daje sansu bar nekih 10-20 min?