Partizan je od njihovih transfera zaradio blizu dva miliona, kako su se snašli u novom klubu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.12.2020.
18:42
Izvor: Sportske.net

Kakvo im je prvo ''prolazno vreme''?

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Početkom ove sezone, Partizan je dvojicu igrača prodao saudijskom Al-Raedu.

Najpre su Saudijci u septembru angažovali iskusnog desnog beka Nemanju Miletića, od čijeg transfera je Partizan na ime obeštećenja inkasirao 550.000 evra, a mesec dana kasnije doveli su i napadača Nemanju Nikolića, koji je sezonu počeo na pozajmici u subotičkom Spartaku. Prema ''Transfermarktu'', Nikolićev transfer je vredan 1.3 miliona evra.

Prošlo je već par meseci od tada, pa je prilika da vidimo kako su se snašli fudbaleri koje smo doskora gledali u Superligi.

Nemanja Miletić je standardan u ekipi Al Raeda, odigrao je već devet mečeva, sve po 90 minuta, ali ne kao desni bek, što je uglavnom igrao u Partizanu, već ga u Al Raedu koriste kao štopera. Ipak, nije mu lako, s obzirom da je njegov tim u tih devet mečeva primio čak 15 golova.

Nemanja Nikolić je nastupio u sedam mečeva za Al Raed, još uvek nije postigao prvi gol. Uglavnom je starter, ali sinoć u porazu u Kupu od Al Nasra (2:0), na terenu je proveo samo 17 minuta.

U saudijskoj Premijer ligi, Al Raed je na dvanaestom mestu sa 10 bodova, u poslednja tri kola je tri puta poražen, uz pomenuti poraz sinoć u Kupu, pa su im bodovi u narednom susretu sa Al Itihadom u ponedeljak preko potrebni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 17.12.2020
19:48

Sad kad se obojica vrate, Nema da bude rezerva Miljkonu, a Nikolic da zari i pali u napadu Hahaha