Partizan izrazio saučešće sportskim prijateljima iz Firence

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.03.2018.
13:56
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije izrazio je saučešće sportskim prijateljima iz Firence povodom iznenadne smrti kapitena "Viole" Davidea Astorija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan iskoristio je društvenu mrežu "Instagram" kako bi sportskim prijateljima iz toskanske prestonice izrazio saučešće povodom iznenadne smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija.

"FK Partizan izražava saučešće našim sportskim prijateljima Fiorentini povodom iznenadne smrti i gubitka još jednog mladog života i velikog sportiste kapitena Davidea Astorija. Neka mu je večna slava", stoji u poruci crno-belih.

Partizan je godinama unazad imao odličnu saradnju sa "ljubičastima". Na relaciji Firenca - Beograd obavljen je veliki broj transfera, a poslednji u nizu realizovan je nedavno kada se Dušan Vlahović preselio na "Artemio Franki".

Kapiten Fiorentine Davide Astori pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama gde je ekipa prenoćila uoči utakmice koju je danas trebalo da odigra u okviru 27. kola italijanske Serije A.

Telo italijanskog reprezentativca prebačeno je na autopsiju posle koje bi trebalo da bude poznato više detalja o tome kako je i zašto nastupila iznenadna smrt.

Sve utakmice 27. kola italijanske Serije A koje su bile zakazane za nedelju odložene su zbog tragedije za koju se saznalo tokom jutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke