Partizan izabrao novo pojačanje, koliko će zarađivati u Humskoj?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.06.2019.
09:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Izgleda da su crno-beli konačno pronašli rešenje.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan iz godine u godinu traži pravo rešenje na poziciji levog beka, ali izuzev Nemanje G. Miletića, koji često i sam bio na udaru brojnih kritika, niko drugi nije uspeo da se duže ustali u startnoj postavi.

Osim pomenutog Miletića, Partizan trenutno u svom igračkom kadru ima još dvojicu levih bekova, Slobodana Uroševića i mladog Zlatana Šehovića, koji bi od ovog leta trebalo da bude prvi izbor trener Miloševića.

Miletićev odlazak se očekuje, biće i Urošević slobodan ako stigne prihvatljiva ponuda, pa je neophodno naći iskusnu alternativu Šehoviću.

Izbor je pao na nekadašnjeg Partizanovog omladinca Rajka Brežančića, danas već iskusnog igrača koji će u avgustu napuniti 30 godina.

Partizan se i prethodnih meseci interesovao za njega, to interesovanje je najintenzivnije bilo zimus, ali je on odlučio da se iz Ueske preseli u Malagu, gde delom i zbog povrede nije uspeo da se izbori za minutažu.

Ugovorom je vezan do juna 2020, ali ako u Malagi ne računaju ozbiljno na njega i u narednoj sezoni, za očekivati je postizanje dogovora sa Partizanom.

Što je najvažnije, i sam fudbaler bi se vratio u Humsku, a današnji ''Žurnal'' otkriva i da su mu crno-beli ponudili platu u iznosu od 200.000 evra godišnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 20.06.2019
19:55

Bice to Vulicevic , samo na drugoj strani. Dosta mi je tih isluzenih krseva, fudbal je igra, a to je za mlade ljude. Ako se radi , kao se lazno govori da se vrsi totalna rekonstrukcija tima , onda su dvije stvari principijelno dominantne, prvo rijesiti se igraca u nefudbalskim godinama i onih koji nisu dorasli Partizanu. Tu selekciju je pre tri godine nepogresivo uradio Marko, a sta ce Savo , vidjecemo. Za sada se to NE NAZIRE. TACKA.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 19.06.2019
15:06

NE! Uprava napolje!

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
14:43

Lakicevic, Miletic/Vitas, Rajkovic (Dinga), Momcilovic (Sehovic) - to je posao!

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
11:43

Dobro bre ti Savo, koji ti je djavo?! Ako stvarno ovoga misle da vrate, onda bolje da maksimalno forsiramo Zlatana! MOMCILOVIC MARKO!

avatar
magister
Wednesday, 19.06.2019
10:47

Po mom mišljenju, jedan za drugim - loši potezi. Da, moraju se imati i iskusni igrači, ali malo gledaš i profil igrača koje imaš. Šehović, a sad smo videli i Ćorković iz omladinskog pogona, su zreli igrači, i vrlo kontrolisani mladići. Dovođenje nekog pored njih je - ne samo trošenje novca, vremena i energije, već i nepotrebno guranje njih u drugi plan. Ćorković u Teleoptiku, neće uraditi ništa i postaće običan i prosečan igrač koji će karijeru da provodi u osrednjim timovima. A ko ga je gledao, kao i Šehovića, video je da se radi o igraču istinski plemenitog kova, fokusiranom, sigurnom i taktički izvanrednom, što zbog obuke što zbog očiglednog razumevanja igre. Jako me razočarava Savin pristup. Da neko drugi ovo radi - ne bih ovako naširoko komentarisao, ali zaista sam očekivao više. I dalje ne čujemo koji plej, koji paker, koji špic. I zašto nije i Arambašića odmah uključio. I on je od tih, plemenitih igrača. Takvi igrači u slabim klubovima, na pozajmicama - propadnu. Njima treba igranje na najvišem nivou. Tako je propao Lazar Marković. Zato i govorim da je za Lazara jedina nada - povratak u Partizan, dobijanje važne uloge u timu i korišćenje velikog ukupnog talenta, pa onda, iz te pozicije odlazak negde u veliki klub, npr u kalčo, Milano, Inter, Napoli...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 19.06.2019
09:54

Nazalost, nasi klubovi sluze da se igraci, koji nisu igrali u velikim klubovima sto zbog povreda, sto zbog drugih stvari, i koji imaju 30+ godina vrate i da se upamte kao veliki grobari ili zvezdasi ili sta vec.