Partizan - Ističe vreme, ništa od pojačanja iz Primere?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.05.2018.
15:58
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Crno-beli, izgleda, sve dalje od igrača koga su mnogi već ''videli'' kao jedno od pojačanja tokom leta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Sezona se polako bliži kraju, u Partizanu je trenutno maksimalna pažnja posvećena pripremama ekipe za finale Kupa protiv Mladosti iz Lučana, 23. maja u Surdulici, pa su planovi za predstojeći prelazni rok za sada u senci.

Ipak, mediji već spekulišu o potencijalnim pojačanjima, a osim Petra Škuletića iz Genčlerbirligija, nedavno se najavljvao i povratak Dejana Dražića iz španske Selte.

Ofanzivni fudbaler je ove sezone igrao za B tim ekipe iz Viga, tamo ostavio dobar utisak i pokazao da zaslužuje dres Selte.

Imajući to u vidu, španski klub je već povukao konkretan potez kako da mladog srpskog fudbalera zadrži u svojim redovima.

To je u izjavi za ''Telegraf'' potvrdio i Dražićev agent Ardijan Đokaj koji je otputovao u Španiju, baš povodom eventualnog produžetka saradnje sa klubom iz Viga.

A kada je Partizan u pitanju, osim povremenog interesovanja, bar prema Đokajevim rečima nije bilo i odlučnijih poteza.

''Čuo sam se sa ljudima iz Partizana u vezi sa interesovanjem za Dejana Dražića još prošle godine, ali konkretnih razgovora i ponude za igrača nije bilo. Nema ih ni sada'', jasan je Đokaj, uz opasku da crno-belima vrata nisu zatvorena.

Međutim, on je podsetio i na promenu uprave u Selti, pa je i to uticalo da se Dražićev status u ovom klubu promeni.

''Ljudi koji su došli u klub, na čelu sa predsednikom Karlosom Murinjom, poštuju Dejana i vide ga u planovima za budućnost. Otuda ponuda o  produžetku saradnje, otuda i pregovori. Radi se o mladom igraču i svakako da ima još zainteresovanih, posebno u španskoj Segundi'', objašnjava Đokaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Tuesday, 15.05.2018
20:06

Drazic ok.nSkuletic ne,jedino ako hoćete mrtvački partizan kao i ove sezone. Kakvi ste stručnjaci ne bi me čudilo da dovedete Lazovića i Šćepanovića ili Smiljanića ili tako neku katastrofu za FK Partizan...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
12:01

Ne diraj mi Lazovica, bre:-D Nije Scepanovic nego Scepovic to jest Scepovici :-D

avatar
Osijek 51
Tuesday, 15.05.2018
19:37

Ostaje do daljnjeg spasitelj Ilic, dovedite Skuleta i jos nekoliko krseva tako da gerontoloski centar bude kompletan. Obzirom da ga skauting ne ide mogao bi se Ilijev rektivirati. Ima li kraja ludostima, SRAMOTA.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 15.05.2018
17:04

Ma da, nece tu niko doci, a da zna da igra fudbal, kad nam ni kvalifikacije za LS nisu bile dovoljan adut proslog leta i magnet koji nije bio iskoriscen, mogu samo da zamislim na sta ce to sad da lici. A mozda cak i ne mogu.