Partizan - Isti igrači se rotiraju, ali ne i Fofana...

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
15:38
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan posle pobede nad Radom na Vračaru, ali je istakao i da se oseća umor kod njegovih igrača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako smo i objavili, Partizan je danas kao gost savladao Rad na Vračaru sa 1-0 i izborio plasman u polufinale nacionalnog Kupa.

Neposredno po završetku meča, trener Partizana Marko Nikolić je pred kamerama ''Arene Sport'' konstatovao da je i loš teren i umor njegovih igrača uticao da kvalitet meča ne bude na očekivanom nivou.

''Težak je teren, vetar i neravna podloga su otežavali uslove za igru, a i na izmaku smo snaga. Isti igrači se rotiraju, svaka im čast, odigrali su koliko su uslovi dozvoljavali", istakao je Nikolić.

A što se tiče tog ''rotiranja istih igrača'', navijačima Partizana obično na pamet padne Ismail Beko Fofana, koji je tokom čitave jeseni ''redovan'' na klupi, ali koji je od svih rezervista najređe dobijao priliku da zaigra (u odnosu na broj minuta provedenih na klupi).

Isto je bilo i danas, tamnoputi napadač je ponovo svih 90 minuta presedeo na klupi. Imajući taj njegov status u vidu, čini se da bi na zimu trebalo očekivati rasplet, po svoj prilici i njegov odlazak iz Humske, iako je omiljen među navijačima Partizana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke