Partizan ispustio vođstvo na ''Marakani'', Pavkov ga vratio na ''minus 15''!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net

Prštalo je na terenu, Partizan je dugo vodio na ''Marakani'', ali nije izdržao Zvezdinu ''totalnu ofanzivu'' u drugom poluvremenu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

U 159. večitom derbiju, Crvena zvezda i Partizan  su večeras na ''Marakaniu'' igrali nerešeno, 1:1, pa su crveno-beli zadržali prednost od 15 bodova više u odnosu na ''večitog rivala''!

Počelo je relativno mirno, bez većih opasnosti pred jednim ili drugim golom, sve do 21. minuta, kada je Marko Marin opasno pripretio iskosa sa leve strane, ali je golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković odlično intervenisao

Par minuta ranije, crno-beli su upali u prilično veliki problem zbog ranog žutog kartona 17-godišnjeg štopera i debitanta u derbijima, Strahinje Pavlovića.

Zvezdini fudbaleri su potom u nekoliko navrata pokušavali da to iskoriste i pokušaju da iznude isključenje talentovanog štopera, ali se to nije dogodilo, iako je Pavlović do kraja poluvremena napravio još par prekršaja.

Kako je meč odmicao, sve veća nervoza je viđena na terenu, Nemanja G Miletić i Filip Stojković su se uneli jedan drugom u lice, posle jednog međusobnog duela, par minuta kasnije su se i Zdjelar i Marin našli u verbalnom duelu, zbog čega su kažnjeni kartonima.

Bitan detalj u ovom derbiju dogodio se u 23. minutu, kada je El Fardu Ben prihvatio loptu u kaznenom prostoru Partizana, crno-beli su pokušali da naprave ''ofsajd zamku'' u koju su se ''upecala'' dvojica Zvezdinih fudbalera, ali ne i Ben koji je zatrresao Stojkovićevu mrežu.

Gol nije priznat, Zvezdin trener je burno reagovao, ali bez efekta, sudija Grujić je prihvatio signalizaciju svog pomoćnika.

Kada su se strasti malo stišale, Partizan je poveo.

Igrao se 35. minut meča, Partizan je nadirao kroz sredinu, ispred kaznenog prostora je Kosović u padu uspeo da zadrži loptu pored Stojkovića i Savića, a onda je poslao ka Nikoliću koji pored Milunovića i istrčalog Borjana uspeva da tu loptu ''provuče'' i pošalje je u donji desni ugao - 0:1!

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a onda se trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio za mnogo ofanzivniju formaciju, Pavkova je pridružio Boaćiju u napadu, a Veljko Simić je ostao u svlačionici.

U 57. minutu prva velika prilika za Zvezdu u drugom poluvremenu, posle Marinovog kornera, ali je golman Stojković izvanredno intervenisao!

Dva minuta kasnije, Jovančić je imao opasan pokušaj iskosa sa leve strane, ali je pogodio spoljni deo mreže.

U 61. minutu Marko Marin je lepo proigrao Bena u kaznenom prostoru Partizana, koji je pao ispred Pavlovića, ali nije bilo razloga za penal po proceni sudije Grujića. Umesto toga korner posle kog je Ričmond Boaći ostao bez svesti pred golom Partizana.

Srećom, posle ukazane pomoći sve je bilo u redu i Boaći je nesmetano nastavio utakmicu.

Par minuta kasnije, Partizan je pripretio preko Kosovića, Borjan je istrčao izvan kaznenog prostora i intervenisao, tom prilikom se požalio i na povredu, ali je poput Boaćija nastavio meč.

A onda, trener Zvezde Vladan Milojević odlučuje da na teren pošalje Mirka Ivanića umesto Branka Jovičića, pa je Zvezda zaigrala u još ofanzivnijoj formaciji!

Od tog trenutka, počela je Zvezdina velika inicijativa, Partizan je bio pritisnut pred svoj kazneni prostor i plod takve igre dogodio se u 73. minutu.

Milan Pavkov je primio loptu na desnoj strani, na ivici kaznenog prostora, uputio je prelep udarac u suprotni ugao, lopta se od stative odbila u mrežu, golman Partizana Vladimir Stojković ništa tu nije mogao da uradi - 1:1!

Tek tada trener Partizana Zoran Mirković vrši prvu izmenu, Kosovića je zamenio Slobodan Urošević.

Na drugoj strani, Milojević izvodi Jovančića, na teren šalje Čaušića, posle čega je usledio mirniji period igre, sve do 88. minuta, kada je ni iz čega izbila žestoka ''varnica'' između Nikolića i Čaušića, potom su i ostali igrači pritrčali, ali srećom, bilo je više onih koji su želeli da smire situaciju.

Sve je prošlo bez isključenja...

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Gajić - Jovičić (Ivanić od 71.), Jovančić (Čaušić od 81.) - Marin, Ben, Simić (Pavkov od 46.) - Boaći.

Partizan: Stojković - N R Miletić, Valijente, Pavlović, N G Miletić - Zdjelar, Šćekić, Kosović (Urošević od 76.), Zakarić - Nikolić, Rikardo Gomeš.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

68 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 03.03.2019
08:59

Pravda za partizan,stop teroru....

avatar
Partizan je život
Sunday, 03.03.2019
00:20

Pavlovic jos uvek drzi boačija u džepu 😂

avatar
skorpija90
Saturday, 02.03.2019
22:18

Partizan ostecen u derbiju...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 02.03.2019
22:08

S obzirom da je sudio "grobari Cokot", nije bitno sto je ponisten cist gol Bena, sto je partizan dao gol iz ofsajda ukoliko je njegov igrac dodao loptu Nikolicu jer se ne vidi lepo, sto Zvezdi nije sudjen cist penal, sto se Causic davi. xD Najveci hit mi je sto traze penal za Kosovica :D Milunovic na zemlji, lezi , ovaj se zaleteo i zakucao, pao preko njega i to je penal. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
22:52

Marko, videlo se da je Milunovic video da mu Kica dolazi sa ledja...

avatar
nejmar
Saturday, 02.03.2019
21:49

E moj Milojevicu j***la te tvoja taktika!!!

avatar
Pogled
Saturday, 02.03.2019
21:42

Neko ko je netralan,dacu svoj komentar!Utakmica dinamicna,Partizan nesto bolji u prvom Zvezda u drugom!Vidljivo je da Zbezda ima kvalitet vise,fali im igrac dobrog zadnje pasa!Mirkovic je odlicno postavio igru sa pojacanim srednjim redom i zatvaranju defanzivaca zvezde!Mozda je Zakaricevo slabije izdanje trebao opetetiti Gajica!Sudac:Pomocni pogrijesio nije bilo nedozvoljene pozicije,penal za partizan ovigledan jer je miunovic pogledao i vidio da dlazi nikolic i podigao nogu!kriterijum u drugom bio u korist zvezde i kod gola prethodio je nepostojeci faul u korist zvezde!komentator je posebna prica vidljivo iz avio😊da je navinac zvezde!

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
22:37

Ti si neutralan????Hahahhahahah

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.03.2019
16:01

Pogled-sve se slazem sa tobom,ovo je pravi komentar,pozdrav za tebe!

avatar
Pogled
Sunday, 03.03.2019
18:26

Deki je bio i veliki igrac,a jos bolji covjek!Neutralan,zalosno je da Zvezda ne forsira svoje mlade igrace,ovakav nacin jacanja ekipe je kratkog daha!Partizan silom prilika forsira svoje mlade igrace!Pogledajmo Dinamo i Hajduk!Dinamo gradi svoj tim na igracima iz svoje Akademije,a hajduk sa politikom lratkog daha dovodenjem isluzenih igraca,nema ga nigdje!Dinamo Corica koji je igrao toplo hladno uvali Romi!?A zbezda na lijevoj strani gura Gajica joji nije ljevak,umjesto Malog Terzica ili centarofor joveljica i td..ja sam nutralan

avatar
T. Henry
Saturday, 02.03.2019
22:40

Vidljivo je iz aviona da si navijač partizana

avatar
Saturday, 02.03.2019
21:33

Svaka cast Pavkovu! Ostalo u igri zvezde stvarno ne treba komentarisati, a kamoli nekolicinu 'ovih' slati u reprezentaciju. Budimo ozbiljni ljudi...

avatar
SL_Komedija
Saturday, 02.03.2019
21:31

Zvezda bolja bar za jedan gol, mali Pavlović morao da leti napolje kao i Nikolić kod Partizana, a Marin kod Zvezde na kraju za ono protestvovanje trebao drugi žuti da dobije. Na kraju mnogo seckanja igre, jedino tako je Partizan i mogao da dobije, da je Zvezda vodila verovatno bismo videli nekakav prekid.

avatar
Gogi-11
Sunday, 03.03.2019
07:13

Marinov prvi zuti je zbog prigivora pritrcavao je sudiji zbog faula pavlovica koji je bio za zuti zdjelar ga obema rukama baca na travu to je za crveni sto znaci vec u 20 min dva crvena oprostena na kraju nikolic za onakav start da imas obraza sam ides napole a ovaj daje zuti pa ako je i to bilo samo za zuti onda je,i koskanje sa causicem,za zuti ako je vec dao causicu morao je i nikolicu o golovima i ofsadima ne treba komentarisati jer se to videlo... da je sudija ispostovao pravila igre kod faula pavlovica i nesportskog ponasanja zdjelara sve ovo posle nabrojano verovatno se ne bi ni desilo...

avatar
Südkurve München
Sunday, 03.03.2019
10:36

A zasto je dobio Marin zuti karton ili Filip Stojkovic ???

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 02.03.2019
21:27

Kasapi dosli da igraju antifudbal. Ako ne mozes da ga predriblas ti ga polomi. Ali tu ste gde ste bili hladno vam i dalje -15

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
22:49

Sta ste vi bili jesenas, umetnici na travi?

avatar
deki trbic
Saturday, 02.03.2019
21:25

Derbi kao derbi, nije imao sta puno da pokaze, nekako rezulzat jos dobar kakav smo fudbal gledali

avatar
Gogi-11
Saturday, 02.03.2019
21:21

Gde li je sada onaj ekspert za citate iz istorije prava posle ovakvog sudjenja ne verujem da ce pominjati VAR u skorije vreme do duše i posle Backe su se utihnuli... ali to je njihova taktika uvek bila "drste lopova" dok oni kradu tako je u za var hajka u medijia da se uvede a mole se da do toga ne dodje. Igračuma partizana bi bilo dobro da svakog meseca ima po 1 derbi bar bi plate bile redovne....

avatar
neme
Saturday, 02.03.2019
21:20

Koji je ovo fudbal strasno znam da je lose al bas ovako.Kao da su dosli svi da se potuku.Terza ako se ne resi Vujadina Stojkovica Jovicica i ostalih koji su igrali zato sto nije bilo para docice u situaciju u kojoj je danas Partizan u kome nema igraca ni klinca za prodaju a ovi od 24 -25 su tu gde su dalje ne mogu.Sudija OK gresi se i u PL.Sva sreca pocinje El klasiko pa cu sve ovo zaboraviti za sat i po.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 02.03.2019
21:13

Звезда бледа, не тако лоша као јесенас, али недовољно добра. Уз то, практично је сама себи дала гол и ушла у проблем. Партизан тактички добар, чести фаулови и опструкција, на коју Звезда није имала прави одговор, дали су резултат.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
21:12

Cestitke gospodinu Danilu Grujicu,vi kad kradete vi kradete posteno,jedno tri crvena kartona ste trebali da dobijete dosli da se tuku i uspeli u tome,posto su tanki ovako,spremili se dali sve od sebe,spremili sudiju,ali nikad sladji bod.A mi,katastrofa,sam ulazak u mec pa sve ostalo,ali i opet takvi mogli smo da dobijemo utakmicu,mislim i ovo cu prvi put da kazem Miloje je omanuo ovog puta debelo,ali dobro,sve to ima neki razlog za bolje sutra nadam se.Pavkovu naklon do poda!!!I na kraju mislim da je Mirkovic rekao pravu stvar Milojevicu ko je citao sa usana,'ovaj ne zna da sudi',tacno ne zna,mnogo derbija pre je pokazalo to,ovaj put na nasu stetu a i onaj put za titulu na nasu stetu,bilo je i na njihovu pre svih ovih derbija.Na kraju uzasan derbi,par sjajnih poteza,jedan Rikarda(to je jedino sto je uradio)i Jovancic nespreman,ipak pokazao klasu.I naravno Milan Pavkov!!!Al ste napujdali ovog pevca Valijentea :D bas se istripovao,nek je ziv i zdrav!

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 02.03.2019
22:38

Kako od 5:0, od toga 3 na poluvremenu, ste dosli do toga da kukate na sudiju?
Kako od toga da ste 8-9 meseci hvalili sudjenje u JSl, dosli do doga da ga pljujete?
I posle se bune sto ih vredjamo.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
17:20

Gde sam ja pisao da ce biti 3:0?Ti decko ne znas sta pises,pises sta tebi odgovara bez argumenata,ko je pisao da valja sudjenje?Ima onih koji su pisali da ce biti 5:0 sta je sporno?A vi kad ste pisali u zlatno doba vase isto to a dobijali ste jedva a i gubili tada je bilo ok?Znaci ako kradete ja treba da cutim po tvom shvatanju,jel si ti cutao kad si kukao ovde za derbije u proslosti za situacije koje su bile na vasu stetu?To sto vi nas vredjate i u tvojoj glavi jos trazis opravdanje za to mene to ne zanima vi ste oduvek bili primitvci,kakav klub takvi i navijaci.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
22:49

Sta onda da se kaze za vaseg stojkovica, taj se rodio napujdan Hahaha Samo pogledaj vase i nase sta izjavljuju, vi stvarno niste bas bazdareni.

avatar
petar000
Saturday, 02.03.2019
21:11

Los rezultat za nas (Partizan). Ovo je moralo da se dobije. Nego da pricekamo jos malo, mozda ce doping kontrola pa registruju tri nula za Zvezdu. Valjda nece Zvezda da se ponovo zezne da ne organizuje kontrolu pa da neki ovde zive sledecih par meseci u uverenju da ne dobijaju zato sto smo nadrogirani. Jer kako inace Zvezda nekom ne bi dala pet komada ako je regularno...

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
22:39

Neka si pokazao komplekse konacno,a ne da glumis nesto sto nisi!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.03.2019
21:10

Grujić je igrao i u odbrani, i na sredini i u napadu zvezde. Sudio je celu utakmicu izmišljen prekršaj za zvezdu, pa onda regularan korner, pa ne dosudi prekršaj za Partizan, pa regularan korner ili aut za zvezdu, pa onda opet ne dosudi prekršaj za Partizan, pa opet izmisli prekršaj za zvezdu...nije dao Partizan da igra fudbal po ko zna koji put. Osim toga: penal za Partizan kada je Milunović sapleo Kosovića i žuti za Milunovića pa drugi žuti za Milunovića kada je bodičekom zaustavio Rikarda, a u prvom poluvremenu i 2 žuta i crveni za Bena još u prvom poluvremenu (đonom u cevanicu Miletića kada ni faul nije svirao i kada je udario loptu od zemlju). Nije dao žute kartone ni Saviću, ni Stojkoviću kada su se unosili u lice Rikardu i Miletiću, zatim Pavkovu kada je laktom udario Pavlovića iako je za isto dao Pavloviću. Ni to nije sve, ključni detalj utakmice je bio kada je kod rezultata 1:0 za Partizan Grujić zaustavio kontranapad Partizana za 2.0 tako što je izmislio prekršaj Nikolića, a onda zvezda daje gol. zvezda jeste oštećena za gol, ali pre tog napada je dobila kornere tako što nisu svirani prekršaji za Partizan. 28 prekršaja je svirao za zvezdu, pola od toga nisu postojali, uglavom u svirani u napadu kada je uzimao lopte Partizanu i delio ih zvezdi. Rezultat Grujićevog suđenja: nije dozvolio da igra ekipi koja zna da igra i gurao svim silama ekipu koja ne zna tako da od fudbala nije bilo ništa i tako je još jednom pokrao Partizan.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 02.03.2019
23:20

Pa ponisti gol Benu dok je igrac partizana metar ispred njega, pa prizna gol partizanu iako je ukoliko je igrac partizana dodao Nikolicu loptu bio ofsajd, pa Nikolicu ne da crveni karton zbog namernog udaranja Stojkovica i davljenja Causica. Ko o cemu... -15, poyy. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.03.2019
14:47

Simić igrao rukom i tako zvezda došla do lopte u tom napadu tako da ceo taj napad nije regularan pa ni gol zvezde. Ukoliko je Kosović poslednji igrao loptom onda je ofsajd, ali za VAR, a ne za ljudsko oko. Vi ga bojkotujete što se vidi i po poslednjem sastanku koji ste bojkotovali. Ukoliko je Stojković igrao loptom nema ofsajda. Penal za Partizan nije dosuđen za još gol, zaustavljena kontra zbog izmišljenog prekršaja za možda još jedan gol Partizana, a zvezda iz te rekontre uz pomoć Grujića došla do izjednačenja. 2:0 ili 3:0 bi bilo za Partizan samo da su te dve situacije ispravno dosuđenje, a da je suđenje bilo kompletno po propisima ko zna koliko zbog crvenih kartona. Da je suđenje u redu u toku sezone zvezda bi imala 7 bodova nego da skratimo priču jer da su licence po propisima podeljene ne bi zvezda ni igrala SL. Tako da ko o čemu zvezda o svemu. Ne znam da li se s mirom radujete ili znate da će vam ovo sve biti oduzeto što ste stekli na ovakav način. Pozdrav :D

avatar
Saturday, 02.03.2019
21:06

Ljudi...Koliko mi nemamo pojma! Protiv ovakvog Partizana odigrati ovakvo bedno utakmicu...Ja nemam reči. A još se ovaj Milojević toliko zaljubio u ovog Simića da ne mogu verovati koliko ga gura u tim, pored Vukanovića i Jirke...lik ništa nije poakzao protiv jačih timova. A onda uvodi Čaušića??? Nemam reči. Partizan je ovo trebao da dobije. Kao opomenu ovima da se uozbilje ali očekujem da če i sledeći derbi biti ovako mučan.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.03.2019
23:25

Protiv kakvog Partizana? Stojković bolji od Borjana, Valijente i Pavlović svako bolji od oba zvezdina štopera tj. od Savića i Milunovića. Oba Miletića pojeli zajedno zvezdina krila i bekove, ali naglašavam zajedno, rasturili vas na obe aut linije. Na sredini zvezda jača za Grujića, Boaći i Pavkov su sačuvani i ne bi ni Pavkov dao gol da Grujić nije prethodno izmislio prekršaj za zvezdu kada je Partizan imao kontru za 2:0, a Partizanove napadače Rikarda i Nikolića je lično Grujić zaustavio nesviranjem prekršaja nad njima i sviranjem izmišljenim prekršajima koje su navodno pravili, nije baš mogao sve da zaustavi, iznenadila ga ona odbijena lopta. U regularnim uslovima Partizan bi razbio zvezdu i danas, a i kad bi bili u punim sastavima jer ipak Partizanu nisu igrala dva najbolja igrača Tošić i Pantić. Derbi je bio mučan jer Partizanu koji zna da igra nije bilo dozvoljeno da igra, a zvezda koja ne zna je gurana tokom cele utakmice ne bi li ostvarila što bolji rezultat. Ovaj derbi je sramota srpskog fudbala, a sve to jer zvezda mora da pobedi, a ako već ne može ne sme da izgubi.

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 02.03.2019
23:41

Simic, Zule i Jovicic. Ne zna se ko je bio gori. A da i ben.

avatar
LuckyStrike
Saturday, 02.03.2019
21:06

Sudija izgubio kontrolu... VAR hitno

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 02.03.2019
21:06

sudjenje nikad gore , ali najsmesnije je da pored ponistenog gola , gol iz ofsajda nedosudjen crveni nikolicu na kraju utakmice Mirkovicu nisu dobre sudije pa sta je trebalo da faul na centru okarakterise kao penal alloooooo jazavci

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.03.2019
23:27

Jazavac si ti i to slepi. Izgubili biste danas sa par golova razlike da je bilo poštenog sudije i VAR-a.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.03.2019
17:07

panticeva pudlice slep je tvoj zakmo u panticevom gepeku.

avatar
Südkurve München
Saturday, 02.03.2019
21:05

Jeste l' zadovoljni poklonjenim bodom aaaa ??? Poklonjena 2+ igraca, poklonjen bod... pa sta vise hocete. 2-1 pobeda i nista vise ne racunam

avatar
saka7903
Saturday, 02.03.2019
21:05

KATASTROFALNA IGRA SA OBE STRANE RANGA 5-Nemačke lige,sudjenje KATASTROFA,Atmosfera jedina svetla tačka.
Sve u svemu UŽAŠ.

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 02.03.2019
21:04

Kradja nevidjena,dva crvena za Partizan cista i gol Bena ne moze cistiji ponisten,da pevaju Grobari,nisu krsten sut imali u go.

avatar
petar000
Saturday, 02.03.2019
21:02

Prosto je neverovatno da ih ovo drvo cele sezone vadi iz mrtvih. Klasicna panjina koja samo ume da opali po lopti i nista vise. Mislim, realno je nereseno, ali neverovatno udje covek, mlati koga stigne, uvaljuje po deset laktova na svakoj utakmici, niko karton da mu da i onda opali iz neznanja i pogodi u 20 cm gde jedino moze da prodje u gol... Sve u svemu, premalo je talenta u Partizanu, a za Zvezdu ne znam sta da kazem. Vise para nego muzike...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
21:01

Ruku na srce, nismo ni zasluzili da pobedimo.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
22:40

Pa nismo ni mi, ruku moju na moje srce.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.03.2019
01:53

Cekaj brate,ja sam nervozan a ti si smiren???Revolte jel si ti ok??Nisi isti covek majke mi:).Ja napadam one koje pisu lazi,izmisljaju,tebe ne napadam,odgovaram ti na ono sto mislim da nisi u pravu,sva moja polemika je o svemu i svacemu ali o tome da smo trebali da napunimo vasu mrezu svakako ne.Plus sam pisao da smo odigrali katastrofa.A sta pises ti i tebi slicni?Ustvari ti nisi pokvaren,ti furas svoje i ja to razumem,nemas neke krajnje namere,a i kad imas kao,sa razlogom to radis ili zbog nekog,ali nisi ljigavac kao dobar deo njih.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
14:09

Sto si onda toliko nervozan? Napadas ovde ljude kao da je trebala da bude kanonada u nasoj mrezi.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 02.03.2019
21:01

Mnogo srece za mali pertizan uz veliku naklonost sudije. Drzavni projekat od osnivanja pa do danas uz sav napor od 200% nije uspeo vise od autogola koji smo poklonili i mesarske igre koja ima je svojstvena od osnivanja pa do dan danas. Nece proci ove kradje i pritisci budite sigurni. Pavkov !

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 02.03.2019
22:42

Auu kakv preokret za 180stepeni.
Najavljivali 5:0, uzeli jedva bod.
8-9 meseci hvale sudjenje u JSL, sad ga odjednom pljuju.
Posle se bune sto ih nijedan velikan ne zove u goste. Pa sa licemernim ljudina niko ne zeli da ima posla. Velikani sa gospodom se druze, pa tako mi idemo u goste Realu, a vi samo mozete da pricate bajke o velikoj Zvezdi

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
17:24

Manji klub i njegovi navijaci uvek pisu ovako o velikim klubovima nista novo.Najveci uspeh u istoriji Fk Partizan pored nikad jaceg mitropa kupa,prijateljska sa Realom,i bod uzet Zvezdi.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.03.2019
21:00

Fudbal nikakav al bitno da se oni vataju za gusu. Jeste nam ponisten gol al smo igrali sporo i mlitavo.

avatar
LuckyStrike
Saturday, 02.03.2019
21:00

VAR hitno u nas fudbal...

avatar
BojanMC
Saturday, 02.03.2019
21:00

JACI OD SUDIJA! SVAKI NAVIJAC ZVEZDE MOZE BITI PONOSAN!

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 02.03.2019
20:59

Jebote "evropska" Zvezda.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
22:43

Cestitam na trecem mestu,samo oprez,Cukaricki preti :D