Partizan ispunio obećanje, stigao novi napadač, izabrao broj na dresu, ali je l' očekivao ovo, ili nije?

Autor: Darko Mitrović
petak 24.01.2020.
20:09
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Pomalo zbunjen u svojoj prvoj izjavi po dolasku u rerdove Partizana.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Kako je i najavljeno tokom dana, Partizan je večeras oko 20 časova predstavio svoje prvo zimsko pojačanje.

To je 28-godišnji napadač Bojan Matić, koji u Partizan stiže iz Vojvodine i tokom večeri se priključio ekipi crno-belih na pripremama u Beleku.

Izabrao je dres sa brojem 91, pozirao je sa tim dresom u rukama, zajedno sa trenerom Savom Miloševićem, koji mu je poželeo dobrodošliscu.

U svojoj prvoj izjavi za medije posle preklaska u Partizan, Bojan Matić nije bio baš najjasniji da li je, ili nije očekivao ovaj transfer.

"Nisam baš mogao da pretpostavim, ali nedelju i po dana postoje spekulacije iz Partizana. Očekivao sam ovo, nisam baš mislio da će tako da se desi, ali drago mi je što sam ovde došao", istakao je Matić, prenose ''Novosti''.

Obavezao se na dvoipogodišnju vernost crno-belima, a da će transfer biti realizovan saznao je u Istanbulu, tokom presedanja ekspedicije Vojvodine na putu ka Antaliji. Otuda i ovakva reakcija Matića po dolasku u Partizan.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 24.01.2020
22:16

Dobra igra glavom, snalažljivost u šesnaestercu, dobra reakcija na bočne lopte i centaršuteve su nešto što je nedostajalo Partizanu, a što s korpulentnim napadačem visokim 191 cm dobija, a bilo bi lepo kad bi imao i dribling i nešto bolju tehniku, što na primer Škuletić ima za razliku od njega. U Partizanu će iza sebe imate najbolje igrače u ligi tako da verujem da će njegovo biti "samo" da pakuje loptu u protivničkim mrežama.

avatar
Calcio Nostalgija
Saturday, 25.01.2020
01:24

Da zna da dribla ili da ima tehniku sto kazes,davno bi zapalio iz ovog mulja :) Sve u svemu,za ovu ligu visok napadac dobar izbor. Ocekujem dosta golova zato sto imamo igrace koji hrane napadace loptama.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 25.01.2020
11:48

Sa preko 95% budžeta koji sam zaradi, sa odličnim brojem talentovanih igrača iz svoje škole koja je zvanično najbolja u Evropi i sa nekoliko klasnih igrača za naš fudbal daleko je Partizan iznad mulja koji se zove srpskim fudbalom.