Partizan imao pobedu u rukama, a onda se sve srušilo za pet minuta!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.02.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Odluka u revanšu, Partizan vodio, pa do kraja strahovao i za remi sa igračem manje na terenu.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana propustili su veliku šansu da pobede Viktoriju Plzen, pošto su večeras remizirali rezultatom 1:1 (0:0).

Partizan je poveo golom Tavambe u 57. minutu, a izjednačio je Reznik 10 minuta pre kraja.

I jedan i drugi tim u meč su ušli veoma oprezno, u prvih pola sata gotovo da se ništa značajno nije ni dogodilo.

Partizan je imao blagu inicijativu, ali je dosta grešio na sredini terena, naročito u predaji lopte.

U 35. minutu, Sejduba Suma je propustio najbolju šansu u prvom delu, posle asistencije Zorana Tošića izašao je sam na golmana, ali je njegov udarac nogom zaustavio golman Plzena.

Nakon kornera u narednom napadu, Tavamba je glavom šutirao preko prečke i to je bilo sve od prvog dela.

Partizan je blažu inicijativu imao i u drugom delu, posle pet minuta, Tavamba se dobro zagradio, šutirao oštro kroz peterac, ali nikog nije bilo na drugoj stativi.

I onda, u 57. minutu , Tavama je opet u centru pažnje, razgalio je navijače u Humskoj.

Akcija je dugo trajala, a onda je Pantić proigrao Vulićevića na desnom boku, ovaj je nešto lošije centrirao, ali je lopta usput zakačila jednog igrača Plzena i preskočila odbranu, a Tavamba je na pravom mestu, glavom za 1:0.

Partizan je nastavio da kontroliše utakmicu, sledeću šansu imao je Tošić, posle biciklice gađao je prvi ugao, ali je na mestu golman Plzena.

Gostujući igrači bili su prilično bezopasni, sporadični napadi završavani su uglavnom dovoljno daleko od gola Vladimira Stojkovića, nedostajao je završni pas, a odbrana Partizana delovala je prilično sigurno.

Miroslav Đukić je odlučio da pojača vezni red, Đorđe Ivanović je u 71. minutu zamenio Sumu.

Najbolju šansu gosti su imali u 75. minutu, Limberski je snažno šutirao sa desetak metara, ali je trojni blok Partizana odbio loptu u korner.

Crno-beli su se svesno povukli, ali su u 81. minutu imali novu dobru šansu, Danilo Pantić je iskosa sa leve strane, šutirao preko gola.

Samo minut kasnije, gosti su izjedačili ni iz čega, visoki Krnečik je glavom spasio loptu sa gol aut linije, a na nju je naleteo Reznik i pogodio prvi ugao za 1:1.

Tu nije bio kraj Partizanovim mukama, Mitrović je posle samo pet minuta rukama oborio svog čuvara, a sudija mu pokazao drugi žuti i automatski crveni karton.

Đukić je u poslednjim minutima u igru uveo mladog štopera Markovića, umesto Tavambe i uspeo da sačuva rezultat, pa će odluka pasti u revanšu za sedam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

126 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dale Cooper
Friday, 16.02.2018
20:15

Za početak, Đukić me razočarao... Duboko postavljen vezni red, igraju nam se u sredini. Timski su kvalitetnija ekipa, individualno možemo da ih pobedimo lagano. Nisam verovao da ću ovo ikad reći, ali Nikolić bi ove sa trenutnim Partizanovim kadrom oduvao i razbio u paramparčad... Sve u svemu, ako Đukić malo prilagodi taktiku protivniku, opušteno možemo da ih sameljemo tamo.nnP.S. Svi vi koji poredite Viktoriju sa CSKA kao amaterski klub sa ''uber''-profesionalnim, savet je sledeći - mi istinski navijači Partizana nismo zainteresovani za vaše međusobne izgovore u slučaju vašeg neuspeha. Mi igramo za sebe, ne za to da bi smo rekli 'naš protivnik je teži, pa ako ispadnemo nije strašno, a pošto je vaš lakši, onda je bruka da vi ispadnete'. Mi volimo svoj klub zbog kluba, ne zbog odbojnosti prema vašem. Gomila sličnih komentara je bila i grupnoj fazi, a to je samo jasan znak da patite od kompleksa inferiornosti. Zato budite iskreni sami prema sebi, a ako već nemate šta lepo da kažete za stvari koje vas se u suštini ne tiču, budite kavaljeri pa ne govorite bar ništa ružno. Ali eto, neki smo kulturni i vaspitani, a neki ste internet borci u zamišljenim bitkama...

avatar
Black-White Head
Friday, 16.02.2018
13:14

Jevtović i Miletić su odlično odigrali,Tawamba solidan,bekove ne mogu pohvaliti,Pantić ipak nije za zadnjeg veznog,Soumah je trčao,pravio presing,Tošić zatvoren,Jankovića ne bi ni komentarisao

avatar
magister
Friday, 16.02.2018
12:58

Čudno, od sinoć pokušavam da stavim komentar za II pol. Pokušao zajedno, nije išlo, kao 4 reda, posle vidim ljudi pišu romane. Ja podelio na dva po dva reda, vi pustili prvi, drugi - ne može. Komentari mi se proveravaju po 12h. Zašto?

avatar
AlexPFC
Friday, 16.02.2018
16:07

Prilikom pisanja komentara obrati pažnju na znake navoda jer sa njima u tekstu ne možeš poslati komenatar na ovom sajtu. To je najverovatnije bag. Umesto znaka navoda koristi apostrof ( ' ) pa ga otkucaj dva puta i dobićeš isti efekat kao i sa znacima navoda. Tada ćeš biti u mogućnosti da napišeš i prilično dug komentar, naravno ukoliko to želiš. Takođe, Enter ne pravi razmak već se između dve reči (poslednjeg slova prethodne i prvog slova naredne reči) pojavi malo n. Isti je slučaj ukoliko se tekst napiše u Word-u pa prebaci u prozorčić za komentare. nOvom prilikom želim i da apelujem na Sportske.net da probaju da reše ovaj problem.

avatar
magister
Saturday, 17.02.2018
03:08

Hvala puno. Ovo za enter i n sam ukapirao, ali ovo sa znacima navoda nisam... Svaka čast.

avatar
zdenkomen
Friday, 16.02.2018
11:24

Kraj ovakve igre i ovakvih igrača, Partizan izvukao odličan rezultat. Šteta što ispadaju u revanšu, jer neće umeti da daju gol, a to im je moranje pa moranje. Zvezda ima jačeg protivnika i veće šanse za prolaz.

avatar
Zeljko Trisic
Friday, 16.02.2018
10:48

Ovaj Djukic izvodi Sumu taman kad smo poveli, nije da je nesto preterano pokazao ali ima tehniku a bas tada je i mogao da pokaze vise posto su ovi igrali sa dva odbranbena sve dok nisu izjednacili. Nasi ne mogu dve postene kontre da naprave

avatar
Friday, 16.02.2018
10:22

Namerno juce nisam ponovio da ne trebaju da igraju i Tosic i Jankovic i opet nista novo nisam video. Iako ne zasluzuje da igra, Jevtovicu svaka cast, mec karijere sigurno, Djukicu pohvala zbog dobre pripreme meca i ofanzivne orijentacije, ali, velika kritika zbog toga sto i dalje drzi Misu i zbog losih izmena, a igracima cestitke na pobedi.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Friday, 16.02.2018
07:49

Ja sami pre utakmice rekao da ce partizan pobediti Viktoriju samo u slucaju da se desi nevidjeno cudo, a ono se nije desilo. Rekao sam i posle zreba da vece sanse ima Zvezda da prodje CSKA, nego partizan da prodje Viktoriju.

avatar
Menso
Friday, 16.02.2018
03:46

Pogledajte jedan od dva ofsajda koje je sudio Tavambi u prvom poluvremenu-nije bio ofsajd, uhhh, kako nas je Grk skopao...inače, već sam predlagao tj upozoravao-dok se ne donese strategija očuvanja mladih i darovitih igrača i ne stvori ekipa koja će biti ekipa, da igraju bar pet godina zajedno nema od velikih uspjeha ništa..a ovaj Plzenj se može s Ožegovićem i Zdjelarom pobijediti i tamo

avatar
Friday, 16.02.2018
15:12

Ali bez Mitrovica...

avatar
Libee
Friday, 16.02.2018
02:47

Pa ovaj Đukić ništa ne zna! Pakao

avatar
Real Only
Friday, 16.02.2018
02:35

Nije losa igra, bice i bolje siguran sam! Bolja smo ekipa od Plzena, nisu oni nista posebno, morali smo jos neko gol da damo. Mislim da prolazimo ovo.

avatar
NRad17
Friday, 16.02.2018
02:01

Nepisano pravilo u fudbalu kad das gol i povuces se u 90% ga primas i tu nema dalje,to se desilo partizanu veceras,juveu u utorak vece i to mi nikad nece biti jasno cemu cuvanje rezultata kad igras kuci pred svojim navijacima. Inace Viktorija koliko su pricali prosecna ekipa bas,nista specijalno.

avatar
akademski
Friday, 16.02.2018
02:00

Fizikalci, ispodprosečnjaci. Naši izašli ko da je iz Pzena došla Barsa. Kad smo se malo okuražili - dali gol. U istim onim šansama, Pantić i Suma bi, psihički pripremljeni, napunili ovima mrežu. Ovako... Čudo. Đukiću, sa ovom igrom gubimo od svakog. Prvo ti kod psihologa, pa igrači, ako hoćete dalje. A onda, izvedi igrače koji će im odigrati presing, oni nemaju šanse da naprave akciju. Ali, mora da se igra. Igrajte se s njima, daćete 5.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 16.02.2018
01:33

Za sudiju grka imam pozdrave u stilu Darka Miličića, od reči do reči!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 16.02.2018
01:30

Zanimljivo da niste napisali da vaši divni česi taj gol dadoše iz čistog ofsajda!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Friday, 16.02.2018
01:06

Plzen smesna ekipica, Zvezda bi je razbila na Marakani samo tako..

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 16.02.2018
01:30
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 16.02.2018
02:02

ja sam ocekivao da su bolji stvarno,oni dva pasa nisu spojili

avatar
ViniciusJR
Friday, 16.02.2018
00:51

Mislim da ne bi trebalo kritikovati nijednog igraca veceras...sasvim dobrih 70-75 min meca, i gol koji je i iz ofsajda i dosta naivan. Krila su mozda malo zatajila, ali mora se priznati da su im cesto u onoj tranziciji dosta staticni bili Suma i Tavamba,ali bez obzira na sve to, dobar mec ovih momaka. Uz Zdjelara, ako bude mogao igrati, moze se izbaciti ova ekipa...mislim da ce im partizan sigurno dati gol tamo, makar 1.

avatar
Black-White Head
Friday, 16.02.2018
12:58

Pitanje umesto koga Zdjelar?

avatar
Friday, 16.02.2018
19:03

Moze Pantic i levo da predje, ionako smo tu poslovicno najslabiji...

avatar
ViniciusJR
Friday, 16.02.2018
15:03

Jevtovica nikako ne podnosim, ali Zdjelar-Pantic bi bii preofanzivan tandem...Pantic je sinoc odigrao dobro tako da, tvoje pitanje ima smisla, ali ipak Zdjelar je klasa, pomoci ce puno u toj kreaciji, morao bi da igra, pa makar da se malo pretumba formacija.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 16.02.2018
00:50

Ko to u Uefi gura Real Madrid i Viktoriju Plzenj? Vazda komedija s nama Srbima 😂😂😂😂😂😂😂

avatar
stevan_vasic90
Friday, 16.02.2018
00:47

Ono je porazavajuce... Djukic covek samo sto nije skakao od srece posle meca, ne moze da nahvali svoje igrace, ma covek prezadovoljan. Igraci Partizana posle meca smeju se ljudi, srce im puno, bodee jedni druge, bacaju kosku jedni drugima i cestitaju... a primili gol 6-7 min. pre kraja i ispustili pobedu na svom terenu!!! 😱😱😱😱😱

avatar
deki trbic
Friday, 16.02.2018
11:07

Pa sta ce da placu? Svesni su da ce proci dalje 😃

avatar
Ponos Srpskog naroda
Friday, 16.02.2018
11:51

Primili iz ofsajda.

avatar
petar000
Friday, 16.02.2018
00:39

Klasicna evropska utakmica Partizana. dve trecine utakmice imas utisak da mozes mnogo, a onda u pet minuta sto zbog sebe, sto zbog famoznih sudija (koji ne propustaju priliku da nas osakate u svakoj utakmici u evropi x godina unazad), shvatis zasto si tu gde si. Ej, Mitrovicu daju dva kartona za DVA faula koja je napravio, a realno ovaj drugi je veliko pitanje da li je i faula bilo, prvi isto nikako za karton. Pa kad bi se tako delili sve ekipe bi zavrsavale sa po pet igraca. Ofsajd kod gola bio, to stoji, ali reakcija nase odbrane je za zatvor. balon lopta na drugu, a onda balon kroz ceo peterac i nigde nikog, neverovatno. ja sam mislio da takav gol moze da se vidi samo kada gledas petlice, ali evo, Partizan je uspeo da me uveri da gresim cak i u tome. Da ne pricam o sramnom povlacenju nazad kao i milion puta do sada, a znaju da ne mogu da se odbrane kada to urade ni od gorih timova. Najgori nas igrac Jankovic ponovo, i to cu da ponavljam sve dok ga vidim u nasem dresu. Znaci APSOLUTNO OGROMNO NISTA od njega. EEEeej, pejmejker koji nema ideju kome lopta, sam sebe dribla, prima loptu dva puta u sansi jednom mu bezi 20 metara, a drugi put napuca sam sebe u ruku. U odbrani kasni tokom citavog meca, svaka njegova izgubljena lopta na sredini direktna opasnost za nas gol. Slicna stvar je i sa Tosicem, ali on je ipak za nijansu korisniji. I on kralj nece u Francusku, slaba liga za njega??!!! O zemljo, otvori se...

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 16.02.2018
03:16

Malo realnosti ne bi bilo na odmet, kriviti sudije na svakom mecu stvarno jeste kao da pricas sa nekim ko igra za petlice nekog lokalnog kluba. Partizanov postignut gol je isto plod slucajnosti, onaj centarsut Vulicevica nije isao nigde ali sa odbitkom je dosao kod Tavambe koji srecno postize gol. Najrealniji rezultat je 0:0

avatar
AlexPFC
Friday, 16.02.2018
17:34

Po kom kriterijumu je sinoćnji gol Tavambe na centaršut Vuleta plod slučajnosti? Slučajnost je kada neko pokuša da centrira pa mu lopta pređe preko noge i postigne gol. Svesno upućen centaršut sa ciljem da se pronađe saigrač, štagod se desilo sa loptom na tom putu nije sreća a ni slučajnost već umišljaj fudbalera koji centrira. Po tvojoj logici bi onda dosta golova u svetskom fudbalu mogli nazvati srećnim ili slučajnim. Recimo gol Kange protiv Krasnodara, Boaćija protiv Kelna. Postižu li oni takve golove redovno? Da li su po tebi i ti golovi plod slučajnosti ili recimo umeća? Centaršut Vuleta je bio kvalitetan i lopta je na kraju došla baš tamo gde treba.

avatar
Friday, 16.02.2018
15:43

O cemu pricas ti? Niko ne kaze da nismo i sami krivi za rezultat, ali, sudije nas sakate iz utakmice u utakmicu i to mora da se spomene i istakne! Ne daj Boze da imate takvo sudjenje, veoma lose biste se proveli!

avatar
Maximovic
Friday, 16.02.2018
07:43

Ama ko da si mi uzeo reci iz usta :) bas isto sam I ja planirao da napisem ali sam bio iznerviran pa mi se nije dali. A sto se tice Jankovica to sam pricao I prosle sezone samo sto je on tad imao Lea da odvuce sve protivnike da bi njemu ostala cista strana pa se to nije toliko primecivalo.

avatar
AlexPFC
Friday, 16.02.2018
00:33

I posle neko neka mi priča da su nam Grci braća... Sami smo krivi zbog povlačenja posle postignutog gola ali to ne znači da sudija Grk treba da pušta gol iz ofsajda i daje prestrogo drugi žuti karton Mitroviću. Večeras smo prosuli lepu prednost ali na osnovu viđenog nismo bez šansi u revanšu. Na kraju krajeva sve najbitnije uspehe u Evropi u poslednjih 15 godina smo ostvarili baš u gostima i to posle negativnog rezultata u prvom meču na našem terenu. Ništa ovi Česi neće biti opasniji u revanšu a mi sa njima i definitivno možemo ravnopravno da igramo. Daće Bog da im u revanšu vratimo za ovaj gol iz ofsajda i plasirami se u 1/8f LE. Što se samog meča tiče, zadovoljan sam našom igrom tokom većeg dela susreta. Suma je i dalje klimav, Jevtović je pružio partiju za svaku pohvalu, imajući u vidu njegove mogućnosti a Jankovićem nisam baš najzadovoljniji. Morao je mnogo bolje, lopta se u nekim situacijama prosto lepila za njega ali to nije umeo da iskoristi. Ostatak tima je odigrao dobro i uz malo sreće možemo do pozitivnog rezultata za 7 dana. Đukić i dalje sporo reaguje na poteze protivničkog trenera, isto tako je čekao i protiv Dinama K. samo što sada srećom meč nismo izgubili. Hoćemo li ikada shvatiti da nema razloga igrati povučeno posle vodstva? Na taj način samo vraćamo samopouzdanje protivniku. Napali su nas sa 6 fudbalera a da im nismo kršteno ni zapretili. Samo hrabra i fajterska igra u revanšu će nas odvesti u naredno kolo zato ''Igraj Napadaj''!

avatar
Friday, 16.02.2018
10:27

A i Dinamo nam je tada dao gol posle ofsajda iz aviona. I u drugoj utakmici su im izmislili i poklonili penal.

avatar
Friday, 16.02.2018
17:46

Sve si rekao...

avatar
AlexPFC
Friday, 16.02.2018
16:38

Činjenica je da kod sudija imamo veoma loš rejting. Treba pomenuti i onaj nepostojeći žuti karton Bambija protiv Skenderbega zbog kog je morao da pauzira naredni meč protiv Jang B. a u stvari je on bio fauliran u toj situaciji. Čak smo se i opravdano žalili UEFA-i ali naravno bez ikakvih izgleda da nešto konkretno promenimo. To ipak nije opravdanje za našu odbranu koja je diletantski odreagovala i dozvolila glavomet u našem šesnaestercu sinoć, kao i na mlitavu i anemičnu reakciju Đukića da nekim izmenama i promenom formacije ublaži prednost na terenu protivnika. To važi za Dinamo K. kao i sinoć za Plzen. Nama treba bolji trener!

avatar
magister
Friday, 16.02.2018
00:29

I pol, oni bez igre i šanse, napravili 4 greške u odbrani, a mi, koji smo (kao) čekali te greške - uplašeni, tresle nam se i noge i gaće, šutirali i odigravali k'o pioniri.

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 16.02.2018
00:29

Ljudi, mi nemamo osmicu, a o klasicnoj desetki i da ne pricam.Odavno nema Saleta, nema ni Moreire,a ni Leonarda.Jankovic uzasan.Nemamo ni spica, modernog spica, a ne sidrasa. Tavamba je poluspiuc, a Ozegovic ni senka od Djuredjevica. I cemu se sa svim ovim nadati?

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 16.02.2018
00:25

Bravo Partizaneeeee moj! Idemo još jače da ih zgazimo kao Videoton. Da im nije bilo Grka da im pomaže, bila bi čista pobeda. Ovako, sledi neki novi Radović da zabije gol za osminu finala u revanšu! KRENI I SVE PRED SOBOM MELJI!

avatar
Al(a)din
Friday, 16.02.2018
00:24
avatar
GoseiGattaiDairen\'oh
Friday, 16.02.2018
00:19

Hajde molim vas da ne ostavljate komentare tipa ''Bio je ofsajd, kuku lele''. I da je bio šta sad? Ne možemo ništa promeniti i jedino ostaje da se bore u Češkoj da isprave ovo od večeras a mi da im pružimo podršku. Nisu loše igrali, meni se nije svidelo što su krenuli da se brane na 1:0 i naslućivalo se da će ga učačkati Česi ali bilo prošlo. Na kraju je i dobro s obzirom da je Mitrović dobio crveni. Nadam se sreći a i znanju sledećeg četvrtka. Kukanje rešiti ništa neće.

avatar
Petar Đorđević
Friday, 16.02.2018
00:19

Ko ce igrati u odbrani u revansu mitrovic crveni ostojic povredjen ???

avatar
prike
Friday, 16.02.2018
10:06

Mogo bi Djukic.

avatar
Ponos Srpskog naroda
Friday, 16.02.2018
11:53

Svetozar Markovic koji ce i eksplodirati.

avatar
RealanNis
Friday, 16.02.2018
00:18

Djukic postavio taktiku kako treba, ali sta ce kada nema igrace? Da je umesto Ilijevih ,,bombi`` Sume. Jankovica i Pantica imao samo jednog ko ume da pogodi mrezu sve bi bilo mnogo drugacije. Panticu i Sumi svaka cast na tehnici ali dzaba kada ne umeju da pogode okvir gola, a kamoli ga daju. Abubakar, Leonardo i Djurdjevic su za njih izmislili fudbal. Da je jedan od njih u Partizanu rezultat bi bio barem 3-0. Tosic pokriven i udvojen, leva strana prazna ali nema ko da sutne. A o Jankovicu da ne pricam udavi covek loptu, bez ideje totalno. Tavambi skidam kapu ali ne moze sam bez podrske i jos ovo nije njegova pozicija.

avatar
Black-White Head
Friday, 16.02.2018
13:05

Pantić je dobar,Suma pokazuje želju,pretrčao je najviše uz Jevtovića i Pantića u onih 60-ak minuta,ali i dalje pokazuje da je više igrač za malog fudbala

avatar
Black-White Head
Saturday, 17.02.2018
14:39

Pantić na mestu ofanzivnog veziste bi bio ekstra,ima on osećaj za taj pas,ali uporno se gura na krilo ili z.veznog

avatar
RealanNis
Friday, 16.02.2018
19:44

Platis ga 1.6 miliona, das najvecu platu, dovedes da daje asistencije i golove a on posle 6 meseci i dalje ,,samo pokazuje zelju``? Za milion po sezoni su mogli da zadrze Leonarda ili vrate Abubakara. Dzaba Panticu i Sumi trcanje i tehnika. Lepo je za gledanje ali uz to moras imati ili pas ili sut da bi bio igrac. A ne predriblas 5 igraca i sutnes nebu pod oblake svaki put kao sto oni rade. Sale je i dalje bog za njh u svojih 40 godina, covek primi loptu, 1 dribling i prosledi ili sutne+pomaze u odbrani. Ne uvek precizno ali ume i da ubode i da pruzi pas. Sto se od ove dvojice tesko moze videti.

avatar
FRATRIA
Friday, 16.02.2018
00:13

Strasno kome vi niste mogli da strpate minimum 3 komada, losiju ekipu u Evropi dugo nisam gledao od ove Viktorije, kao da su se juce skupili i izasli na teren. Steta, lakseg protivnika za prolaz necete skoro docekati.

avatar
Friday, 16.02.2018
10:30

15-1-0 u Ceskoj imaju (vasa Sparta 8-4-4), nisu im valjda poklonili taj skor i prolaz grupe u LE...

avatar
Saturday, 17.02.2018
11:49

Svidja mi se to sto si jednu rec napisao malim pocetnim slovom:-D

avatar
FRATRIA
Friday, 16.02.2018
22:20

15-1-0 u Ceskoj, Madjarskoj, Srbiji, Holandiji, hrvatskoj.... mozes okaciti macku o rep. Niko ne kaze da je Sparta bila bauk, ali za nase uslove i vise nego respektabilan tim sa mnogo novca. Viktorija ima svoju reputaciju i ozbiljan je tim ali ono sto su sinoc pokazali je u skladu srpskog prvoligasa. 1 ozbiljan sut na gol + gol iz ofsajda za 90 min. Izmedju toga bunarenje i mozda maks 3 dodavanja pre nego sto izgube loptu, nigde sistema.

avatar
yboyka525
Friday, 16.02.2018
00:11

U Partizanu sve isto...Tavamba,Tosic,Miletic,Vulicevic konstantno (vise ili manje) dobri. Opet Jankovic jako los,steta za takav talenat da konstantno oscilira. Pantic isto,verovatno najtalentovaniji decko,igra fino ali nikada u zavrsnici ne donosi prave odluke,to ce ga I kostati fine karijere,nazalost limitiran samo za nasu ligu zbog toga. Plzenj tehnicki prilicno los,takticki nista posebno,fizicki dominantni,disciplinski prilicno dobri. A srpska najveca boljka jeste disciplinovani rival...

avatar
PLAYBOY
Friday, 16.02.2018
00:11

tacno sam znao sta ce izjaviti Djukic na kraju, da je opet zadovoljan i da nema sta da zameri...ubedljivo najlosiji trener...i ovde je sve vec reseno, nakantace nas tamo, kad smo ovde jedva dali gol, tamo ga necemo nikako

avatar
Zoran Vukic
Friday, 16.02.2018
00:08

skup pad kocetracije cesi preskusni 4god isti tim a mi svaki prelazni rok dovdimo igrace a leva strana ukleta ursevic dobrih 25-30min nezna gde je bio podlego atmosverii kasnije doso sebi

avatar
Mitita
Friday, 16.02.2018
00:13

Buraz, sta si ti ovde napisao bre?

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 16.02.2018
03:23

Procitaj jedno 3 puta i pocece da se ukazuju obrisi njegove misli koju je pretocio u komentar :)

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 16.02.2018
00:07

Ne razumem sto ste se povukli u poslednjih 20 minuta. Vodite protiv Plzenja 1-0 na svom stadionu i pocnete da igrate bunker sa nekim folom pokusajem kontre

avatar
Loris Karius
Friday, 16.02.2018
00:15

I to igraju bunker protiv tima koji se vidi da je lošiji i da nema svoj dan, srpski mentalitet je čudo. Iako sam grobar moram priznati da je Milojević to iskorenio u Zvezdi.

avatar
2fast4you
Friday, 16.02.2018
00:21

Nismo se povukli nego su nas oni saterali u nas sesnaesterac svojom promenom formacije koja je bila u tom trenutku 3-2-5...i nismo pokusavali kao neku fol kontru,nego nismo znali kontru da napravimo... užas...

avatar
Magija to smo mi
Friday, 16.02.2018
00:06

To ne bi bio Partizan, da nije tako

avatar
Milan_89
Friday, 16.02.2018
00:05

Nisam navijac Partizana ali ako misle nesto da urade ovog Pantica treba u omladinski pogon... Decka jede trema meni nije jasno sta je Celzi video u njemu, decko je beskorisna masa

avatar
Offside
Friday, 16.02.2018
00:29

Decko je veceras bio najbolji igrac Partizana.Daca Pantic i Zdjelar ce biti paklen tandem.

avatar
Black-White Head
Friday, 16.02.2018
13:07

Jevtović bio najbolji,neće taj tandem u Plzenju

avatar
Friday, 16.02.2018
10:32

Stvarno svako moze da pise...

avatar
Milan_89
Friday, 16.02.2018
01:17

Po cemu je bio najbolji? Kad god je dobio loptu blizu protivnickog kaznenog delovao je panicno i samo pokusavao da se resi lopte umesto odlucno da krene u neki napad, prodor, sut... Od njega se ocekuje da bude plej. A sto se tice Zdjelara svi ga uzdizete na osnovu cega? Bio je zlatni orlic ali pre dve godine... A u medjuvremenu nije dve utakmice odigrao sacekaj prvo da pokaze nesto

avatar
DaxSport
Friday, 16.02.2018
00:05

Kod gola viktorije je bio ofsajd....

avatar
Logika i argumenti
Friday, 16.02.2018
00:16

Jeste al to su nijanse,tek smo mi na usporenom snimku to primetili sto znaci da nije bio ocigledan al dobro ne bih da pravdam sudiju koji je placen da to vidi

avatar
Ponos Srpskog naroda
Friday, 16.02.2018
12:01

Ko zna zasto je to dobro... mozda bi se nasi igraci povukli ko juce u sesnesterac i cekali da prodje vreme,a ovi nas nakantali sa po 2,3 gola u nasoj mrezi,a moguce je da dobijemo i novog stopera u vidu Svetozara Markovica.

avatar
Friday, 16.02.2018
10:32

Nikakve to nijanse nisu.

avatar
stfmcfc
Friday, 16.02.2018
00:05
avatar
Loris Karius
Friday, 16.02.2018
00:04

Ponovo srpski mentalitet, čim smo dali gol povukli smo se i samo sam strahovao koliko će golova primiti, mislio sam da će biti više od jednog. Iskreno odbrana na nivou u potpunosti sem tog kartona Mitorvića za koji mislim da je nezaslužen kao i prvi karton koji je dobio. Urošević veoma prijatno iznenađenje, Miletić odigrao najbolje odbranu od kako je u Partizanu. Jevtović i Pantić su kao privremeno rešenje delovali solidno ali se nadam Zdjelaru u narednom meču zajedno sa Pantićem. Tošić i Janković definitivno su bili beskorisni na ovoj utakmici,kao što bi to bio i Tavamba da nije dao gol. O Sumi i dalje žao mi je bez komentara dok je Ivanović za malo vremena pokazao sa par pasova da će biti odlično pojačanje. nSamo bez povlačenja i možemo ih u Češkoj pobediti.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 16.02.2018
03:23

Celtic fan Serbia@ Mislim da to nije srpski mentalitet i da smo mi u krvi zapravo izuzetno agresivan i narod ostrog i snaznog duha. Pogledaj nas u kosarci, vaterpolu, odbojci recimo? Dakle ovo o cemu ti govoris, to je mislim vise stvar fudbalske kulture i shvatanja fudbala u nasoj drzavi, koje je ostalo na onom nivou iz 70-ih i 80-ih godina 20. veka, cela Evropa otisla napred, usavrsavali se, napredovali na taktickom, tehnickom i fizickom planu, a mi ostali da tapkamo u mestu. Mozda bi nas fudbalski savez trebalo da plati najboljim klubovima Evrope kako bi pustili nase mlade trenere da prisustvuju njihovim treninzima i da vide kako se to u Evropi radi. Nista drugo mi ne pada na pamet 🤷‍♂️

avatar
Loris Karius
Friday, 16.02.2018
15:08

Pa da, upravu si to i jeste tako u fudbalu. Ali to je za sve naše klubove praksa sem za Zvezdu ove sezone. Čak sam bio veoma srećan kad je Jevtović nakon gola pokazao ajde napred ali nemamo više jednog Evertona.

avatar
Friday, 16.02.2018
10:33

Za sve si u pravu osim za Tavambu, ja ne znam sta si ti konkretno ocekivao od njega sinoc.

avatar
Dačo Dačo
Friday, 16.02.2018
00:04

Slabasan je ovaj trener Djukic. Imao srecu da osvoji titulu sa mladom reprezentacijom, duvala nam sreca u ledja iz meca u mec i tako osvojio titulu. Nema on takticku inteligenciju, nema ni autoritet, a ni harizmu. Neka ide da nadnici u njivu, a fudbal neka ostavi onome ko se razume

avatar
Jelena Renovcevic
Friday, 16.02.2018
00:27

Ne znam koju je on titulu osvojio sa mladom reprezentacijom.

avatar
Petar Đorđević
Friday, 16.02.2018
00:31

Kad je osvojio titulu sa mladom reprezentacijom ?

avatar
rosen.manutd
Friday, 16.02.2018
00:03

Gol iz ofsajda cistog, steta... 1:0 je bio sjajan rezultat ali sta je tu je.

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 16.02.2018
00:03

A gde je bio Vuličević kod primljenog gola?

avatar
PLAYBOY
Friday, 16.02.2018
01:55

plandovao na livadi

avatar
Sladjan Radisavljevic
Friday, 16.02.2018
00:02

Ako ovako odigramo tamo nema nam spasa. Nisu smeli toliko da se povuku i dozvole Česima da igraju.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 16.02.2018
00:02

Ovaj Plzenj najgori tim u LE,moze Partizan da ih izbaci. I taj gol sto su dali je iz ofsajda...

avatar
Friday, 16.02.2018
10:34

Od Estersunda sigurno nisu gori.

avatar
Un Capitano
Friday, 16.02.2018
00:01

Tuga u svakom smislu ... Primiti gol iz najave , ravno amaterski ekipama . Ni malo mi nije zao sto je na kraju sudija pomogao Cesima . I on sam je u rangu ove dve vise nego lose ekipe . Jankovic, pokazao zasto je limitiran . Zao mi je par pojedinica koji su igrali srcem ... Ekipa kao ekipa svalako zasluzuje eliminaciju .

avatar
Jason
Thursday, 15.02.2018
23:59

Bas bezveze.Iz prvog suta gol.Naravno iz ofsajda...Nista, videcemo u revansu ali ne Cesi uopste nisu odusevili.

avatar
xman
Thursday, 15.02.2018
23:59

koja glupost, bio sam ubijedjen da ne mozemo primiti gol, koji je inace krajnje sumnjiv, preko svega toga i crveni karton, nove glavobolje za Djuku..sve u svemu i dalje vjerujem u prolaz

avatar
Che NS
Friday, 16.02.2018
00:20

Nema taj u glavi sta bi ga bolelo!!!

avatar
2fast4you
Thursday, 15.02.2018
23:58

Nas niko pobediti ne moze kao sto mozemo sami sebe...

avatar
Che NS
Thursday, 15.02.2018
23:58

Zasto uvek kad daju gol se povuku,i naravno uvek prime gol...Da bi tako igrao,odbrana mora biti jaca strana sto u Partizanovom slucaju nije. Djukic je jedini i iskljucivi krivac za rezultat!!!

avatar
Thursday, 15.02.2018
23:58

80 minuta ih je Partizan gazio, vodio 1:0, a trebao najmanje 2 razlike i onda gol iz ofsajda i drugi žuti Mitroviću koji nema veze sa žutim kartonom. Osim što su poklonili gol u gostima Viktoriji i Mitrovića su neutralisali za revanš. Nova Uefina sramota!

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 15.02.2018
23:58

Ofsajd je bio . Ne razumem povlačenje kod gola.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 15.02.2018
23:57

Bio Partizan bolji,al neka ga je primio,vijao se lajv i izvijao 😂😂😂

avatar
Mlacko
Thursday, 15.02.2018
23:57

Srusilo golom iz ofsajda.

avatar
Eazy-E
Thursday, 15.02.2018
23:56

Djukicu odlazi!