Partizan ima ''paklenu konkurenciju'' na poziciji koja mu godinama ''škripi''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

To je bar utisak jedonog od igrača koji se bore za ulogu startera na toj poziciji.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Sve više je iznenađenja koje trener Partizana Savo Milošević priređuje kada je u pitanju status levog beka Slobodana Uroševića ovog leta.

Ovaj momak je uživao puno poverenje šefa struke crno-belih u finišu prošle sezone, onda je iznenada ''precrtan'' pred početak prvog dela priprema na Zlatiboru, da bi opet iznenada vraćen pred put u Sloveniju i sinoć je u meču protiv Olimpije u Ljubljani (0:1) bio u startnoj postavi.

Mnogi su očekivali da će ove sezone mladi Zlatan Šehović da dobije prednost na mestu levog beka, a da uz njega bude i iskusni Rajkoi Brežančić koji se vratio iz Malage, ali izgleda da se Urošević opet nameće.

Iako mnogi smatraju da je baš ova pozicija već nekoliko sezona unazad Partizanova velika boljka, Urošević na to gleda znatno drugačije, bar kada je sledeća sezona u pitanju.

''Paklena konkurencija, biće teško izboriti se sa poziciju, meni, ali i njima. Ko bude bolji – igraće'', izjavio je Urošević, a prenosi ''Žurnal''.

O tome zbog čega je izostavljen sa prvog dela priprema nije želeo previše da govori. I nije bio samo on, već i neki drugi igrači, poput Nikolića, Valijentea...

''Razgovarali smo sa rukovodstvom i šefom, razumite – ne bih sad detaljno o tome, još je sveže. U najkraćem, rečeno nam je da ostajemo, za sada, u Beogradu i - videćemo za dalje. Naravno, bio sam malo razočaran, normalno – ne ideš sa ekipom. Ja sam se, u međuvremenu, vratio, možda će sutra još neko'', zaključio je Urošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
16:44

Momcilovic zavrsava karijeru zbog povrede ledja...

avatar
footballmagic
Sunday, 07.07.2019
14:36

Praktično je samo izvršena promena - Brežančić umesto Miletića, a ako bude po kvalitetu, opet će taj biti između druge i treće opcije za poziciju levog beka, a ne pojačanje, s tim što je Miletić bio (po mom mišljenju) odličan u ofanzivi i problematičan u osnovnoj ulozi - u defanzivi, a kod Brežančića je izgleda to usklađeno, solidan u oba pravca (slabiji od Miletića napred, koncentrisaniji pozadi). Recimo da na toj poziciji nismo *pogoršali* tim, pa ni na desnom beku, gde i dalje imamo Miletića i slabu zamenu, mislim da je Cucin mogao da bude bolji od ovog Pešukića, ali i Radmanovac (U19). Skoro sve druge pozicije su značajno - oslabljene.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
21:30

Sjajan komentar.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.07.2019
13:46

Kada su u pitanju levi bekovi Partizana situacija izgleda tako da kada bi Partizan doveo Marsela i Đordija Albu Urošević i N.G.Miletić bi ih poslali na tribine.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
11:40

Mislim da je upravo u formaciji sa tri stopera i igrao levog te da to Savo onda ne bi ni trebao da menja ako mu vec padne na pamet tako nesto, to sam hteo da kazem. U jednom trenutku je delovalo kao jako logicno takvo resenje za nas, formacija 3-4-1-2 ili 3-4-2-1 sa Nemom na desnom stoperu jer se bolje snalazi kad igra beka ili kad ima jos dvojicu uz sebe nego kad su samo dva stopera, a on je jedan od njih :-D

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
11:31

Ako cak i bude ostao, to ce najverovatnije biti zato sto je Pavlaka junior (Strahinja Pavlovic) otisao jer cenim da ga Savo vidi i kao levog stopera, cak mislim da je to i odigrao jednom ili dva puta isto kao i Miletic Piletic. Doduse, bolje bi to radio u formaciji sa tri stopera. Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (neko mnogo bolji od Pesukica da bude konkurencija, a ne novi Cucin iako tu moze cak i Markovic ako ne bude prodat da pokrpi nekad), ??? (Dinga, Vujacic), Pavlovic (Ostojic), Brezancic (Sehovic)- Zdjelar (Smiljanic), ??? (???)- Tosic/Lutovac, Suma/Pavlovic, ??? (Ivanovic, * FS)- ??? (Sadik, ???). Znaci, desni bek, stoper (ako odu i Sveta i Straja), dve osmice (jedna pod obavezno, a najavljuju da ce i to biti neki straniero), jedanaest i dve devetke, jedna da se ''kolje'' sa Umarom (Umaruom LOL), a druga u pripravnosti da bude.