Partizan ima novu "bazu", pripreme počinju za mesec dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.05.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana gotovo da neće imati vremena za odmor tokom leta. Pripreme za novu sezonu startuju za mesec dana, a izabrana je i nova baza u zapadnoj Evropi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni 2017/18 fudbaleri Partizana odigraće 23. maja, a samo 18 dana nakon finala Kupa Srbije ponovo će morati da se okupe u SC "Teleoptik" u Zemunu.

Nova sezona za crno-bele počinje 12. jula ali će "Parni Valjak" pokrenuti motore mesec dana pre prve takmičarske utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, što će reći da se ekipa okuplja 11. juna.

"Žurnal" u današnjem broju donosi informaciju o izboru nove baze koju će crno-beli koristiti tokom priprema za novu sezonu.

Još uvek nema detaljnih informacija, ali se zna da će se fudbaleri Partizana ovoga leta pripremati u Austriji!

Prethodnih godina Partizan se pripremao u Sloveniji i Poljskoj, a ovoga puta ekspedicija kluba iz Humske boraviće u Austriji.

Podsećamo da će crno-beli biti povlašćeni na žrebu za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope koji je zakazan za 19. jun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Saturday, 12.05.2018
13:04

A biće povlašćeni i treće kolo, sa velikim šansama da tako bude i u završnom kolu za grupe.

avatar
Giorgio
Saturday, 12.05.2018
13:53

Velike su sanse da se to i desi!Apoel danas overava titulu od 18:00 protiv Anorthosisa.Legiju deli jos jedan mec od slavlja,Maribor ima jos 4 utakmice do kraja sampionata,Charleroi je pretekao Gent i Genk u Belgiji,Atalanta jos ima sansi da bude u seriji A.Samo je Steaua kiksnula i ove sezone tesko ce biti sampion.