Partizan - Iliev najavio ''podvlačenje crte''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.02.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net, b92.net

Dan posle Partizanovog kiksa protiv Zemuna, oglasio se i sportski direktor crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Tek što je počeo drugi deo sezone, u Partizanu imaju razloga za zabrinutost, s obzirom da su odigrali dve veoma loše prvenstvene utakmice, najpre u Lučanima i juče protiv Zemuna u Humskoj, a u međuvremenu su završili i učešće na evropskoj sceni posle poraza u Plzenju.

I dok je trener Miroslav Đukić odmah posle meča sa Zemuncima stavio akcenat na problem neefikasnosti njegovog tima, u upravi crno-belih krivca za novi kiks izgleda pre svega vide u sudiji, zbog dosuđenog penala za goste pri rezultatu 0:0, sredinom drugog poluvremena.

O suđenju je u izjavi za B92 danas govorio i sportski direktor Ivica Iliev, koji takođe ne krije nezadovoljstvo jučerašnjom arbitražom u Humskoj.

''Ne volim da pričam o suđenju, ali i na utakmici gde Zemun nije šutnuo u okvir gola, iz nepostojećeg penala primamo gol i posle jurimo i taj jedan bod. I to se dešava tokom cele sezone, a u poslednje tri godine se to često dešava'', istakao je Iliev u razgovoru sa Filipom Čukanovićem.

Partizan sada ima čak 11 bodova manje od Zvezde, ali sportski direktor crno-belih poručuje da se klub iz Humske neće tek tako predati do kraja prolećnog dela sezone u borbi za odbranu titule.

Navijači posle Plzenja i Zemuna kritikuju i trenera Miroslava Đukića, ali on i dalje ima podršku nadređenih u klubu. To je još jednom potvrdio i Iliev.

''Moram da budem zadovoljan Miroslavom Đukićem, to je trener koji nam je posle 13 godina doneo proleće u Evropi i u toj Evropi smo igrali ozbiljan fudbal.

I to nije bio sam prolaz, mi smo kolo pre kraja grupne faze takmičenja zvanično prošli. On ima ugovor na dve godine i jedino mi je žao što se igre iz Evrope ne poklapaju sa igrama iz prvenstva'',
konstatuje Iliev.

Ipak, pojedini igrači, najavljeni kao velika pojačanja, još uvek ne pokazuju ono što se od njih očekuje. Verovalo se da će posle zimskih priprema na Kipru sve to izgledati mnogo bolje, ali očigledno da, bar za sada, pomaka nema.

Zato, na kraju sezone sledi podvlačenje crte.

''Suma ne donosi ono što smo očekivali. Mi moramo da budemo svesni da je nemoguće da svi igrači koji su dolazili ili koji će dolaziti, budu na nivou na kojem mi želimo da oni budu. U junu ćemo podvući crtu i videti šta je učinjeno za godinu dana'', objašnjava Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

33 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
15:46
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 27.02.2018
01:12

Ilieva ne mogu da krivim, imao je sjajne poteze sto se tice dovodjenja igraca, ali i one manje sjajne, ali mislim da to nije do njega. Jedino sto mogu da mu zamerim jeste to sto smo mi jos od letos tanki na poziciji štopera, nemamo podršku na desnom beku, a od odlaska Leonarda nemamo ni kršteno levo krilo. Letos je trebao da dovede još jednog napadača, zimus nije bilo efekta...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
15:43

A nemamo ni korpulentnog centralnog veznog i centarfora pa ti onda vidi:-D

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
21:38

Nije:-D Tava je -samo- ljudina:-D

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 27.02.2018
16:38

a kad smo ga imali? Centarfor, zar to nije Tawamba :)

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 27.02.2018
00:10

Ne razumem cemu tolike kritike prema Ilievu sta se tice odabira trenera. Nikolic je hteo da ide i covek vam je doveo Djukica. Pa svi ste, kao i ja, pomislili da ce Partizan biti jak jer ipak ima neko iskustvo, jednostavno je odavao tako.. a sad sta se nije pokazao, Boze moj pa nije mogao da zna. Sad svi spominju Stolicu a mozda bi bio 10 puta gori.. Partizan je pukao od kad je otisao Everton, taj covek je bio pola tima a na njegovoj poziciji sad ima igraca koji su ili nespremni ili nedovoljno dobri. Plus Zvezda je jednostavno jaca, morate priznati da je ovu sezonu jednu klasu ispred partizana u svakom pogledu pocevsi od igraca do trenera

avatar
deno
Monday, 26.02.2018
22:16

Cini se meni da si povuko neku drugu crtu.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
09:22

Prvo je podvlacio pa je onda izvlacio:-D

avatar
Lapcek mejonezo
Monday, 26.02.2018
21:18

Ilijev ni ti ni Djukic niste za Partizan realno...

avatar
McMilan
Monday, 26.02.2018
20:40

koje prolece u evropi o cemu ti pricas napolju je -11 i februar je mesec a to je godisnje doba ZIMA, prolece pocinje krajem MARTA i temperature su tada +6, ali se bojim da ce kod nas do kraja MARTA, temperatura pasti na -20, a ti i dalje trazi krivica u drugima.

avatar
Offside
Monday, 26.02.2018
20:20

Na leto prodati Sumu,Tosica,Jankovica,Pantica,Tawambu,Ozegovica i Miletica,a onda kompletan remont ekipe.Nevredi cekati i drzati poluigrace dok neprorade,uzeti koliko god se moze i dovesti zamene.Nama je problem napad odnosno realizacija,odbrana je ok,sredina ima igraca,menjati krila i napad to je prioritet.Mislim da trenutno mi ne mozemo naci boljeg trenera od Djukica,svi su nas ili odbili ili se kao Stolica pokazali kao ocajni takticari zapravo,tako da Djuku zadrzati do leta pa ako niko nebude hteo da doje probati sa njim,ako neko bude hteo da dodje odmah smeniti Djuku i od pocetka polako.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
09:24

MileticE. Zasto Pantica, a ne Jevtovica? Patnic jos uvek nije nas, ne mozes da prodas nesto sto nije tvoje, a on je jedan od najboljih igraca, sto njega da prodamo? Inace, ne vredi, ne prorade, ne bude.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
21:40

Ne znam kako mozes tako da vidis njegovu igru, ali dobro.

avatar
Offside
Tuesday, 27.02.2018
18:11

Zato sto i Pantic treba da ucestvuje u kreiranju sansi a evidentno slabo doprinosi sansama i golovima.Ja ne smatram da je dobar u ocajnoj ekipi,on je los kao i svi.Ne samo on nego ceo napad treba prodati i napraviti novi.

avatar
AlexPFC
Monday, 26.02.2018
19:53

Na ovu trenutno veoma lošu situaciju u klubu nadovezuju se besmislene izjave Đukića i Ilieva koje stvaraju dodatni pritisak i sve ovo čine još gorim. Posle svakog lošeg meča ove sezone a bilo ih je dosta, Đukić je naglašavao da ništa ne zamera svojim igračima. Uporedo sa tim, Iliev je dosta puta pričao da mu ove sezone nije toliko bitan rezultat u derbiju, plasman u domaćem prvenstvu već isključivo Evropa. Na kraju se ispostavilo da smo taj najbitniji meč u sezoni odigrali malokrvno i bez ikakvog žara. I ko je za to kriv?

avatar
Grobar977
Tuesday, 27.02.2018
01:09

Bravo za komentar. U centar.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 27.02.2018
09:24
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Monday, 26.02.2018
19:53

nije nije bilo je i prosle godine golova u 95,96 minutu ove i u 97 iz izmisljenih faulova itd,preokreta milion,nevinasca ccc

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Monday, 26.02.2018
19:44

Sad i ti!?Ja ne mogu da verujem da smo postali kao cigani.Budi gospodin i kazi da Djukic nije postigo ono sta se od njega ocekivalo.Ivice,ni jednu utakmicu nismo odigrali nadahnuto svih 90 min.Nismo pobedili Zvezdu a trebalo je,Vojvodinu,Zemun,Napredak,Ivice aman protiv ovih ekipa igrali smo sa 2 zadnja vezna aman ljudi,koga vise pravite na budalu.Pa otisli smo dalje u Kup UEFA zahvaljujuci ne efikasnoscu Videotona (imali sansu u 90 min.i tamo imali prvi dve sanse za gol,Yang Bojs imao vise od igre u Beogradu i vise sansi da ne pricamo u Svajcerskoj gde su i novinari izlazili sa naslovom da smo se provukli,Dinamo Kijev nas ubio u obe utakmice i to posle naseg ubedljivog vodjstva,sa Albancima smo bili egal,Olimpijakos solidno,ali sve reseno u prvu utakmicu,prvenstvo sve na jedvite jade aa po gol prednosti i uvek i takve znatno slabije ekipe imaju sanse protiv nas).To ti je crta gospodine Ilijev i ne cekaj te da sve bude reseno pa da menjate ovog trenera.Uglavnom to tako biva na kraju i ispasce zahvalnost za Evropu ali bez titule i mozda kupa a trebali ste jos posle Zvezde i losih igara u prvenstvu i Evropi da preduzmete neke korake.Ivice,NE VALJA VIDECES TO NA KRAJU A OVO TI JE CRTA PA RAZMISLI STA VALJA CINITI ALI DJUKIC NIJE TRENER ZA PARTIZAN!Mi se bunimo za penal a objektivno sa ovakvim kvalitetom ekipa u prvom poluvremenu je trebalo da bude 2 komada pa ako primis gol iz nepostojeceg penala nece da boli.PRST NA CELO

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 26.02.2018
19:21

Ti realno nemas normalog trenera koji ce doci u Partizan, odbili su te Stanojevic i Vladimir Ivic tako da ti je samo Djuka preostajao, Partizanove igre ne podsecaju na 2007 ne znam zbog cega?! Iako smo svi Grobari mislili da ce tako i sada biti

avatar
Zoran Vukic
Monday, 26.02.2018
18:59

bonbas to prcate odkad Dukic doso za trnera sve drgi kriv a ne on i ti

avatar
Robert Veber
Monday, 26.02.2018
18:56

Nikolica nazad za trenera i da vidite kako ce ceo tim da igra . Djukic velika nula jako losu taktiku ima .

avatar
RG VILI
Monday, 26.02.2018
21:57

Bravo,Djukic najvece razocaranje u poslednjih 15 godina

avatar
Robert Veber
Monday, 26.02.2018
18:45

sada se vidi koliko fali Everton . A ovaj Pantic nije ni za beton ligu ima jos par njih a Suma nije los igrac nego bas se vidi da izbegavaju pasave prema njemu .

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 26.02.2018
20:27

O cemu ti pricas majke ti?
Ti nevidis koliko mali Pantic se trudi na terenu, trci iz odbrane u napad iz napada u odbranu.
Sto to njegovo zalaganje niko od saigrca neprati, nije on kriv.
Sjeti se njegovog pasa u Plzenju koji je Jankovic morao da isprati, a nije da jest bio sam oci u oci sa golmanom. Toliko u prvom poluvremenu. U drugom ista situacija samo na suprotnoj strani.
Panic ima fantastican osjecaj i pas u prazan prostor, al sta to vredi kad nase babe nemogu ili nece da potrce.
Neznam zasto je to tako, al znam da nesto nije uredu. Razlog trener ili? Neznam.

avatar
Monday, 26.02.2018
21:00

Pantic nije ni za beton ligu?

avatar
Patrick Bateman
Monday, 26.02.2018
18:40

Samo ti kukaj. To vam se desava cele sezone jer lose igrate. Budi covek pa priznaj.

avatar
RIP KOBE
Monday, 26.02.2018
18:35

ne donosis ni ti jer si prvi ti taj koji je toliko zeleo sumu. znaci pocinje od tebe sve. zatim izbor trenera. nije imao iko pa eto ga djukic koga niko nece i koji uporno drzi svoj stil koji nama ne odgovara nikako.

avatar
Vidicnemanja
Monday, 26.02.2018
19:46

Stolica je bio pred vratima kluba i u zadnjem momentu su dva celnika otisli u Spaniju da se dogovore sa Djukicem.Moja teorija je da je titula predata bez borbe unapred i za to imam nekoliko argumenata,od one finansijske pomoci drzave zbog UEFA,preko postavljanja vucelica na mesto u Partizanu i u dnevnom listu,do zanemarivanja slucaja pistolj bez dozvole.Zar mislis da igraci za nedelju dana zaborave da igraju fudbal posle Plzena u Beogradu

avatar
Monday, 26.02.2018
18:33

Smesne su te vase pretnje i upozorenja, odmah treba sve proslediti Savezu ako ne i UEFA, a ne da najavljujete da cete da uputite tek ako se opet desi!

avatar
Monday, 26.02.2018
18:27

NA DVE GODINE, EJ?! Toliko ste cele zime pricali o 1/16 finala LE kad ono...