Partizan igra u ''paklenoj'' atmosferi u ''Vodafon parku''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
20:04
Izvor: Sportske.net

Ogromnu podršku sa tribina ima Bešiktaš večeras protiv Partizana.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

U 20 časova počela je revanš utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope, u Istanbulu, između Bešiktaša i Partizana.

Beogradskim crno-belima večeras treba pobeda, ili remi sa većim brojem golova u odnosu na beogradskih 1:1 za plasman u Ligu Evrope, a taj cilj će morati da ostvare bez podrške svojih navijača koji iz bezbednosnih razloga nisu imali pristup ''Vodafon Areni'' večeras u Istanbulu.

S druge strane, domaći navijači su odlično popunili tribine, pokazali da možda i zaziru od srpskog predstavnika. I ne samo to, nego su već na startu napravili ''paklenu'' atmosferu i od prvog minuta pružaju ogromnu podršku fudbalerima Bešiktaša. Tačnije, vrše ogroman pritisak svaki put kada ekipa Partizana ima loptu u svom posedu.

Ali, nadamo se da će Partizan večeras biti jači i od svega toga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 30.08.2018
20:54

Djukicev pecat.Epa gospodo jos neko osim Ivice treba da ode i treba nova pojacanja jer ovo je jadno.Zvezda igrala Evropu prosle god.Mi igrali isto.Zvezda uzela titulu mi nismo,Zvezda igra ligu sampiona mi kup Uefa teko i zvezda bezi 3 velikih boda a mislim da sa ovakvim sastavom tesko mozemo da im pariramo.E toje ono ocemu sam pricao prosle godine.Djukic ce unazaditi ekipu da cemo tesko da se oporavimo,da ce da pravi ekipu po svome i da kada bude otisao ostavice nekom žar da hvata golim rukama.To niste culi a sada vidite rezultat.Ako ste nesposobni napolje iz Partizan!

avatar
Гробар1971
Thursday, 30.08.2018
20:50
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 30.08.2018
20:46

Da me je neko pitao, mogao sam da se opkladim da ćemo kao i uvek primiti gol koji primaju samo amaterske ekipe. Lopta koja dugo leti, pada u 5 metara, a čitava odbrana na čelu sa oba štopea samo posmatra, a da niko ne polazi na tu loptu.
Svako bleji u igrača ispred sebe i ne obraća paažnju na loptu koja pada na par metara udaljen prazan prostor.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 30.08.2018
20:19

Znači mi se branimo!!!

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 30.08.2018
20:50

Ili bolje rečeno, otišli smo da izgubimo sa što manjom razlikom.