Partizan igra sve bolje?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.03.2020.
19:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Za razliku od prvih nekoliko utakmica od početka drugog dela sezone, crno-beli su počeli da daju golove iz igre, ne samo iz prekida.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U poslednjih sedam dana, crno-beli su najpre savladali Spartak u osmini finala Kupa Srbije sa 4:0, a juče su bili bolji i od domaćeg Voždovca (2:1) u meču 26. kola Superlige.

Prvi gol u jučerašnjem trijumfu postigao je visoki vezista Partizana Aleksandar Šćekić. U razgovoru za klupski sajt, Šćekić je konstatovao da Partizan iz meča u meč igra sve bolje.

''Mislim da smo još ranije trebali postići gol, jer smo imali par šansi koje nismo iskoristili. Nama je ovo bila veoma bitna utakmica, zasluženo smo pobedili, dao sam gol, ali pre svega svi smo zadovoljni pobedom.

Dajem sve od sebe na svakom treningu, a kada tako radite onda nagrada uvek stigne. Pre ili kasnije sve se vrati, tako je i naša igra iz utakmice u utakmicu sve bolja'',
objašnjava on.
-
Kazino baner
-
Partizan je i juče bio oslabljen neigranjem nekolicine standardnih prvotimaca, poput Natha, Sadika, Sume.

''Koga nema bez njega se mora i može, to smo pokazali i danas. Nekada igrači koji su na klupi imaju više volje i želje za pobedom i nekim novim dokazivanjem. Svi su pokazali da šef Milošević može ozbiljno da računa na njih u narednim utakmicama'', istakao je Šćekić.

Priznaje da mu veštačka trava na kojoj se juče igralo nije omiljena podloga, a bio je i samokritičan kada je u pitanju jedini gol domaćih.

''Primili smo gol, ja sam kasnio malo i nisam ušao u blok kako je trebalo, a nisam očekivao takav udarac sa tog dela terena i Stojčev je dao evrogol.

Najbitnije da smo dobili i da su svi zdravi, čekamo da vidimo hoće li biti pauze. Apelujemo na sve da se pridržavaju svih mera kako bismo mogli da suzbijemo koronavirus i vratimo se svim privatnim i sportskim aktivnostima i životu'', zaključio je Šćekić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke