Partizan igra protiv Bordoa! Još ako Zdjelar odigra odlično...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
12:39
Izvor: Sportske.net

Ovo će biti Partizanova najjača provera tokom predstojećih priprema za novu sezonu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zahvaljujući osvojenom Kupu i direktnom plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Partizana imaju nešto duži odmor, pa će se na prozivci okupiti u četvrtak, 13. juna.

Dva dana kasnije crno-bela ekspedicija se seli na Zlatibor, a drugi deo priprema obaviće se u Sloveniji, na Pohorju, gde će tim iz Humske boraviti od 2. jula.

Tamo će Partizan imati najjače provere pred početak nove sezone. Prvi meč će odigrati 3. jula, protivnik još uvek nije određen, tri dana kasnije crno-beli će se sastati sa ljubljanskom Olimpijom, a najatraktivniji meč na pripremama crno-beli će odigrati 10. jula, kada će odmeriti snage sa francuskim Bordoom.

Duel sa Žirondincima je zanimljiv i zbog toga što su se oni zimus ozbiljno interesovali za vezistu Partizana Sašu Zdjelara, ali transfer na kraju nije realizovan, pa ako on ostavi dobar utisak u ovom meču, možda u Bordou obnove svoje interesovanje.

Generalnu probu za novu sezonu Partizan će imati 13. jula protiv mađarskog Pakša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Monday, 10.06.2019
13:22

Pripreme počinju na preko trideset stepeni. Bilo bi najbolje da su otišli odmah negde u Austriju. Tamo bi našli bolje protivnike. Da su NA POHORJU, a ne u podnožju, u Radvanju, gde je grad Maribor vrlo blizu i gde se u isto vreme odigrava čuveni Lent festival, koji mami na devojke, alkohol i noćni provod. Preveliki je to mamac za naše igrače.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
12:50

Kakva je to GENERALKA?!