Partizan igra "kao mator", Zvezda nemoćna! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 23.05.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" bolji rival nakon prvih 45 minuta u finalu Kupa Srbije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vode nakon prvih 45 minuta finala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0.

Nakon dosta mirnog toka meča usledio je pravi šok za navijače Zvezde pošto je Partizan uspeo da povede u 14. minutu.

Zavrnuo je Danilo Pantić loptu sa leve strane iz slobodnog udarca ka kaznenom prostoru gde se najbolje snašao Bojan Ostojić koji je glavom savladao istrčalog Borjana za veliku radost svoje ekipe.

Zvezda je do tog zaigrala nešto ofanzivnije, ali je Partizan imao još jednu priliku preko Tošića koji je iskosa sa desne strane šutirao pravo u Borjana.


Zapretila je potom i ekipa Vladana Milojevića, ali se Pavkov našao u ofsajdu nakon dodavanja Marina. Solidan je pokušaj na drugoj strani imao Ivanović koji je pokušao da savlada Borjana "makazicama".

Partizan je svoju konkretniju igrum manifestovao i kroz odličnu priliku Pantića čiji je udarac u korner odbio golman "Crveno-belih".

Napokon su se trgli i šampioni Srbije, Pavkov je nakon centaršuta Stojkovića iz kaznenog prostora gađao pravo u Stojkovića.



Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, pa Partizan zasluženo vodi nakon perioda meča u kojem je bio bolji rival.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Thursday, 23.05.2019
19:52

bezvoljno dosadno zvezda treba da pusti drugu ekipu sa vise volje bi igrali

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.05.2019
21:41

Nije bezvoljno već nemoćno jer su imali po 20 000 € za kup, duplo više od igrača Partizana, ali kvalitet ekipa, a ne sudija je presudio u finalu Kupa. Velika sreća što je samo 1:0 pošto su se Ivanović, Tošić i Pantić ispromašivali, a i pomalo bili sebični u određenim situacijama. Slavite minimalan poraz.

avatar
poljskikupanjac
Friday, 24.05.2019
06:10

apsolutno se slazem bolji ste ,na minus 40 to su sudije krive ali dok je takvih glodara nama ce biti bolje ,vidim da vam ni kup nije pomogao da izlecite komplekse