Partizan i Zvezda prijavljeni, slede kazne!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.10.2020.
22:24
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija FSS-a će kazniti Crvenu zvezdu i Partizan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako danas piše "Sport klub", i Partizan i Crvenu zvezdu čekaju debele kazne.

Crno-beli će najverovatnije biti kažnjeni zbog loše organizacije susreta, pre svega zbog nedozvoljenog broja ljudi na tribinama, ali i zbog navijača prerušenih u fotoreportere koji su bili iza gola Milana Borjana i koji su ga jednom prilikom čak i pogodili loptom.

Crvena zvezda će, sa druge strane, zbog neadekvatne primene obaveznog ponašanja u vreme koronavirusa morati takođe da plati određenu sumu.

No, sačekajmo Disciplinsku komisiju, videćemo kakav će biti ishod i da li će biti kažnjeni i čelnici klubova čija su neukusna saopštenja bila uperena ka protivničkom timu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 20.10.2020
10:18

Potrebne su drakonske kazne za oba kluba. Vuletić i Terzić neka rešavaju svoje međusobne odnose i pri tome da ne upliću klubove. Ako treba uskratiti im finansijsku pomoć, mogu oni brzo da se dovedu u red samo FSS treba da odlučno reaguje. Volim i navijam za Zvezdu od kada znam za sebe, nemam ništa protiv Partizana kao takvog, ali ovo ponašanje uprava oba kluba vodi u haos i to nam ne treba. Preseći bez milosti. Ako to FSS nije sposoban da reši, neka se ukine profesionalan fudbal u Srbiji.

avatar
Shadows
Tuesday, 20.10.2020
14:03

Bravo.Vuletic I Terzic nek izadju u ring bez navijaca I novinara.Svoje nesuglasice nek resavaju medjusobno na sudu I van njega da ne uplicu klub I navijace u rat.Adrenalin radi derbi je ali i 3.dan I 100 saopstenje nemaju smisla.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Monday, 19.10.2020
23:15

Kakve neadekvatne primene ponašanja!? Jel Partizan poštovao iste te primene? Verovatno jeste jer merilo njihove odgovornosti ogleda se što su navijačima dozvolili ulaz kao fotoreporterima. Da li postoji niži moral od toga..

avatar
Shadows
Monday, 19.10.2020
22:54

Sve celnike oba kluba izbaciti iz sporta seju zlu krv svadjaju navijace.Fudbal u Srbiji pod ovakvim uslovima ne treba ni igrati uvek se neko ljuti neko pokraden cak jedni druge prozivaju I kad igraju protiv drugih klubova.Dokle FSS isteraj