Partizan i Zvezda: ''Domaći teren u finalu Kupa ne znači mnogo''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
14:43
Izvor: Beta

Predstavnici fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda složili su se danas da domaći teren u finalu Kupa Srbije ne znači mnogo jer je reč o samo jednoj utakmici.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Finale Kupa Srbije između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igraće se 27. maja od 19.00 na stadionu u Humskoj, odredjeno je danas žrebom u Fudbalskom savezu Srbije.

Partizan je na žrebu predstavljao pomoćni trener Ljubiša Ranković, dok je ispred Zvezde bio sekretar stručnog štaba Goran Negić. Njih dvojica su prvo promešali kuglice, a potom je sportski direktor FSS Goran Bunjevčević izvukao kuglicu u kojoj je bilo ime Partizana.

"Meni je drago što ćemo igrati u Humskoj, posebno što smo poslednja dva derbija u prvenstvu igrali kod njih. Da li imamo prednost ili ne, to će se videti. Poslednje finale dva kluba, 2001. godine, bilo je na Marakani i dobio je Partizan, tako da domaćinstvo ne menja ništa... Prednosti nema, finale je finale. Mi smo trenutno koncentrisani na nedelju, a posle toga ćemo razmišljati o finalu Kupa", rekao je Ranković posle žreba.

Trofej u Kupu Srbije braniće Partizan.

"Domaćinstvo ne znači ništa. Dueli Zvezde i Partizana i ove, ali i prošle sezone, pokazali su da domaćinstvo ništa ne znači. Mislim da će Partizan u ovoj situaciji u kojoj je trenutno imati psihološku prednost, ali to nama daje za nadu i za pravo da udjemo još jače, još agresivnije nego u poslednjim derbijima i da pokažemo stvarno ko je bolji", rekao je Negić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.05.2017
14:49

Ne znaci ni malo, a definitivno nije isto kad se igra na JNA i kad se igra tamo.

avatar
mercedes
Friday, 19.05.2017
08:53

Nije isto naravno, jer nisu isti stadioni :)

avatar
Friday, 19.05.2017
13:09

Nisi svestan koliko si u pravu iako si verovatno nesto drugo hteo da mi porucis...