Partizan i Stolica - Gde je zapelo?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
12:25
Izvor: Sportske.net

Bliži se vikend i novi prvenstveni meč, a crno-beli još uvek nisu rešili goruće pitanje. Evo zašto Stolica još uvek nije prihvatio ponudu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nikada bliže nije bio Ilija Stolica dogovoru sa crno-belima, a opet se još uvek sa sigurnošću ne može reći da li će bivši fudbaler Partizana preuzeti ekipu do kraja nedelje.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić započeo je pregovore sa Stolicom, a više izvora navodi da je gotovo sve utanačeno osim jedne veoma bitne stavke.

Portal "Mozzartsport" prenosi da je Partizan ponudio Stolici ugovor do kraja sezone, nakon čega bi se razmatrao njegov dalji status, ali izgleda da nekadašnji trener Voždovca, Vojvodine i Olimpije iz Ljubljane nije spreman da prihvati tako nešto.

Bivši selektor kadetske reprezentacije Srbije želi da mu se da vreme za uspostavljanje sistema, a jasno je da za tako nešto nije dovoljno dva meseca.

Partizan će do kraja sezone barem još jednom odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, a tu je i završnica Kupa Srbije i šansa da se sezona spase osvajanjem trofeja. Očito da u Humskoj misle da su deset prvenstvenih utakmica i garantovana dva meča u Kupu dovoljni da Stolica pokaže koliko može kao kormilar crno-belih, ali to nije opcija koju je mladi trener spreman da prihvati.

Vremena za pregovore nema još mnogo jer Partizan za vikend nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu i neophodno je da se ekipa što pre stabilizuje i uvede u dobru formu kako bi napala plasman u finale Kupa Srbije.

Ne treba zaboraviti da crno-bele uskoro čeka i redovni monitoring UEFA, nakon čega će se znati da li će Partizan biti u prilici da nastupi u Evropi sledeće sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 27.03.2019
11:52

Stolica je hteo ozbiljno da se bavi svojom strukom,u tome i jeste problem.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 26.03.2019
18:22

Stolica bi trebalo da ima cetiri noge.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 26.03.2019
16:33

Tvrda stolica kad vidi - 24. :)

avatar
Salijeri
Tuesday, 26.03.2019
14:27

Ponudili su mu stolicu umesto klupe i fotelje..