Partizan - Hoće li se ponoviti Kežmanov scenario?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2019.
13:50
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Želja postoji, uskoro ćemo videti i koliko je realna.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan ove zime nije mnogo trgovao, samo tri dolaska (Georgijević, Ndžaj, Bosić), uz odlazak Marka Jankovića, dok je rezervni golman Marko Jovičić otišao na pozajmicu u Hibernijans na Malti.

Jedno od pomenutih pojačanja, Dejan Georgijević, trebalo bi da pojača konkurenciju u napadu, gde je jesenas trener Zoran Mirković na raspolaganju imao samo Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića.

Još uvek se čeka na prvi Georgijevićev gol u dresu Partizana, a ovaj fudbaler koji je u Humsku stigao na pozajmicu iz Ferencvaroša, veruje da će na proleće imati šta da pokaže. S tim u vezi, podsetio je i na Mateju Kežmana i na ''magiju'' crno-bele četrnaestice.

"Možda je moj primer dokaz da iz manjih sredina može da se stigne do Partizana. Jedini cilj u trenutku kada sam odlazio bio mi je da igram, jer verujem i sebe i znam da kad sam na terenu mogu mnogo.

Zato sam odabrao zaobilazni put. Navijačima i svima koji vole Partizan mogu da obećam da ću dati maksimum, a nadam se dobrim igrama i golovima.

To se od napadača, pogotovo u Partizanu, očekuje. Možda baš kao Mateja Kežman, koji je isto nosio broj 14. Davao ih je bitne, u derbijima, uvek važne, a nadam se da će i meni doneti sreću. Ko zna, možda već u trećem kolu...", izjavio je Georgijević, a prenosi ''Mondo''.

Konkurencije se ne plaši, a takođe veruje da će ovoga puta dobiti pravu priliku u Partizanu, s obzirom da kao 18-godišnjak u tome nije uspeo, u konkurenciji Škuletića, Kojića, Lazovića, Fofane.

Ne krije da mu odgovara formacija sa dva napadača, videćemo da li će Mirković to primenjivati tokom proleća.

"Jednostavno, volim napadački fudbal, kad fudbaleri na mojoj poziciji nisu usamljeni, a moje karakteristike su da tražim prostor i pojavljujem se u završnici. Zato mi je lakše kad imam pored sebe nekog ko će da skače i odvuče pažnju", istakao je Georgijević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 06.02.2019
16:33

Овај себе пореди са Кежманом? Земљо отвори се!