Partizan - Hoće li i u Velsu biti ''teške noge''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
21:27
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Prva reakcija trenera Partizana posle pobede u Inđiji.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je slavio minimalnim rezultatom, 1:0, na gostovanju ekipi Inđije, ali s obzirom na veliki broj propuštenih prilika, crno-beli su mogli i mnogo ubedljivije da trijumfuju.

Trener Savo Milošević posle meča je konstatovao da su još uvek ''teške noge'' igračima posle priprema, ali je generalno zadovoljan konačnim epilogom.

''Manje-više ovako nešto sam i očekivao. Morali smo da „zatvorimo“ utakmicu ranije, imali smo četiri, pet sjajnih prilika da postignemo drugi gol i završimo sve. Kad to ne uradite obično se nešto iskomplikuje. Danas to nije bio slučaj. Bilo je bitno da pobedimo i tako uđemo u sezonu. Uvek je bitno pobeđivati'', istakao je Milošević.

Crno-beli u četvrtak startuju i na evropskoj sceni, protiv Konas Ki Nomadsa u Velsu. Do tada bi današnje slabosti u realizaciji akcija trebalo da budu otklonjene.

''Čeka nas dalek put, pa povratak, potom odlazak u Ivanjicu za vikend. Te kilometraže su uvek veći problem nego same utakmice. Ne volim da kukam, ako želimo da se plasiramo u Ligu Evrope, moramo da prihvatimo ono što na čeka.

A u četvrtak nas čeka isto teška utakmica, mada će i protiv  Konasa, baš kao i u Inđiji, dosta toga zavisiti od nas'', objasnio je Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Monday, 22.07.2019
11:37

ma vracajte birmancevica iz cukarickog ima te li vi oci

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.07.2019
01:34

Problem je zato plasiraju loptu po zemlji, tamo gde se golman baca i igrači uklizavaju. Od 10-ak šansi 2 puta su samo podigli loptu: Sadik preko gola kada mu je malo odskočila, a malo je bio loš njegov položaj tela i Tošić kada je dao gol. Ako ovo igrači sami ne shvataju i stručni štab ne vidi onda smo u problemu, džaba 10 šansi kada je realizacija na skromnih 10% - dovedite golgetera što pre!

avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 21.07.2019
21:55

Katastrofa nemamo spica, Suma ok tosic sebican.....

avatar
Osijek 51
Sunday, 21.07.2019
21:43

Primjedbe u pripremnom periodu na slabu efikasnost i tesko probijanje po bokovima, Savo je shvatio neozbiljno. Ono sto vide ljudi govore dobronamjerno, a ne zlurado. Sujeta je cudna rabota, izgleda da je lakse naci covjeka koji ce odbiti poklon , nego primiti savjet...

avatar
petar000
Sunday, 21.07.2019
22:17

Mi nemamo igrace da bi igrali takav fudbal. Ko ce da probija po boku? Ivanovic, koji na celoj utakmici nije ostvario dobar "prvi kontakt sa loptom". Znaci nema situacije u kojoj je loptu primio iz prve. Dalje, oba beka nemaju pojma sa centarsutom. Ovoj ekipi trebaju dva dobra igraca po bokovima i dva bolja beka nego sto imamo trenutno. Jedna stvar je prosto neverovatna, da trecu sezonu u nizu mi ne mozemo da dovedemo krstenog desnog beka. To je prosto neverovatno.Sve u svemu, izgledamo bolje nego prosle sezone, ali protiv ozbiljnijih ekipa ovakav presing sa sest igraca na njihovu odbranu nece paliti. Narocito ako i dalje promasujemo kao danas. Presing u nekom delu utakmice -da, ali konstantno kao danas ce doneti mnogo problema sa timovima koji uspeju da iznesu loptu.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 22.07.2019
12:31

Savo nije dobio igrače koje je tražio u prelaznom roku i sada je neki čudan miks sa onim što ima.Ne mogu da shvatim ljude u Upravi,koji treneru obećaju sve ,a na kraju ne daju ništa.Šta sada Savo da radi,ostavka?Nikoga to u klubu ne bi zabrinulo,a opet bi imali alibi, kako ih je neko izdao.Svima je jasno da Urošević nije igrač za Partizan,a takođe Miletić nije desni bek.Ohrabruje Suma i mislim da će stvarno biti bomba,jer najzad igra na mestu za koje je stvoren.Još uvek se vidi da postoji blagi bojkot prema njemu,ali on na 20-25 m od gola je paklen igrač. Siguran sam da bi Zakarić bio odličan ful bek i ne znam što ga ne probaju,ranije su od krila pravili izvrsne ofanzivne bekove,a danas niko nema petlju da to učini.Kod prvog žutog kartona Ivanovića,Urošević je ostao napred i ovaj je zbog toga vukao igrača za dres i zasluženo dobio prvi žuti,a ja bih istovremeno sa klupe dao crveni Uroševiću koji je na terenu kao muva bez glave.