Partizan gubi trku sa Korejcima?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.11.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Možda su crno-beli od te trke u međuvremenu i odustali, ali biće zanimljivo tokom zime kada je ovaj fudbaler u pitanju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler kruševačkog Napretka Aleksa Vukanović igra fenomenalno ove jeseni, prvio je strelac Superlige, postigao je ukupno 10 golova u 16 odigranih kola, a njegovu sjajnu formu je na svojoj koži osetio i Partizan u Humskoj, kada je Napredak prelepim Vukanovićevim golom stigao do boda (1:1).

Sećate se da se letos u medijima najavljivao njegov dolazak u Partizan, pričalo se sredinom avgusta da su pregovori između Partizana i Napretka bili u završnoj fazi, ali se transfer ipak nije realizovao.

S obzirom da Vukanović blista u tekućoj sezoni, da ostavlja još bolji utisak nego u prethodnoj, bilo bi logično da Partizan na zimu pojača svoje interesovanje za ovog igrača, ali za sada takvih nagoveštaja iz Humske nema.

U međuvremenu, u trku za Vukanovića su se uključili Korejci, konkretno tamošnji Gangvon koji je već ima uspešnu saradnju sa Kruševljanima. Podsetimo, prošle sezone je član ovog kluba postao napadač Napretka Uroš Đerić koji se u Južnoj Koreji sjajno snašao i sada je blizu angažmana u Kini, od kojeg bi Gangvon mogao da zaradi i oko tri do tri i po miliona evra, prenosi ''Žurnal''.

Pomenuti izvor saznanje i da su Korejci spremni da za Vukanovića ponude Napretku 600.000 evra, a uskoro se očekuje i konkretizacija svega ovoga.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragi
Tuesday, 13.11.2018
00:21

Ivanovic, Nikolic , Urosevic jos nam i taj treba i titula je nasa !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
11:18

Sad kad mi uletimo sa jakim procentima, ima Korejci da (se) pu*e Hahaha Salu na stranu (a u sali je pola istine), covek je najmanje jednom rekao da ne zeli da predje kod nas, a i da zeli, njega ne treba, pardon, ne sme da dovede ovaj sa fotografije! Titulu izgubili nismo, ali, mora da ide!