Partizan gubi trku, golgeter izabrao Francusku?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.12.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net

Hoće li Zoran Mirković dobiti adekvatna pojačanja za prolećni deo sezone.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Još dve nedelje imaće fudbaleri Partizana da se odmore i napune baterije, a zatim sledi prozivka Zorana Mirkovića i početak priprema za prolećni deo sezone.

Fudbalski klub Partizan oglasio se u ponedeljak i saopštio da nema razloga spekulisati oko statusa trenera Mirkovića, čime je praktično potvrđeno da Bata ostaje za kormilom ekipe.

Pojedini mediji preneli su da su Mirkoviću obećana adekvatna pojačanja kako bi ekipa na proleće bila kvalitetnija i konkurentnija Crvenoj zvezdi i Radničkom iz Niša.

Spekulisalo se sa nekoliko imena, ali za sada nema najave da će u Humskoj krenuti sa promocijom pojačanja. Na spisku željenih igrača našao se i fudbaler Napretka Aleksa Vukanović, najbolji strelac Super lige u prvom delu sezone.

Sa 12 postignutih golova Vukanović deli prvo mesto na listi strelaca sa Nerminom Haskićem iz Radničkog, a samim tim je skrenuo pažnju na sebe i klubovima iz inostranstva.

Aleksa Vukanovic

Poslednje informacije glase da je francuski drugoligaš Avr "zagrizao" za Vukanovića, te da postoje velike šanse da fudbaler Napretka pojača upravo taj klub.

Avr trenutno zauzima deseto mesto na tabeli francuske druge lige, ali ima samo pet bodova manje od Niora koji bi igrao plej-of za plasman u Ligu 1 kada bi sezona bila završena danas.

Činjenica je da Partizan ima ozbiljne konkurente u trci za igrače koje želi u svojim redovima. Za Vukanovića je zainteresovan Avr, Raća Petrović je zanimljiv Trabzonsporu, dok Ivana Obradovića želi Standard iz Liježa.

Videćemo da li crno-beli mogu da dobiju trku za nekog od pomenutih igrača ili će se pojaviti neka nova imena o kojima do sada nije bilo reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 27.12.2018
11:47

Sve dok je ova uprava nece doci ni jedan kvalitetan igrac.

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 26.12.2018
17:42

Aj bar pokušajte da vratite Jojića!

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 26.12.2018
16:10

Tamo ce mozda imati vecu lovu ali da je otisao u Zvezdu porasla bi mu cijena mnogo vise i sigurno da bi si stvorio sansu za neki daleko jaci klub

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 26.12.2018
14:47

Još jedan Ivanović u najavi,lako je igrati u Spartaku i Napretku ekipa koje igraju bunker pa iz kontre imaš prostor koliko hoćeš...