Partizan gubi strpljenje, vreme je za ''Plan B'', nova meta na vidiku - iz Primere!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pripreme za drugi deo sezone su uveliko u toku, uskoro će i odlazak u Tursku, sve je manje vremena za angažovanje pojačanja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Peti je dan od početka Partizanovih priprema za prolećni deo sezone, od pojačanja još uvek ''ni traga, ni glasa''.

Doduše, glasa je bilo od strane Ivana Obradovića, iskusnog levog beka Anderlehta, koji je pred  novogodišnje praznike pozvao crno-bele na strpljenje oko njegovog povratka u Partizan, dok definitivno ne reši svoj status u belgijskom klubu.

Međutim, vreme prolazi, ništa se konkretnijue po tom pitanu ne dešava, a ako je za utehu Partizanu, crno-beli sada mogu da se pohvale reprezentativcem na poziciji levog beka, pošto je Slobodan Urošević pozvan u nacionalni tim za prijateljske mečeve sa Sent Kitsom i Nevisom, odnosno, Barbadosom krajem meseca.

S druge strane, to znači da će ovaj momak propustiti važan deo priprema crno-belih tokom aktuelne zimske pauze.

Ipak, u Humskoj ne sede skrštenih ruku, pa prema saznanjima ''Žurnala'', postoji mogućnost da se ove zime, umesto Obradovića, u Humsku vrati Rajko Brežančić, koji je takođe na početku svoje karijere nosio crno-beli dres.

Iz Humske je otišao 2010. godine, kasnije igrao i za Čukarički, a u inostranstvu za holandski AZ Alkmar i špansku Uesku, čiji je i dalje član.

Brežančić je redove aktuelnog ''fenjeraša'' Primere pojačao u leto 2016. godine, ugovorom je vezan do kraja juna, a s obzirom da je ove sezone nastupio samo tri puta za Uesku, jasno je da je pao u drugi plan i da je ove zime realno očekivati njegov novi transfer.

Pošto mu ugovor uskoro ističe, ni obeštećenje ne bi trebalo da bude preveliko za Partizanove mogućnosti, pa bi moglo da se ispostavi da je BGrežančić realnija priča u odnosu na Obradovića.

Čekamo rasplet...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Sunday, 13.01.2019
23:00

Kada misliš da ne može gore, eto demanta!

avatar
nemam pojma
Sunday, 13.01.2019
16:24

Šta će nam ovaj? I Urošević je bolji od njega a Šehović svakako perspektivniji. Levi bek jedino treba ako je IVAN OBRADOVIĆ jer on diže kvalitet i daje stabilnost celom timu.

avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 13.01.2019
13:17

Nije igrao za prvi tim ni kad je bio u Partizanu,Koliko je minuta igrao u celoj prosloj godini?

avatar
ŠDanilo
Sunday, 13.01.2019
13:00

Može Rajko ali samo sa Jojićem jer nama treba bomba!

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 13.01.2019
12:55

dovsti obojicu i sumu vrtiti sa pozajmice da ne sedi na klupi izralaca to bi bila top pojacanja ilijeva i vizure napad na trece mesto sa PET levih bekova sumom

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 13.01.2019
12:52

On i onaj iz Malija kao Alba i Nejmar:-D:-D:-D